Orbán Viktor Brüsszelben elhangzott szavai után kedvet kapott egy túraruhamárka és reklámarcnak kérték fel a miniszterelnököt, aki örömmel vállalta a fotózást.

"Nem napsütésben kell végrehajtanunk az előző időszak hibáinak kijavítását, hanem kell esernyő, és úgy látom, kell viharkabát is" – mondta Orbán Viktor Brüsszelben annak kapcsán, hogy valami van az ország gazdaságával kapcsolatban, de valójában már mi sem emlékszünk rá.

A miniszterelnök várhatóan még egy hétig vesz részt fotózásokon szerte a világon. A téli- és viharkabát kollekció várhatóan februárban kerül a hazai boltokba.

28 KOMMENT

  1. Viharkabát – esőálló
    Hej de rajos a pujáró!
    A kezeit zsebre vágja
    Nem a pöcsét markolássza?
    A brüsszeli nagy falon
    Fotóckodik a majom
    Vizet fakaszt a sziklából
    Csak divatból lett diktátor
    Jajj, de magas ez a fal
    Ki leesik belehal!
    És most mi jön? Több szopás?
    Remélem elrugaszkodás…

  2. Esztet a mondatot a cenzúra ki foglya lyavítani, úgyhogy muszály dokumentálni, oj szép:

    “Orbán Viktor Brüsszelben elhangzott szavai után kedvet kapott egy túraruhamárka és reklámarcnak kérték fel a miniszterelnököt, aki örömmel vállalta a fotózást.”

    Úgy láccik, Pista bá kívánt (pájinkás) jóreggelt a zírónak…

  3. Egyébként meg, minek a za februári télitúraruhaha-sietség? Március végéig ráér a Zorbán eldönteni, hogy akarja-e a hóvihart, vagy elég a zesernyő…

  4. Eközben magyarországon:

    mno.hu/lanchidradiohirei/januar-9-e-lesz-a-szent-korona-unnepe-1037143

    Hahó!

    Ha valakinek van mozdítható tőkéje akkor társuljon velem! Szentkoronás kotonokat gyártanánk, kis ferde kereszttel a gecigyűjtó kapszula tetején!
    A kereszt méhnyakstimulátorként is működne! Egyedi darabok, egyedi áron!

    Gyöpütestvéreknek nyilaskereszt, náciknak horogkereszt, izraelita testvéreknek dávid csillag, thürmer gyula rajongóknak vörös csillag feltéttel!

    Beszélő koton tömjénzsolti arcképével, az aktus köben áldását kéri a megfoganó gyermekre (állítható hangerő, gombelemmel működik).

    Ugyanez petike arcképével, anális gyönyörökhöz! (lafaty-lafaty hangot ad)

    Sacra Cotona! A magyar minőség!

  5. Figyelem! A Főnök a kínai nagyfal előtt pózol. Ezt kéne nálunk is felépíteni, közmunkával. Ennek többszörös haszna lenne :
    1. Hihetetlen módon megnőne a foglalkoztatottság. Csak a jelszót kell kiadni: ” Mindenki hozzon magával egy talicskát is! “. Felfutna a talicskagyártó iparág is. ( Így megvalósítható lenne a Demján-féle szlogen is: “Termelni, termelni, termelni! ” ). A Talicskák oldalára (rovásírással) fel kéne vésni az Alapszabályt (bocs, a Zalaptörvényt! ), amelyet körbe, magyar népi motívumokkal díszítenének. A győztes motívumokat a “Kerényi
    és Tsa” Népnemzeti “Közhasznú” Társaság bírálata alapján választanák ki. A fődíj az lenne, hogy a győztesnek nem kéne elmennie Magyar Falat
    építeni.
    2.A kínai Nagyfalnál -és itt is,- a mostoha körülmények miatt nagy lenne a halálozási ráta. A kihullottak helyére “friss vér” kerülne, így rövid időn belül megoldható lenne a teljes foglalkoztatottság.
    3. A kihullottak, -míg élnek- fizetik a járulékot, viszont részükre nem kell nyugdíjat fizetni. A nyugdíjkassza feltöltődik, egyenlege pozitív
    lesz. Így a mostani fiatalok részére is biztosítható a nyugdíj.
    4. A legfontosabb: a válságok és az ordas eszmék a falon kívül maradnának! Senki nem zavarhatná meg nemzeti függetlenségünket és
    identitásunkat …..

  6. Azért egy gyorsnaszádon a viharkabát kevés, ha jön az ár. Persze csak a fedélzeten, mert a kapitányi kabinba nem szoktak a hullámok felcsapni, Hacsak nem sűlyed a hajó, de akkor már baj van.

  7. @nyuggervadász:
    Kifelejtetted a frissen besorozott fiatalságot, akik az SZDSZ-es dizájnerdrogok helyett a hazaszeretetet és a honvédelmet szívnák magukba. Fegyverzet híján, ásóval és lapáttal. Ezzel a felsőoktatási reform is egycsapásra megoldódna, ugyanis nem lenne szükség egyetemekre, mivel mindenki a falat építené.

  8. @messi-asz: 🙂 Jaja, félreértettem a deal-t, aszt hittem a kabát reklámarca.

    Mindenesetre baromi nagyvonalú a csávó, ő egyszemélyben (vezetési stílusát nézve egyáltalán nem túlzás) elkúrja, mi 10millióan pedig vegyük fel azt a kibaszott viharkabátot.
    Nem is olyan régen volt egy hasonló csóka, csúfos véget ért (meglehet, csak átmeneti jelleggel) a pályafutása.

  9. Megint egy álhír!
    Ne higgyetek Nekik! Itt Kiváló vezérünk a kínai vezetőkkel tárgyalt, megegyeztek a területek visszacsatolásáról, és az új Magyar-Kínai határátkelőhelyet jelölik ki.