Egy tízperces beszélgetés alatt a gyors adatátvitel miatt akár 12 percet is beszélhetünk, 20%-kal gyorsulhat a hangátvitel. – jelentette be a Telenor.

A kínaian világszínvonalú Hipernet után még egyet lépett előre a Telenor új szolgáltatásával, a Meganettel. A román-észak-koreai Stargate Oradea S.r.l. technológiáját felhasználva az SMS-ek esetében az időutazásra is lehetőség nyílik, a Vissza a jövőbe szolgáltatásra előfizetők korábban kaphatják meg SMS-eiket, mint azt partnerük elküldte, igaz, egyelőre csak az óraátállítás napján, hajnali háromkor.

Saját hálózatba való telefonáláskor lesz egyelőre csak használható a Hípervoice szolgáltatás, amely 10 perc alatt 12 perces beszélgetést tesz lehetővé, ha az ügyfelek ki tudják használni, ugyanakkor nem szabad meglepődni, ha a számlában is a magasabb percdíjjal számolnak, ráadásul hosszabb időre. A szolgáltatás ugyan egyelőre csak az adótornyok 30 centiméteres körzetében érhető el, de minden előfizetés mellé 1500 oldalas térerő atlaszt adnak, ami alapján megtalálhatjuk a Meganet hot spotokat.

A Telenor 2012 januárjától állítólag bevezeti a beltéri vételt, a megszakadásmentes telefonálást és a nem foglalt hálózatot is, amit akár a hatékony ügyfélszolgálat bevezetése is követhet. A megdöbbentő újítások feldolgozására a 165-ös számon telekommunikációs pszichológusok készítik fel majd az ügyfeleket.

11 KOMMENT

  1. Akinek nem teCCik, az hívja az ügyfélszolgálatot:
    Két Vivaldi CD és Fluor-Mizu remix élőnagykoncert felvételrő’ meghalgatása után a 2-5-8-1-6-9-5-4-6 menüpontban lehet kérni a kezelőt, csak előbb egy kis zene… 🙂

  2. A Telenor új szolgáltatásával könnyedén túlléphető a fénysebesség is. Az óraátállítás napján hajnali háromkor előveszem a Telenor telefonomat és felhívom a barátnőmet, aki a hívásomat hajnali kettőkor kapja meg. Nem pikoszekundumozgatunk, mint a genfiek! Mi egy egész órát ráverünk a fénysebességre!