(Új-Delhi) Ashraman Rusweranam indiai jógi a szélsőséges falánksággal járó betegségét sajátos módon kezeli – adta hírül az OP.

Az 55 éves jógira 2 éve tört rá a csillapíthatatlan éhség, ami odáig fajult, hogy az egyik éjjel saját karjait is megette. A család egyik része esküszik, hogy fahéjjal és kurkumával fűszerezte a karokat, míg a szomszédok szerint vaníliás pástétomként ette rizzsel.

Láttam a botmixert a szájában, ahogy egy türkiz tupperware edényben pépesített”– mesélte egy jómódú szikh szemtanú, Szingh Barahn.

A szerencsétlen eset után döntött úgy a bölcs ember, hogy odafigyel 52 kilóra puffadt testére, és tudatosan fog táplálkozni. Ez sajnos nem sikerült neki, így nem maradt más, mint a rendszeres önhánytatás bevezetése, amit nagylábujjával végez.

A bulímiássá vált jógi azóta teljes testi és lelki harmóniában, boldogságban tölti napjait.

14 KOMMENT

  1. Közrendőrből milliárdos / 20 év alatt/ “becsületes” munkával, majd miniszter kedvezményes nyugdíjjal, Pintér Sándor féle “életpályamodellt” mindenkinek.

    Különös tekintettel a rokkantnyugdíjasok fizetett fidesz bérenc orvosok által a nemlétező munka világába történő visszaterelésére.

    Orbán van még egérút, most takarodj!

  2. Ritkán sikerül, na… egyre ritkábban. Érződik a kényszerből posztolás bűze. Tényleg jobb lenne a heti egyszer, de akkor vicces. Vagy már ennyire a reklámpénz a lényeg?