A karácsony előtti hajtásban több jogszabály is összekeveredett, így ezeket csak karácsony után tudják tisztázni az országgyűlésben.

A hibákra a Magyar Közlöny szerkesztősége hívta fel a figyelmet egy hibás címre küldött levélben. A választási törvénybe a felsőoktatási törvényből kerültek be bekezdések, így ezután csak az szavazhat, akinek van középfokú nyelvvizsgája, míg az önkormányzati választásoknál egész napos választás lesz, délutáni foglalkozásokkal. Ez utóbbi hibát a közoktatási és a választási törvény összekavarodása okozhatta.

Számos módosító indítványt rossz jogszabálynál tárgyaltak, így nem kizárt, hogy jövőre a felsőoktatásba egyéni választókerületből és listáról is be lehet jutni, míg az osztálylétszám 199 lesz. Elfogadták azt az indítványt is, amely szerint a jövőben a Fejlesztési miniszteri poszt automatikusan diplomát jelent, ha a pozíciót asszonynevű személy tölti be.

21 KOMMENT

  1. “Elfogadták azt az indítványt is, amely szerint a jövőben a Fejlesztési miniszteri poszt automatikusan diplomát jelent, ha a pozíciót asszonynevű személy tölti be.”

    Na, ez már tényleg a teljes zűrzavar, mert a Lászlóné már tegnap éjszaka a Preambulumba bekerült.

  2. Sajnos az új alkotmány sem lett tökéletes , ezért az álamfő gojóstolal megy az operába, hátha az utolsó pillanatban még valamit módosítani kell és nála legyen a “szerszámja”.

  3. Sztrájkolni csak 40 éves munkaviszonnyal lehet, szavazni pedig csak kettős állampolgársággal. Gimnázium csak az az intézmény lehet, amelyik 100 éve működik Magyarországon, közmunkás csak úgy lehet valaki, ha kamarai tag.

  4. A népsűrűségről szóló törvényben benne maradt, hogy az ország lélekszámának növelése végett Magyarország területén kizárólag lyukas kotonokat szabad árusítani!

  5. Ma erről is szavaz a Parlament:

    – a nagy nemzeti szar jegyében 30 évente legyenek választások

    – a választáson csak 155 cm mély, felcsúti kötődésű, focistaaggyal rendelkező, soha nem dolgozott, mindenkit hülyének néző, közutált, O.V. monogrammú alak indulhat.

    NE ENGEDJÜK MEGSZAVAZNI!

    Ezeket olvasd el, így manipulál a fidesz!

    index.hu/kulfold/2011/12/29/manipulaltak_a_dzsongil-temetes_fotojat/

    index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/29/roubiniek_magyar_bukassal_riogatnak/

    index.hu/belfold/2011/12/29/lazar_az_arfolyamveszteseg_megosztasat_keri_az_erstetol/

    http://www.pecsistop.hu/regio/az-akciogyseg-az-ehsegsztrajkolokkal-van/980789/

    index.hu/belfold/2011/12/29/a_fideszes_birkanyaj_es_az_index_kitiltasa/

  6. Bocs, látom ez már másoknak is szemet szúrt. Szóval innen veszi az ötleteket a kurmány. Bravo. Esetleg a következő számot meg székely rovásirással is ki lehetne adni. Szerintem az is vicces lenne.

  7. @czejp:
    Római dolgokkal is dobálóznak.
    De kifelejtik a patríciust, a szenátust, a néptribunust.
    A konzult már túlteljesítettek többszörösen.
    Így már érthető az elképzelt 6000 fő. (légió)