A Pest megyei rendőrség még keresi azt a – vélhetően lelkileg sérült emberekből álló – bandát, akik mindenhová játszótereket építenek.

"A legutóbb az M1-es Budapestről kivezető szakaszára építettek két csúszdát, egy homokozót és egy márványhintát" – közölte lapunkkal egy rendőrruhás ember. A spontán őszinteséggel készített trükkfelvételek visszanézése után a hatóság rájött, hogy a kézre kerítési jutalmul felajánlott koronázási palást talán kicsit túlzás.

Az eset után kirobbant tüntetéssorozatban három franciakrémes szilánkosra tört, pedig a készenléti rendőrség emberei biztosra vették, hogy az Alstom típusú metrószerelvényeket idén nem jelölik Oscar-díjra. A sérülteknek azonnali seggátültetésre volt szükségük, állapotuk álságos.

Az eset alapján készült képregény, "A Karfiolember kalandjai" címmel, már kapható a könyvesboltokban.

17 KOMMENT

  1. Mivva’??
    A fagyállóseggű Pistabá fia, aki finn, és nem fázik mert azt hiszi nyár van, egy tollasütővel veri a berlini fal frissen vakolt szakaszát, és közben egy angóramacska feje jut az eszébe? Állatbarát az ilyen?
    Egyen szálkás franciakrémest inkább!
    A barátja meg lehajol, nehogy fejenvágja a summázott logarléc
    amit a kőművesek vágtak hozzá?
    És mé’ kell kivezetni az M1-est Budapestről szakaszosan,
    főleg egy játszótéren keresztül? Rakják hajóra, aztán vontassák ott.
    Hát kérem most megint lejjeb csúsztunk a kultúrpiramis oldalán,
    két kockával.

  2. Téves információ terjed a netten is. A Lelkileg Sérültek (Fidesz) ugyanis nem autópályán, hanem az Országház üléstermében építettek a Vezér útmutatása alapján egy minden igényt kielégítő homokozót. Építése ellen az ellenzéki Jobbik tiltakozott a leghangosabban, ugyanis ez az objektum az egyneműek kapcsolatát legalizálná. A második lépcsőben csúszda épül. Ez az ellenzék egyértelmű helyeslését váltotta ki, ugyan is ezen könnyen lecsúsztathatja a kormánytöbbséget. A jutalmul ígért koronázási pallást is csúsztatás. Valójában a torinói lepel az építők jutalma.