Az EZO TV jósai segíthetnek a gazdasági stratégia felállításában a nemzetgazdasági miniszternek, percenként 400.000,- ft + áfás áron.

„Csökkenő euró árfolyamot érzek.” – mondta István, a tisztán érző, transzvesztita jós, majd megszakította a vonalat.

„Szakmai sikerek és gondok az egészség területén.” – osztotta meg Sámuel, kártyajós, majd hozzátette: „Vigyék távolabb az országot a radiátortól, mert Hartman-zónán van.”

Angyalos Mónika és Miriam osztott képernyőn javasolták az alapkamat emelést és a fiskális szigort, ám Séva és Csillagőr szerint elengedhetetlen az államadósság csökkentése, míg a bankszektor revitalizálása is nélkülözhetetlen, amennyiben a Hold a Nyilas házában tartózkodik. A Nemzetgazdasági Minisztérium egyelőre a jóslatok feldolgozásán dolgozik és elképzelhető, hogy nevét is megváltoztatja, mivel számmisztikailag rossz karmát jelent a 78.

19 KOMMENT

  1. “György, gyorsan találja ki a tutit, különben a nemzeti együttműködés keretében Önt jövőre úgy megbasszák, hogy a cafatokban lógó végbeléről fogja elnevezni Tarlós Pista a Vérmezőt.”

    Lendvai Ildi néni
    okleveles élvhajhász és politikai anomália

  2. Uhh, egyes fidesz-közeli asztrológusok szerint Magyarországon a nap nyugaton kel, és keleten fekszik, észak és dél pedig megszűnt égtáj lenni. Nem is beszélve a maja naptár szerint 2012. december 23-án bekövetkező “ősrobbanásról”, ami baromság, mert Magyarországon ez 2012. január 1-jén 00:00 órakor fog bekövetkezni.

  3. Nem kell ide számmisztika, meg hókuszpókusz.
    Elég lenne az, ha csak egy józanul gondolkodó szántóvető parasztember tanácsait fogadnák meg a “hatalmasságok”.
    A bűnösöknek csomót kötni a fütykösükre, jól fenéken billenteni őket, aztán le is út, fel is út.

  4. Új, nem-ortodox gazdasági elemzési metódusunk sikerében teljes mértékben biztosak vagyunk. Személyesen tárgyaltam az EZO TV szakmai vezetésével, és előlegként én is tettem egy jóslatot, arra az esetre, ha nem válnának be a jóslataik.

    Felhívtam a figyelmüket arra is, hogy nem vagyunk hajlandók komolyan venni olyan babonaságokat, mint pl. a bankkártyából való jóslás.

  5. És ha a sámánok sem segitenek, akkor még mindig ott van a hűségpontok megadóztatása és a VÁM-osoknak is lesz FILA táskájuk. Szerintem addig nincs baj, amig a vezetés át nem száll a biciklikre a prémiumkategóriás autóikból.

  6. Boszi Aura jóslata, ha csupán felajánlaná a segítségét Svájcnak, a SF. azonnal gyengülne.
    Ha el is fogadnák, lehet, hogy a tehenek tőgye is összeomlana.

    Azért köszönöm, de nem kérnék a svájci menekültekből.
    Az a sok hozzá nem értő bankár.
    Meg lila tehén,
    és a bicskájukon is a címerül van.

  7. Sőt!

    Előkészületben a Newton adó!
    A régi rendszer elavult törvényeinek átdolgozását készítette elő a kormány Mivel Newton első és második törvénye már az önkényuralmi rendszerben is érvényben volt, és ezen az elmúlt kormányok sem változtattak új nemzeti törvény a visszásságok kiegyenlítésére. Azok aki eddig évezték a Newton-i törvényeket most járuljanak hozzá a törvények károsultjainak kárpótlásához.
    A törvénytervezet visszamenőleges lesz 2002-ig. A KFKI munkatársai éretlenül állnak a módosító javaslat előtt, és tüntetést szerveznek az Eötvös inga elé, karöltve a fizikuskamarával.

  8. És van még ahonnan ez jött:

    Decembertől bevezetik az Antigravitációs Törvényt.

    Lázár János beterjesztése alapján gyorsított eljárásban fogadhatja el parlament az Antigravitációs Törvényt. A tervezet alapja azon a tényen alapulm miszerint a vajaskenyér mind vajjal lefelé érkezik esilk a földre, a macska pedig mindig talpra. A macskára applikált vajaskenyérrel hoznák létre a nem ortodox módon antigravitációt.
    Tette Hozzá Szijjártó Péter szóvivő.