A színházigazgató megkezdte az Alaptörvény Experience további fokozatainak kidolgozását – mi pedig megszereztük a terveket.

1. Szuper felsőfok: A törvény megemésztése
Az igazgató első ötlete egy receptpályázat: ki tud minél több receptet összeállítani az Alaptörvény szövege alapján? A győztesek az ételeket a vacsoracsata mintájára tévéműsor keretében készítik el, a meghívott vendégek a kormánytagok és Kerényi Imre lennének, de csak akkor, ha utóbbi épp ráér.

2. Hiper felsőfok: Alaptörvény félóra
Minden munkahelyen reggel 6 és fél 7 között az Alaptörvény előre kiadott cikkelyét kell a dolgozóknak értelmezniük. Az aktív dolgozók piros, a passzívak fekete pontot kapnak. A pontokat országosan Kerényi Imre gyűjti, aki minden hónapban kihirdeti az eredményeket. A jutalom a legjobbnak: egy hónapos alaptörvényszolgai pozíció a helyi önkormányzatnál, valamint egy lelkesítő kézfogás Kerényi Imrétől. A büntetés a legrosszabbnak: másodrendű vádlotti pozíció Gyurcsány Ferenc egyik jelenlegi vagy elkövetkezendő perében. „Ez kurva jó ötlet, az egyik legjobb, ami valaha létezett.” – írja a tervezetben erről a pontról Kerényi.

3.Hiper-Szuper felsőfok: Országos eskü
Az Alaptörvény elfogadásának napja (április 25) ezentúl munkaszüneti nap lesz. Ezen a napon az önkormányzatok az Asztalt az Alaptörvénnyel együtt az adott település azon terén kell kiállítani, ahol általában az ünnepségeket tartják. A település polgárainak egy rövid ünnepséggel kell köszönteni a törvényt, majd különböző részleteket felidézve csendben elmerengve gondolkozni az Élet Nagy Kérdésein, amelyeket a törvény megválaszol. A fővárosi ünnepséget (és ha lesz rá ideje, a többit is) Kerényi Imre rendezi.

Az ünnepségen előadott versek, zenék, köszöntő minták gyűjteményét hamarosan könyv formájában is kiadják, amelyet az önkormányzatoknak erősen javasolt megvásárolni. Csak egy kis példa, melyet a rendező hirtelenjében maga is megemlített:

„Elment a nap,
táskájába tevén
ügyeit, gondjait.
Csönd lesz talán.
Ketten vagyunk most,
a Törvény
meg én,
Törvény
mint dokument
szobám asztalán.”

/ Kerényi Imre: Beszélgetés az Alaptörvénnyel (részlet)/

63 KOMMENT

  1. Tájékoztatom a Tisztelt Együttműködő Nemzettársakat, hogy Kerényi Imre nem az én (alaptörvény-) asztalom. Az egészségügyi tárcának, valamint Lipót császárnak kell majd az ötleteivel foglalkozni, amennyiben valamelyikük fel, támad.

  2. A gyógyszergyártók figyelmébe ! Ezentúl Kerényi nevével / és képével / reklámozzák a Cavinton nevű -memória-javító- gyógyszerüket, az alábbi szöveggel: -javasolt napi adag: 2×1 tabletta. A gyógyszer beszedésének elmulasztása szellemi leépüléssel járhat, vagy kóros kényszerképzetek kialakulásához vezethet / lásd, Kerényi: az Alaptörvény további népszerűsítése/, esetleg görcsös izommozgások kialakulásához vezethet / lásd, a HCS cikkhez tartozó képet: a jobb hüvelykujj föld felé fordítása -halál az ellenségre!- életszerű kifejezésére /

  3. Mintha Rosenfeld Mátyás térne vissza kicsi és kényelmetlen urnájából:
    * Szabad Nép félóra
    *Kotmány eskü
    Amit sokat mondanak, az megvalósul. Na, a cikkben említetteket én nem.
    (Egyébként Kerényi az ötleteket minden további nélkül levezényelné, begyakorolta már a fiumei fattyú idejében.)

  4. @halál megdögIesz kinyírunk: @Devil: Na, akkor folytassuk a verset /a jelen korra leginkább jellemző sorokkal/: “Adunk már ruhát a mezíteleneknek, több már a szén s az érc- ez, ugye, szép? De persze, emellett – hadd mondjam el Önnek, sok még a szenny és a buta beszéd.” Aktualizálás: Adunk ruhát….= megruházzuk, betapasztjuk a száját, rabláncon elvezetjük , Több már a szén….= a kiválasztottaknak most jobb , hadd mondjam el Önnek= seggnyalók, besúgók hadának kialakítása , sok még a szenny és a buta beszéd= ezeknek a bunkó proliknak semmi sem jó!

  5. a képen kerényi kézmozdulatával azt illusztrálja: “a pöcsöm már csak fél hatot mutat, de az eszem még nem jött meg”

    esetleg: ” igy kifordult a könyököm amikor kiléptem az MSZMP-ből”

    vagytán: ” a pöcsöm már csak fél hatot mutat, de még mindig nem léptem ki az MSZMP-ből”

    amúgy csípem, jó arc, mindig könnyesre röhög magam rajta. kár, hogy nem halt még meg teljesen.

  6. Nagyon beteg ez a pasi, mint a bandája.
    Mennyi feleslegesen kidobott pénz a szarkotmány asztalára , őrzésére szerte az országban.
    A Parlament narancsba öltöztetése is elvitt 500 millió forintot feleslegesen.

    Meddig tűröd magyar ezt a sunyi szemétséget?

    Jöjjön az őszi takarító forradalom!

  7. A Kerényihez képest Torgyán egy megfontolt akadémikus volt!
    Gyurcsányék most nagyon szarba vannak,mert bezárták a diliházat és most rájuk szabadult ez a hülye is.
    Az a baj hogy ránk is. :o(

  8. Dzsordzs Májkel, az ünnepelt buzi szakértői segítségével a Magyar Állami Balett az Alaptörvény balettváltozatát készül megkoreografálni.

    Drzsordzs elmondta, hogy az alaptörvény fő értéke szerinte még mindig a “Freeedooom!”

  9. „Elment a vándor,
    elvitte táskában
    a szép régi törvényt,
    szabad szólást és a szép népi eszményt,
    mindent megszavaz a gép,
    s mi várunk bűvös kábulatban”

    /Demjén Rozália: Anyád tyúkja! (részlet)/

  10. Fogamzásgátlóként használható az új alaptörvény nyomtatott változata.
    1. fok: térdközé szorítva, együgyü előlről támadó paciencek ellen véd.
    2. fok: felcsavartan a hüvelybe helyezve, meggátolja a behatolást, az ejakulált anyagot magábasiíva hatástalanítja.
    3. fok: A támadó paciensnek felolvasva, az lehervad, és elkódorog.

  11. A második ponttal kapcsolatban sokkal bonyolultabb a helyzet.
    Az alaptörvény munkahelyi oktatása, és a megszerezett ismeterek megfelelő ellenőrzése sokkal több időt igényel, mint a tervezett egy óra.
    Legalább napi 12 óra szükséges, 6 szemeszterben (3 év, aki nem érti)
    Ez a tananyag annyira bolondnyult, hogy mire józan paraszti (Girócác)
    ésszel ezt fel lehet fogni, az egész egyéniséget át kell építeni.
    Első lépésben a teljes lebontás szükséges. Ezt azonban kevesen élik át.
    Exodus, hamvasztás (nyoma se maradjon) szétszórás Argentínában.
    (nehogymá visszataláljon még reinkarnatíve)
    Ennek jelentős költségvonzatai is vannak.
    Aki marad, az viszont átment. Aztán ennyi. Agya nincs, személyisége nincs, szart sem ér, viszont szavazata az van.Ez a lényeg.

  12. No a 3. pont az első kettőt követően rém egyszerű.
    Az átképzett és önkéntes droidok felvonulnak az aktuális Rákosshi elvtárs
    előtt, és fogadalmat tesznek az amúgy is beléjük programozott program betartására. Az asztalokból várakat építenek, és a
    legbátrabb(nak programozott olimpiai bajnok) felmászik a tetejére.
    Felérve kiáltja, Ecce homo homloka verejtékezik, mert programhibából kifolyólag fél—-kegyelmü. Tárogatóját széttárja, mert nőnemű, erre megrohanják az aszatltornyot a hímek, ami persze azonnal összedül.
    Rosszul méretezték, de ezt Matocska szent jobb soha nem vallja be.
    Kerivirgilló összegyűjti az asztalok maradványait, és szomorú tekintettel balra el.

  13. Ja és bocs, a harmadik ponthoz: azon a nevezetes napon törvény tiltja majd az esőt és az erős szelet, a frontátvonulás a nem kívánatos felhangok miatt előzetes engedélyez kötött.

  14. KERÉNYIT A BOLONDOK HÁZÁBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ez teljesen hülye…seggnyalási kényszerben van..már nem tudja hogy nyalja a Nemzeti Szar kormány seggét…..( ha felakasztja valaki mert ugye ahogy Orbán mondta” ha az embernek alkalma van megölni az ellenfelét, akkor ne habozzon”…..)nos tehát ha lógni fog valamelyik ellenfele által akkor olyan magasan legyen, hogy le lehessen hugyozni mindenkinek:))) hehe

  15. Szarni az alptörvényre és a Fidesz Tákolmányra!!!!!
    Úgyis Fidesz buktatás után MINDENT EGY TOLLVONÁSSAL ELTÖRLI A nép..amit a Rohadt Fidesz Banda csinált
    …………….ÉS SZARIK A FIDESZ 2/3 OS bebetonozásaira is!!!!!

  16. Az erkölcsi hulla!
    Hogyan szerezte meg Orbán a teljhatalmat?
    1. Nem ismerte el, 2002.ben sem és 2006-ban sem a vereséget. Nem fogadta el a demokratikus választási rendszert. Ez ellen használta föl a titokban megszerzett jelentős gazdasági hatalmat. Miközben Medgyesit bankárkormányozta, Gyurcsányt oligarházta.
    2. A jelentős parlamenti erőt amivel rendelkezett, arra használta, hogy megakadályozza a szoci kormányokat a gazdasági kiigazítások megvalósításában. Csak olyan törvényt nem kritizált ami kiadásnövekedéssel járt. A többit viszont a leg alpáribb módon a leg mocskosabb hazugságokkal ócsárolta a zembereket ellene uszította, ha ettől sem riadt vissza a kormány akkor népszavazást kezdeményezett.
    3. Lejáratta a politikát és a politikusokat. Aki a jobboldalról nem állt mellé, azt ellehetetlenítette. A Baloldali és liberális politikusokat gátlástalanul becsmérelte, hazug módon a zemberek ellenségének állította be, a minimális tiszteletet is megvonta tőlük. (még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl.
    4. Mind ezeket a mértékadó értelmiségiek jelentős része érzéketlenül, kajánul nézte.

    A zorbán kormány pedig, ha nem akarja saját méretes baklövéseit (hazugságait) elismerni, kénytelen lesz még nagyobbat mondani,(hazudni) még kiszámíthatatlanabbá válni, még több dolgot saját hatáskörbe vonni (ellopni). Az új szakzsargonnal (hazugsággal) élve: „tovább gyorsítani az ország újjáépítését.”

  17. @kvasztics47: “3. Lejáratta a politikát és a politikusokat.”
    Kellett azt még külön lejáratni?
    Ferike, Demszky, meg Medgyessy megtette külön kérés nélkül, aztán ha ez nem lett volna elég, akkor ott vannak még a börtöntöltelék maszoposok, akiket a ciklusuk végén varrtak be… És azok elég rendesen megérdemelték.

  18. @ColT: A tárgyszerű, időszerű és kiegyensúlyozott hozzászólásáért Tisztelt Együttműködő Nemzettársam kifelé menet, a bejáratnál álló tárolókonténerből elvehet egy Kossuth-díjat!

  19. nekem még van egy kis szabad felület a testemen a NENYI mellett, simán rá tudom varratni az alaptörvényt (Kövér aláírásával ofc).
    az milyen fok? és hol vehetek át vele mit?

  20. @Nyuggervadász: A jo hir hogy megvannak a felelosok:

    Nincs rá elég szám, s nincs nevezet,
    hogy hányan vannak e csirkefogók:
    kulákok, szektánsok, részegesek,
    talpnyalók és munkahalogatók.

    Itt járnak és gőgtől dagad a kebelük,
    töltőtoll s jelvény pompázik a mellen.
    Persze hogy megbirkózunk velük,
    de rémes nehéz a harc ezek ellen.

  21. @ColT: Igen; a rendszervaltaskor meg nem azt jelentette a politikus hogy “torvenyes bunozo” hanem azt hogy “vezeto”. De ahogy David Ibolyaval elbantak az gyomorforgato. A baloldal lepesrol lepesre kiepitett teljes es automatikus elutasitasa (ami barmilyen parbeszedet megakadalyoz) pedig mar-,mar a fasizmus/bolsevizmus retorikajat idezi.
    A rovidtavu szavazatmaximalizalasi intezkedesek (= a fidesz egyetlen eszreveheto strategiaja) olyanok mint a drog es olyan csunya veget is fog erni. Talan tanulunk belole; bar a szocializmusbol sem tanultunk, ugy latszik.

  22. @csoko20: Megfigyeltetek hogy mostanaban nincsenek mar masfel-ketmillios tomegrendezvenyek Orban hivo szavara a Kossuth-teren?
    Viszont van egy 4 evig tarto nagyon-nagyon fontos fotokiallitasunk! Allatkertet is kene telepiteni… ja az mar van.

  23. @ColT: “Orbán lejáratta a politikát és a politikusokat”

    Ezért tudott győzni 2/3-dal. Az ország 3/4 részse teljesen kivonult az országból. Nem itt élnek, lélekben, Nem akarnak hallani semmiről és senkiről ami a politikához kapcsolható.
    Persze óbégatnak, hogy drága a benzin a cigi a tej a vonatjaegy és nincs pénzük! De a politika nem érdekli őket. Erre épített és épít orbán. Minél inkább becsavarodik a bunkó magyar a népesség 3/4-része annál könnyeb neki. Könnyedén irányítja a döhöt bárkire bármire. Majd miután az 1/3 végkép besokal és mivel értelmes megél külföldön is oda fog menni. Ez Magyarország a magyar nép jövője.

  24. Egy kép ötlet.
    Ha van kedved csináld meg.
    Alaptörvény asztala, de háromlábú, amiből az egyik,
    ledölve az asztal mellett.
    Nemzetiszín spárgára vak függesztve a lógó sarok.
    Toll és törvény az asztalon.
    Toll a spárga másik végére kötve.
    Spárga közepe a falra szögelve.
    Minden együtt a Kerényi ukászhoz.

  25. nagyon le vagytok maradva hyperbólykusch nagyfőrendi díj: körmenetben az esztergomi érsek vezetésével az ASZTALT oltárra teszik és felemelik a Népek és viszik az vállukon közben tömjén elvtárs tömjénez alfarhangelvtárs fingik, a turulokat és a griffmadarakat a táltossal és Csaba Királyfi csontjaival és tolaival pajzson viszik a lófejrend kurátorai és a bazi likába betolják mimelegfelvonuláson a rózsaszínű bőrtangás szijjártó petyát a kedves drága lánykát aki utána szájerezik fütyifuvolán díszdúrban majd közös kolbászevés lesz ahol alcsútról származó eredeti szilvapálinkát mérnek és locsolnak hogy flamboyant legyen hurrá avarok és a sámánok tülkölnek