Aktualitása miatt váltottak a Showderklub készítői, és Nagy Feró helyett Schmitt Pált fogják égetni, illetve ami még maradt belőle. Exkluzív részletek a forgatókönyvből csak a HírCsárdán.

Megbízható belső forrásokból sikerült megszereznünk a Showderklub különkiadásaként április 3-án felvételre kerülő Roast című műsor forgatókönyvének részleteit. Ez alapján már a műsor bevonulási ceremóniáját is teljesen Schmitt Pálra szabták: ebben a Rákóczi indulót egy tűzoltózenekar fújja, és egy lánykórus énekel ennek dallamára:

Schmitt Pali, Schmitt Pali mindent lát
Sajnos plagizált, s védi igazát
De itt majd a roasterek jól lefikázzák a szerencsétlen hamiskás elnök figurát

Schmitt Pált ezután egy Dózsa György típusú tüzes trónra ültetik, ami alá fűtők folyamatosan pakolják a szenet.

Sikerült megszereznünk a roasterek poénjaiból is jó párat, így Önök is betekintést nyerhetnek, hogy mitől fog a trónon kívül az elnök arcáról is égni a bőr.

Kovács András Péter: Nézd Pali, tudom milyen lehetett az életed, hiszen én is doktor vagyok. Ja, nem, csak én vagyok az.

Magyar Attila: Nekem legalább a reklámban, Nyuszómuszóként volt hitelem.

Ganxta Zoltán: Te már akkor faszfej voltál, amikor én apám faszában voltam egy fej, kis farokkal.

Sípos Péter: Az lehetett a baj, hogy amikor iskolában puskáztál, a szüleid soha nem szúrtak le. De biztos csak azért, mert ott volt nálad a tőr. Egyébként meg, aki tud vívni, az minek puskázik?

Jáksó László: Ha öltöny és nyakkendő helyett japán iskoláslánynak öltöznél, akkor még ezzel az egy herémmel is fel tudnál izgatni. Vagy azzal, ha lemondasz.

Tereskova: Oké, én odaszartam a Parlamenthez, de az semmi ahhoz képest, hogy te meg egy egész ország szájába.

Rekop György: Nem látszik rajtam, de én tanár vagyok. Ha nálam valaki puskázni, vagy másolni merészelt a másikról, kapott két akkora taslit, hogy a Sándor-palota adta a másikat.

Zalatnay Cini: Nem tudom plágiumért mennyit lehet kapni, de ha arra kerül a sor, szívesen megmutatom, hogyan kell tölcsért csinálni a bármely testnyílásodból. Ja, most nézem, hogy ez megy magadtól is.

Dombóvári István: Én veled vagyok Pali bácsi, és én se értem az egészet. Tényleg, miért kell bántani szegény embert egy olyan dolgozat miatt, amit nem is ő írt? Ezt a poént egyébként loptam, de addig nem vallom be, amíg valaki nem ír róla egy 1000 oldalas jelentést.

Kiss Ádám: Én egy három éves főiskolán hét év alatt szereztem meg a diplomát. Valószínűleg sosem leszek így köztársaság elnök, de mondjuk sokáig már te sem.
 

39 KOMMENT

  1. Ez olyan megható ………
    Azért érdeklődnék, hogy a tüzes trón helyett nem lehetne inkább egyből magját rakni?
    Azon többen elférnének.
    Természetesen népszavazáson alapulva ülésrend szerint, a sportszerűséget figyelembe véve.
    Úgy ahogy anno a kereszténység nevében tették, mert akkor megszokott dolog volt.

  2. Ezt a kibaszott porhintest, es hazugsagot amit Schmitt, Fidesz (Lazar) es a KDNP (Harrach) muvelt a parlamentben az Magyarorszag szegyene! A sok hulye kormanyparti kepviselo meg tapsolt vidaman (rofogtek es zabaltak a moslekot), mig a Fidesz-KDNP probalta mindenert az MSZP-t, a tudomanyos elitet, mediat elitelni (masra mutogattak), nem volt egy szikranyi bunbocsanat vagy lelkiismeret furdalas. A Fidesz-KDNP-s kepviselok boldogan dagonyaztak az Orbani Fidesz diktaturajanak a pocsolyajaban.

    “…legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot”

    Kertesz A., (2012/03/03), Kertész Ákos nyílt levele az Amerikai Népszavához, Amerikai Nepszava Online

    nepszava.com/2012/03/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html

    UI: Ezt a mocsok, korrupt es aljas FIDESZ-KDNP-s bandat el kell kergetni a parlamentbol leges legkesobb 2014-ben!

  3. BRÉKING NYÚZ!!
    Plagi nem is akart lemondani, csak a mostani beszédét is plagizálta egy másik – szintén plágiummal vádolt – plagizátortól, és véletlenül felolvasta az utolsó mondatot is…

  4. Dombóvárit eltaláltátok, elég sok poénja lopás. Konrétan az egyik haverom fészbúk bejegyzésére írt vicces válaszomat egy-az-egyben benyögte az egyik műsorban.