Pozitív lett Orbán Viktor választási vizelettesztje, és a többi párt is sáros. 

Miután 2010. április 11-én lezárták az urnákat és összesítették a szavazatokat, a jelölteknek vizeletmintát kellett adniuk (a listás jelöltek vizeletét egy közös edénybe gyűjtötték). Úgy volt, hogy a vizeleteket az Országos Választási Bizottság öt évig tárolja Dr. Szigeti Péter nappalijában, ám helyette időközben Dr. Bordás Vilmost választották a Bizottság elnökévé. Bordás valamennyi vizeletet megvizsgáltatta, és most, közel egy évvel a választások után értek a vizsgálatok végére.

Az eredmény megdöbbentő: Orbán Viktor Viktor vizeletében EPO-t találtak, Mesterházy Attila vizeletében pedig Orbán Viktor vizeletét. Lendvai Ildikó így kommentálta a híreket: „Vérfrissítést szerettünk volna az MSZP-ben, de csak ehhez fértünk hozzá. Így sem volt könnyű mintát szerezni.”

Orbán Viktor azzal védekezik, hogy nehéz hetei voltak akkoriban, előző nap volt a KSI-Csepel Kupa nevű kerékpárverseny, és arra készült az EPO-val, nem gondolta, hogy választásokig benne marad. A Lehet Más a Politika listás jelöltjeinek közös edényében találtak marihuánát, zöldborsót és egy kézzel festett Kinder-figurát is, a Jobbik azonban a vizelete helyett a vérét adta.

Ha az Országos Választási Bizottság további vizsgálatai során bizonyosságot nyer a dopping-gyanú, valamennyi pártot eltilthatják a parlamenti részvételtől, beleértve a Fideszt is, helyettük pedig a Janics Natasa-Kovács Katalin kajakpáros fogja vezetni az országot.

33 KOMMENT

  1. Az utolsó mondatra: ÁMEN.

    És, hogy kötözködjek egy kicsit: azt írtad, hogy a listás jelöltek vizeletét közös edénybe gyűjtötték. Emlékeim szerint Orbán Viktor nem indult egyéni választókerületben, hanem a Fidesz országos listájának első helyén szerepelt. Akkor mégis hogy találták meg a vizeletét a közösből?

    Egyébként: :))))))

  2. Azt hiszem a szerzők valamit nagyon össekevertek (MEGINT???).

    A dopingolás elsősorban SPORTkörökben TILOS.

    Kizárt hogy egy politikusnak VIZELETMINTÁT KELJEN adnia. Egyáltalán hogyan képzelitek mindezt!!! Mikor adják a vizeletmintát? A választások éjszakáján?
    És mi a helyzet akkor ha valamelyik politikus a TÖRTÉNELMI győzelem iránti tiszteletből elfogyasztott egy pohár MAGYAR bort??? Természetesen nem horngyulai (a kisbetű szándékos!!!) szinten, hanem a MAGYAR hagyománynak megfelelő KULTÚRÁLT keretek között!!! Akkor a tisztelt (???) ballib szerint alkoholista minden MAGYAR HAGYOMÁNYT tisztelő politikusunk?
    A doping egyébként is teljesen kizárt mikor Schmitt Pál ELNÖK ÚR van hivatalban!!!!

    Egyébként hol volt a tisztelt (???) ballib doping ellenőrzése az ŐSZÖDI BESZÉD idején??? Akkor szerintetek talán rendben volt minden???

  3. DOPPINGBOTRÁNY A PARLAMENTBEN!

    Schmitt Pálnak, a köztársasági elnök verseny győztesének, az eredményhirdetés után levett vizeletében tiltott ajzószereket találtak! A doppingszerek között tárogató molekulák, XIX. századi magyar nyelvkönyv fecnik, politikai ellensúlytalanítók és törvényalkotási olajzószerek is voltak.
    Bár a MOB épp jelenlévő elnöke a szokott karakánságával állt ki a csalódott győztes mellett („Őőő, a tények ismerete nélkül… őőő… amúgy eléggé el nem ítélhető… őőő… a felelősség kérdése… őőő… a sporterkölcs… őőő… én természetesen nem tehetek semmiről…), ha a teremben nem lett volna jelen a bolgárbarna miniszterelnök, akkor óriási, majdnem egyharmados botrány tört volna ki.
    A nehéz helyzeteket mindig jól kezelő Kósa Lajos dadogva és görögve válságjeleket kezdett küldeni a külföld felé, Szíjjártó Péter pedig lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet, aki agresszív blogbejegyzésben válaszolt.
    Semjén Zsolt nagy puffanással kiesett a ráosztott szerepéből és egy pillanatra még Pálffy István tekintetében is megcsillant valami.
    Ekkor megrendült a föld és megnyíltak a börtönök ajtajai, ahonnan Hagyók, Zuschlagok, Wiesztek és Kaya Ibrahimok jöttek ki és sokaknak megjelentek.
    Végezetül V. Orbán pápa reinkarnációja, hívei körében integetve, fején a szokás szerint félrebillent Szent Koronával, felemeltetett a mennyezetre, fel a csútig, ahonnan freskóként figyel minket a Parlament következő tisztasági festéséig.

    (2010.06.29.)

  4. @almodhi:
    Igazad van! Hazaárulás történhetett! És akkor hol volt a doppingvizsgálat, amikor kilőtték a zemberek szemét az utcán? Követelem, hogy a szemfolyadékot is vizsgálják meg!
    Teljesen hülye vagy ember!!! 😀 😀

  5. Fletó a trükkös!
    Vizeletadásnál kiment a toalettre és egy fél literes poharat csordultig öntött teával.
    Mondta a nővérke ennyi nem kellett volna. Leivott belőle 3 decit!
    A 2 nővér közül az egyik kajakra behányt, a másiknak kijött a szeme, mint a csigának, képzeld el a fejeket!

  6. @almodhi: Ne halgass a töbijekre, mind be van koxolva! Igenis, van MAGYAR IGAZZSÁG, csak el akarják titkolni. Halyrá Magaroszág, hajrá magyarok! Követelem, hogy továbbra is kommmentelj! Szükség van itt RÁD, emeled a blog fényét!*

    *Korrektúra: Köztársag Elnöki Hivatal

  7. A kézzel festett Kinder-figuránál mársírtam…

    @TSP: “Akkor mégis hogy találták meg a vizeletét a közösből?”
    Nem egyértelmű? A többi húgy a vállán hordozta, és ájtatos imákat rebegett hozzá…