A hasonló irányítási modell miatt és egyéb okokból október 1-től összevonják a közszolgálati médiumokat és az Állami Bábszínházat. Az összevonás miatt főleg a marionett előadások száma növekszik, akár a kulisszák mögött is.

A Planetárium és az Állami Operaház sem kerülheti a sorsát, ezután a Népligetben tartják a vetített képes, lézershow-val kísért operaelőadásokat, amelyek arculatát Káel Csaba tervezi, egy Corel Draw program segítségével, míg valamennyi szerepben Mága Zoltán lesz látható, a karaktertől függően, fehér vagy fekete szmokingban, hegedűvel vagy hegedű nélkül.

A Duna Televízió ezután a Planetárium műsorát sugározza, illetve az őszi műsorstruktúrában a főműsoridőben is visszatérhet az akvárium, a racionalizálásoknak köszönhetően jóval több hallal és persze Mága Zoltánnal, aki először fog víz alatt hegedülni.

A fenti összevonásokkal egyidejűleg a Vidámpark helyére költözik Schmitt Pál, aki tudvalevőleg szereti a jó levegőt és szeretne közelebb kerülni az emberekhez, amire a dodzsemben lehetősége is lesz. Székhelyén, az elvarázsolt kastélyban novembertől fogadhatja a külföldi vendégeket, akiknek, ha a hölgyek, a szoknyáját is felfújják.

31 KOMMENT

  1. Schmitt Pál részére én a székhelyül én a Vidámparkkal szomszédos közintézményt jelölném ki… Csak akkor hova költözzön a bohócügyi államtitkár?

  2. @czejp: Igazából én erre a zintézményre gondoltam:
    http://www.geosolar.hu/html/referencia/images/large/36_0.jpg

    Már csak azért is, mert kedvenc pártomnak szerepelt a választási programjában az a zígéret, hogy ha nyernek, a köztársasági elnöki pozíciót csak középfokú bohócvizsgával lehet majd betölteni:
    m.blog.hu/ku/kutyopressz/image/avatas1.jpg
    m.blog.hu/ku/kutyopressz/image/avatas2.jpg

    Ahogy a híreket nézem a kössz-szolgálati vicclapokban, komolyan azt hittem, ők kormányoznak… Hát ezért!

  3. @czejp:
    Nem annyira fontos a végzettség/szaktudás.
    Ott van például Kósa Lajos a Fidesz nagy sztárja, aki pl. jogi-, közgazdászi (egészen konkrétan bármilyen) diploma nélkül is egy nagy köcsög ill. korrupt állat.

  4. Tagadhatatlanul profi, nézettséget növelő ötlet Mága Zoltán víz alatti hegedülése, de én még tovább bulvárosítanék. Átvenném a (teljességgel indokoltan) megszűnt Budapest TV ezoterikus műsorcsomagját, az amatőr, önképző, született idióták helyett viszont igazi profikat alkalmaznék: esténként, élő adásban Matolcsy kézrátétellel növelhetné a GDP-t (műholdas kapcsolások a KSH-ba, realtime grafikonok, indexek az infosávon), Orbán pusztán akaraterejével hozhatna létre munkahelyeket (ministáb riportjai az ország minden részéből), esetleg szemmel verhetné a nemzet ellenségeit (műholdas körkapcsolás az MSZP, LMP, Jobbik pártszékházakba, a brüsszeli stúdióban Cohn-Bendit)…

  5. Csak nem a IX.-ker. Kén utcába ?! azokat a szegény betelepülteket meg kitúrták a jóból……! Azok most meg rettegnek s szívesen beköltöznének a szarjancsik helyére.

  6. Győzike a Mága mellé, 😀 egy kis Bangó Margit–főző tanfolyammal…
    Caramel énekel jó ebédhez szól a nóta,…és az esti mesét LL Junior “szavalja” el….majd Füsti Fecskék jó éjt kívánnak és kész a KÖZSZOLGÁLATI CIGÁNY TV:))))))))

    persze nem marad el a Reggel –kormány seggnyalás, a déli Orbán seggnyalás és az esti Orbán- Fidesz seggnyalás. Mindez határon túliak seggnyalásával fűszerezve…..
    EZ ÁM A KÖZSZOLGÁLATI FIDESZ TV….

    a Duna TV_t meg a Dunába lehet dobni—az meg csak határon túli seggnyalásos műsort ad—ki a szart érdekel???????