Különleges osztályfőnöki órának lehettek szem- és fültanúi egy mezőberényi gimnázium tanulói, hiszen maga a köztársasági elnök tartott nekik anekdotákkal átszőtt előadást.

A köztársasági elnök országjáró körútjának 8. állomásán a csinos lányokat testedzésre buzdította, valamint kijelentette: senki sem lehet elégedett azzal, amije van. A HírCsárda, mint az ápolt és fitt női testek nagy rajongója üdvözli Schmitt kezdeményezését. Exkluzív videó-összefoglalónkat az eseményről itt megtekinthetik.

 

25 KOMMENT

  1. T. SóbriJózsef! Annyira hüje vagy, nem tuttad, hogy a “magasabbra” lehet akár a magyar űrprogram része is? Láttam egy dok.filmet, hogy az űrben akár 5 centit is nőhet a zember, mert a súlytalanság következtében ennyit bírnak nyúlni a hátgerinc csigolyái. De a “gyorsabban” elve valóban érvényesülhet a Szojuz-űrállomáson, mivel ha valaki elengedi a végit, elég gyorsan elrepülhet pl. a Szaturnusz felé, miközben még nő is.
    Az viszont színigaz, hogy nem biztos, hogy mindenkiből osztályfőnök lesz. Belőlem se lett, bár nemtommé, mikor csaknem színjelesre végteztem a nyócáltalánost. A duplaegyetemidiplomás sógornőmből viszont lett, ám ez nem tántorította el bölcs kormányzatunkat attól, hogy jogellenesen csökkentsék a fizetését – törvényt majd még csak most (vagy soha) fognak alkotni az okra. Most érdeklődéssel várja, hogy “osztályfőnöki” valamint gyógypedagógiai (tekintettel, hogy csökkent értelmű 16 éves fiatalokat tanít) és egyéb pótlékait elvegye végre a qrmány, ahogyan azt előre jelezte, csak még várni kőő novemberigg.