Útfelbontásokkal akar visszavágni a főpolgármester a szakszervezetek útlezárására.

Először a szakszervezeti székházak előtt kezdődnek indokolatlan csatornázási munkálatok, majd a tagok otthonai előtt fektetnek víz-, gáz- és távfűtő-vezetéket. „Nekünk is megvannak az eszközeink arra, hogy megmutassuk az erőnket. Bármikor létrehozunk egy buszsávot a Budaörsi úton és akkor nézhetnek az ingyenélők, meg a hőbörgők” – jegyezte meg Tarlós.

A taxidrosztok előtt és helyén elhelyezett 30 cm magas fekvőrendőrök is jó leckéül szolgálhatnak a demonstráló taxisoknak, annál is inkább, mivel szögesek lesznek. „Arra már nem akarok gondolni, hogy ezután a troli szelektíven rázzon. Mi ugyanis már tudjuk, kit kell megüttetni” – somolygott sokat mondóan Kubatov Gábor.

35 KOMMENT

  1. Ja és jól kiba..nak útfelbontással, azokkal sokadik napja, akik reggel az M3 bevezetőjét használják. El se akarom képzelni mit csinálnak, ha valaki a tyúkszemükre lép.

  2. Átnevezés?! Szobrot neki a “Tarlós Flórián” térre! Ott van az első “Tarlós buszsáv” a felüljárón; kihasználatlan milliárdos út a semmiért, mögötte pedig a kilóméteres dugó a 3. kerületieknek “közkívánatára”! Óbuda szlogenje amióta a “városért” elhagyta a kerületet: “Beee, inditjuk Óbudát”?!

  3. Mert egyébként a Kossuth tér “visszarendezése” ’44-re – merugye, mostanság valójában onnan folytatódik a mi kis nemzeti(szocialista) történelmünk – mi mást szolgál? Igaz, nem “kommunisták”, hanem úgy általánosságban mindenki ellen, akinek nem teccik a rencer.

  4. Pisti, vagy a szégyentől süllyedt el, vagy, mert jó néhány elküldték a pokolba, közben meg a Jóisten középső ujját nézi.
    Minden esetre megígérte, hogy akinek nem lesz megfelelő a magaviselete, annak mobil kátyúkat telepít az utcájába, a gépkocsi bejárójához behajtani tilos táblát tetet, de akár az is előfordulhat, hogy egész véletlenül, a 4-es metró egyik megállója a renitens hálószobájában lesz. Ez utóbbitól, azért nem kell annyira kaksizni, mert 40 év alatt el lehet költözni.