Exkluzív koncertet adott Orbán Viktor miniszterelnök nyaralójának kertjében Fluor Tomi, népszerű előadó és dalszerző.

A két államférfi a képek alapján jól szórakozott, állítólag Schmitt Pál köztársasági elnök tréfálkozva meg is jegyezte, nála is van halenda, de azt saját magának szánja a koncert utánra. 

14 KOMMENT

  1. Ennél nagyobb katarzist nehéz elképzelni.
    Schmitt Pállal beszélgetni, közben Fluor Tomit hallgatni.
    Legfeljebb, ha ott lenne Kiszel Tünci és ő is hozzá tenné a saját mondandóját, közben pedig Semjén Zsóti gyermekmolesztálókat megszégyenítő mosolyát élvezhetném,Szógyártó Peti pedig elmagyarázná, hogy mit hallottam.
    Mellesleg megjegyezném, Vityeszünknek milyen szép zsírdeltája van.

  2. “Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár felhívással fordult a magyar diákokhoz: fejenként száz forinttal támogassák, hogy a nehéz sorsú csíksomlyói magyar gyerekek népviseletben mehessenek templomba és ünnepségekre.”

    Egy briliáns jobboldali magyar mondatban szerepelnie kell a határon túli magyarságnak, a sanyarú magyarsorsnak és a nemzetféltésnek, a vallásnak mindenképpen, annak hogy mi nem is vagyunk igazi magyarok mert az igazi magyarok népviseletben járnak (ez Erdélyben sem általános, de hát úgysem járt senki Erdélyben).
    És nyilván a nehéz sorsú csíksomlyói gyerekeknek is pont a népviselet a legnagyobb gondjuk.

  3. @CatMother: A következő forradalmijan újító szellemű újévi elnöki beszéd helyett SP-duó koncert lesz 2012. január 1.-én hajnalban. SP elénekel néhány optimista hejderutyutyut, Schmitt Pál pedig tárogatón kíséri.