A taláros testület tagjai ezután nem mehetnek be ajtón, nem ejthetnek ki t-betűs szavakat, nem csocsózhatnak és előre kell köszönniük a miniszterelnöknek.

A jelentős módosítások mellett szimbolikus változásokra is sor kerül majd, ugyanis Lakatos Márk tervez új talárt majd a bíráknak és bevonuló zenéjükön már dolgozik Ákos. Az alkotmánybírósági ülések ezután a futballmeccsekhez hasonlóan zajlanak, a testület tagjaival ugyanis együtt fut majd be az ülésterembe tizenöt 8 éven aluli gyermek, gyermektalárban, majd eléneklik a Himnuszt és mexikói hullámmal tisztelegnek Magyarország lobogója előtt.

A bíróság munkájának hatékonysága is javulni fog, hiszen bevezetik az Alkotmány-videóbírót. Ennek lényege, hogy a vitatott jogszabályt videóra rögzítik, azt elküldik a mindenkori video-kormányfőnek, aki eldönti, hogy alkotmányos-e. Január elsejétől ezen kívül kiegészül ismét a testület, mivel Bíró Ica és Kassai Viktor is csatlakozik.

16 KOMMENT

  1. Indiánbíróság dikk mán!
    Bal szélen ül a stumpf istván
    Nohát ilyet még ki látott?
    Járhatnának bölénytáncot
    A nyakukba lógó bizsut
    Irigylik a cigányfijuk
    Fejdíszük is nagyon rajos
    Sztájlisztolta a lákátos!
    Mered a toll, mint a puszpáng
    Kéne nekik néhány musztáng
    Fülükbe meg szalmaszálat
    Indulhat a skalpvadászat!
    Hoztak magukkal kamerát
    Mert mindent a bíró se lát
    Így videóra vehetik
    Bíróica csöcseit

  2. az alkotmanybirosag image-jenak az tenne a legjobbat ha dajcstomi is alkotmanybiro lenne.
    egy kurva orszagban egy kurvapecer tudja a legjobban mi a tokom legyen

  3. Disznóság !!! Demokrata ? Demokrácia ? Hol ?
    Hol vannak a régi szép idők , mikor Mózes lejött a hegyről és lettette a kőtáblát a taláros testület asztalára …..még hogy tiszteld atyádat s anyádat ………..hát a személyiségi jogok !!!!!!! Azonnal leköpni a vén taknyos szülőket ! Méghogy milyen a bizonyítványom a fasz közük van hozzá ….. A világ teremtését is vissza , és a sátán ? Egyszemélyi döntés volt ! Milyen szép volt az elején …piros szem, arany lánc, gádzsó létükre ! Dehát akklor még demokrácia volt kérem Í

  4. Kassai Viktor bevonulásakor a testület feláll és vastapsos “Viktor! Viktor” skandálással köszönti az új tagot, majd Ákos számot énekelve hullámzanak:

    Mert ez egy indiántánc és én elhiszem,
    Hogy benned is ég az a láng.
    Legyen közös a bánat, közös a bűn,
    És közös a feloldozás!

    Aki kiesik a szerepéből, az megüti a bokáját!

  5. a ‘aláros ‘es’ület érdekesen fog majd kommunikálni 🙂
    Vik’or, Vik’or lesz majd a sporiból és a Kárpá’ok második géniuszából is 😀
    hi’elesebb, min’ valaha.

  6. Ezt nem értem…
    Szerintem ez is csak átb.ás, mert januártól OV lesz a testület, ezek a csuhások meg mennek vissza apácának, legalábbis este még ezt mondta Viktor amikor söröztünk… 🙂