„Ilyen lenyűgöző science-fiction alapanyaggal még sosem volt dolgom” – lelkendezett az E.T. rendezője.

Bár még se a témáját nem lehet tudni, se azt, hogy kiről fogja másolni a köztársasági elnök, Hollywood máris lecsapott Schmitt Pál készülő PhD-jára. A film producere, rendezője maga Steven Spielberg lesz, aki a hiányzó irodalomjegyzéket greenbox, motion capture és indigó technikával fogja a filmben megvalósítani.

„Lesz benne minden, ami egy jó tudományos-fantasztikus filmhez kell. Egy magát doktornak képzelő őrült, Sándor-palotává átalakuló transzformerek, vöröscsillag-rombolók, idegen kívüli lények, szexi nyugdíjvédő droidok, klón riporterek és párbaj fénytőrözés.” – mondta el az Oscar-díjas rendező. „A film munkacíme ’Ph.D.’, és lényegében a nagysikerű ‘Kisdoktori’ folytatása lesz, csak még több fikcióval és helyesírási hibával. Legalábbis erre számítok Paultól.”

Arról egyelőre nem kívánt nyilatkozni, hogy Schmitt Pált ki fogja alakítani, de úgy tudjuk, hogy az esélyesek közül Sean Connery, John Travolta és Warwick Davis már az ötlettől is elhányta magát, Olivia Newton John egyelőre hezitál.

39 KOMMENT

  1. Régóta ismerem Játékhegyi Pistit.
    Mielőtt kiment Krisztustövis-erdőre, a volt Angyalváros alsóra, Nyékládházán élt,az Iti utcában, ami éppen Itre vezetett, ahol a tanyájuk volt.
    Már itthon is nagy ismrője volt a zöld dobozoknak, vécés néni volt az anyja Pesten.
    Nekem ugyan green boxozhat.
    Pisti elkapta a szagra odaszálló legyet reptében, mozgás közben is,
    ezt most motion capturének adja el, tudományos-fantasztikumban, magyarul science-fiction.
    Ha,ha, ha. Magyar találmány.

    A PhD az savas, vagy lúgos? Esetleg flúgos?

    Pali bácsit nem lehet csak úgy “alakítani”. Ő Zeusz,a főisten.
    Ebbe minden szinészecske belebukik. Magyar kell ahhoz.
    Esetleg Szamóca, de ő most máshol játszik, nem ér rá holmi idegen,
    külföldi, marha producerecskékkel foglalkozni.

  2. az a dolgozat hungarikum 🙂 nemzeti kincs! egy PhD százat csinál! védjük meg a piszkos kapitalistáktól a magyar értékeket! akik ráadásul még fizetnek is érte!

  3. @azbesztos: Mánem küldik, előre gyütta zegész, oszt el köll köteni, hamár itt van, nem sikkasszuk el… Senkisem gondolta, hogy ijjen erkölcsös, böcsületes és önzetlen államférfja Palibá, hogy csak két hónapig bírgya anélkül, hogy eszébe jutnaja felelőssége…

  4. @azbesztos:
    Valamint a Terézvárosba is.
    Ha ilyen felületes vagy, nem kapod meg a pénzt Szíjjágázt Petikétől, hiába igyekszel ennyire már egy hete, miközben mi csak a mamádra gondolunk, meg-megállva, amint a sarokról ment szobára, ment serényen.

  5. @azbesztos: Viszont úgy tűnik, h a te fajtádnak nem küldtek elég pénzt, hogy tartani tudják még egy picit a lelket rendszerben. Remélem az a kevés is hamarosan elfogy ami még van nektek, aztán Pali bá után megy Viktor is a bandájával együtt. Szerintem készülj és kezdj el csomagolni!