A kedvezőtlen gazdasági viszonyok és a rossz adórendszer miatt Magyarország helyett inkább Afrikában építik fel Európát.

„Bár sok helyen felraktuk a táblákat, többnyire csak szeméttelepre és füves földutakra futotta a pénzből, mert valahogy betonra sose jutott.” – jellemezte a magyarországi helyzetet José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke. Az új döntés értelmében a kékcsei közműpótlós szennyvízberuházás Zimbabwéban valósulhat meg, a kenyérmezei patak a mederkotrás helyett kompletten Dél-Afrikába költözik, a nagykőrösi polgármesteri hivatalt pedig nem felújítják, hanem Ugandában építik fel.

„Nagyon örülünk a Bizottság döntésének, mert régóta szerettünk volna új vizesblokkot és vízibickili-tárolót.” – nyilatkozta a malawi főváros, Lilongwe polgármestere, majd hozzátette: nagyon szeretnék, ha a bodrogkeresztúri 40 centis kilátóhoz hasonló náluk is épülhetne, mert fellendítené az ország hanyatlóban lévő busman-turizmusát.

6 KOMMENT

  1. Balkáni vezetők még közelebb hozzák ezt a lehetőséget is.A nálunk nemzeti visszamenőleg kormány,semmire nem képes pöcshuszár okoskodó majmok gyülekezete.Magukra szarnak még csak,de az Országra ?Miért?