A Zala megyei olajkutak körül az arab országéhoz hasonló birodalom kezdi kinőni magát. A település lányokat keres erotikus munkára.

A Zala megyei Dubajcsehi idén nyáron kezdeményezte önálló községként való elismerését, miután a környező olajkutak bevételéből kórházat, repülőteret és a nyári sípálya mellett téli sípályát is épített.

A települést augusztus 31-ével jegyezték be. Jelenleg kétszázharminc lakosa van, akiknek jelentős része szegedi vagy ukrán olajsejk. A kórház, óvoda, iskola és egyéb közintézmények mellett a község rendelkezik tizenhét night clubbal, harminckét peep show-val és egy erotikus kifőzdével is.

Ezeket az egységeket most szeretnék feltölteni lányokkal, akiknek egy részét Magyarországról toboroznák, másik részét pedig az igazi Dubajból csábítanák vissza azzal, hogy ide sokkal közelebb van Siófok.

18 KOMMENT

  1. Kaszinó nincsen ? Ha kaszinók is épülnének, az zemberek tódulnának oda, hogy elszórakozzák a magányugdijmegtakaritásaikat, mint Las Vegasban. Persze az is igaz, hogy vannak ennél fejlettebb módszerek is és nem is kell kaszinót épiteni, elég egy tollvonás is.

  2. azért azt megnézném ahogy dundika kissé leélt seggét megdubajozza egy zalai olajsejk, miközben a majka (a csillagok küldötte?) szanszéjjel reppeli magát a déldubaji éjszakában.

    a kapott pénzből telne a dundinak egy komplett fejcserére, mert ez a mostani retekmód ocsmány. persze dubajban biztosan nyerő a tevefej.

  3. Tekintettel a szórakoztató iparban betöltött szerepére, valamint a lakosságban nagy arányban fellelhető szegedi olajsejkre, a település hamarosan Dubajcsehiről-Duhajcsányira változtatja a nevét.

    A kétszázharminc-akárhány lakos alapvető jogát a hetvenezres nemzeti futballstadionhoz pedig közmunkában fogjuk kielégíteni. Egyéb igények kielégítését pedig majd a hölgyek…

  4. @czejp: Köszönjük a közmunkabarát, építő jellegű javaslatot!

    Az autentikus piramisépítés elengedhetetlen kelléke a farönk, amin görgetni kell a kőtömböket. Ehhez rengeteg fát kell kivágni, vagyis még nagyobb mennyiségben és még jobb minőségben lehet szívatni a közmunkagyanús elemeket.

    Persze, a kormányunkat szaktanácsokkal ellátó közgazdászok tömegei (mind a ketten) még számolják, hogy nem lehetne-e mégtöbb közmunkást használni a kőtömbök cipelésével, esetleg a szögletes monolitok farönk nélküli görgetésével.

  5. @ürügyminisztériumi álamszitkár: Na igen, erre van is egy javaslatom: A kőtömböt 11 közmunkás görgeti, és legalább ezer szurkol nekik, hogy sikerüljön a helyére görgetni, amit góóóól felkiáltással, trombita, harsona, kereplő megszólaltatásával és kellő mennyiségű szesital elfogyasztásával ünnepelnének. Ez talán népszerűvé is tenné a közmunkát és még többen is csatlakoznának hozzá, akár szabad idejükben is.

  6. Dubajcsehi polgármestere azt is hozzátette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök futballszeretetének és diplomáciai éleslátásának hála sikerült a Katari Demokratikus Ország vezetésével megállapodni, hogy a 2022-es labdarúgó világbajnokságot a két ország közösen rendezi. Dubajcsehi vébéhelyszínné válva így részesülhet a stadionrekonstrukciós programból.

    A beléptető rendszert csak elő kell bányászni a népstadion alagsorából, ahol több mint tíz éve pihen, a kivitelező pedig azt is vállalta, hogy még a szombathelyinél is nagyobb panelépületet húz fel majd a stadion mellett, hogy a magas stadion ne gátolja a panelproletárokat a háztetőről való nyomon követésben. A kilátás tesztelésére Szombathelyről hívnak próbaszurkolókat.

    A stadion a VB időtartamán kívül is sporteseményeknek adna otthont, az Anzsi Mahacskala például itt fogja játszani az összes idegenbeli mérkőzését.

    A szerződés titkos záradékáról annyit sikerült megtudnunk, hogy a 2022-es világbajnokságot a magyar válogatott fogja nyerni, a döntőt pedig Byron Moreno vezeti.

  7. Ez a piramisepites nagyon jo otlet. Par ezer ev mulva a kutya sem fog emlekezni ra, hogy a magyarok vagy az egyiptomiak epitettek elobb piramist, es mivel a mi piramisamink jobb allapotban lesznek mint az egyiptomiak, ezert tobben jonnek hozzank, fellendul az idegenforgalom, lesz mibol fizetni a nyugdijakat az akkor mar a lakossag 80 %-at kitevo nyugdijasoknak. Mar csak azt a par ezer evet kell kihuzni addig.