2012 elejétől a világ egyházainak nagy része Istent átnevezi IMF-re.

 

„Megváltoztak az erőviszonyok, el kell fogadnunk az őrségváltást” – mondta Eremlészy Fidél, a katolikus egyház ökomenikus törekvésekért felelős hazai szóvivője. A Biblia, a templomi énekeskönyvek és a mintegy 850 millió, Isten nevét megjelenítő írás, tárgy, műalkotás azonnali módosítását az IMF finanszírozza. Az átírási kötelezettség csak az i.e. 400 óta készült művekre érvényes.

A javított magyar himnusz nyomtatása már meg is kezdődött. A kritikusok attól tartanak, hogy a részeg futball szurkolóknak nehezen fog ráállni a szájuk az „IMF áldd meg a magyart” kezdésre. A köznyelvben a „Te jó atyaúrIMF”, vagy az „IMF szerelmére kérlek” mondások tudatosítását külön kampánnyal támogatja a valutaalap.

A politeista vallásoknál mindegyik Istent – függetlenül annak szerepétől – IMF-nek kell hívni. „Oly’ sokszínűek vagyunk mi is, miért ne?!”  – mondta Christine Lagarde, majd csobbant egyet.

Az IMF igényt tart a világ összes feszületére, kivéve a partiumi pléh-krisztusokat. Ahogy a jogászuk, Jonathan Klein fogalmazott: "A fiatalon elhunyt egyszülött fiú minden öröksége az apát illeti! Ez azt hiszem nem kétséges.”

Fontos még, hogy januártól az IMF-et már nem szabad tegezni, így gyorsan meg kell szokni a „szabadítson meg legyen szíves a gonosztól; öné az ország, a hatalom; és a legyen meg az ön akarata!"– sorokat.

18 KOMMENT

  1. Istenem!
    vagy IMFem?
    A manyup tündér ismét megszólalt!
    “Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy hagyjanak fel a gyurcsányi gyűlöletkeltéssel”
    Istenem! Add, hogy legalább egyszer megértsem, mit akar mondani!

  2. @diotoro10: miért? honnan tudod, hogy nem maga az Úr jelent meg Angyal Bandinak (Angyal, érted, nem ilyen kis himihumi próféta) égő billentyűzet képében és lediktálta neki a legújabb dekrétumokat? azt mégsem várhatod, hogy a nyomorult a XXI. században kőtáblákkal házaljon.

  3. Breaking: Lecsapott a bankokra a GVH
    Hat banknál és egy lakás-takarékpénztárnál, az OTP-nél, az Ersténél, az MKB-nál, a Raiffeisennél, az Unicreditnél, a CIB-nél és a Fundamentánál tartott házkutatást a Gazdasági Versenyhivatal. A GVH gyanúja szerint a pénzintézetek összebeszéltek, amikor nagyjából egy időben megemelték forinthiteleik kamatát, hogy így lehetetlenítsék el a devizahitelek végtörlesztését.

    Csányi elvtárs már szart ér???!!!
    :)))
    Hajrá fülkeforradalmárok! Haragítsatok mindenkit (aki számít) magatokra, úgy biztosabb lesz a bukás!

  4. @diotoro10: Nem. Ügy. kormányunk befogadta nem.-szociális konzultációnk keretében tett feljelentését. Az Al. Törvényünk megváltoztatására a magyar nyelv legföb öre, Schmitt Pál Közt. E. úr kezdeményezet módosítást. Eszerint a jövőben nem csak a négy, de a három betűs szavak is kizárólag önkényuralmi vonatkozásban használhatóak. Vagyis soha.

    Köz. El. úr szakmai fejlődését mutatja, hogy immár nem csak az elfogadott törvényeket tudja úgy aláírni, hogy el sem olvassa előtte, de a saját módosító javaslatait is.

    Kormányunk elfogadta Vona Gábor kezdeményezését is. Eszerint a Himnusz vagy a Szózat zenéjének bárminemű feldolgozása kegyeletsértésnek, hazaárulásnak és anyagyilkosságnak számít majd. A törvény hatálya alól ugyanakkor kivette a köztéri gyalázkodás, koszorútiprás tényállását, amennyiben ez bármi olyan személyiség szobrát érinti, akit Károlyi Mihálynak hívtak.