Igazolódni látszik a hatóságok gyanúja, amely szerint a Szlovákiában előzetesben tartott Jozef Rohác ölte meg Fenyő Jánost, Seres Zoltánt, robbantott az Aranykéz utcában, és több politikus ellen is megpróbált merényletet elkövetni.

A rendőrség állítja, ha kiadják Rohác-ot, további bűntényekre is fény derülhet. Már most biztos, hogy Rohac kakasnak öltözve lőtte le Zámbó Jimmyt; ő áll egy ’97-es általános iskolai ebédjegy hamisítási ügy mögött, illetve a J. F. Kennedy elleni merénylet elkövetésével is gyanúsítható. A 2004-ben Szabadszálláson történt ablakbetörés ügyében, amikor egy Hellas feliratú műbőr labdával ismeretlen tettesek berúgták özv. Nagy Ottóné kamrájának ablakát, még vizsgálódnak a nyomozók.

A Matuska Szilveszter Szimpátia Kör mindkét tagja egy emberként lélegezhetett föl. „Ez a piszok tót! Én mindig tudtam, hogy nem a Szilveszter robbantotta fel a viaduktot…” – mondta Matuska Mihály, terepasztal építő. A szlovák hatóságok Rohác taxis táskájában egy Deli csokoládéra ragadt vadkanszőrszálat is találtak, így a Zrinyi Miklós elleni merénylet elkövetése sem zárható ki, a DNS-t még elemzik.

Rohác bűnlajstromában a Júliusz Cézárra mért végzetes döfés is szerepel, így a történelemkönyvekben jövőre már az „Et tu mi fili, Jozef!” mondás fog szerepelni.

13 KOMMENT

  1. Hékás! Az senkinek nem tűnz fel, hogy 1980. dec. 8-án New Yorkban a Dakota ház előtt kolbászolt, majd álruhában és álarcban John Lennon mögött állt néhány méterrel és kezében valami fura tárgy volt…

  2. Rohác taxis volt?
    Vagy csak rosszul írtátok a taxistáska szót?

    @Rózsa Sanyi:
    Korrektori nincs? Mert ezt a munkát az csinálja. 🙂

    @lilike13:
    Biztos úgy gondolták, hogy a Miklós is megérdemelte volna. 🙂

    @yandi:
    Szerintem Vlagyimir Iljics Uljanov, barátainak Lenin elvtárs és Ady Endre szifiliszében is benne volt a kez… na jó, valamelyik testrésze.

  3. “Rohac kakasnak öltözve lőtte le Zámbó Jimmyt”
    Zámbó Jimmy lelövésénél a kakast meghúzták!!!!!!!! Vagy Jimmy húzta meg, de ezek szerint az álruhában levő Rohac ellen szemérem elleni vétséget követtek el.