A bolondok napja tiszteletére egy elszámoltatási ügyben sem emelt vádat egyetlen illetékes ügyészség sem.

Budai Gyula az újságírókat egy tréfás "Heller Ágnes kapta a József Attila-díjat, mert pályázati pénzzel vesztegette meg Kukorelly Endrét"-feljelentéssel lepte meg, majd Szijjártó Péter bejött egy üveg pezsgővel és parókával a fején, majd elárulta, hogy az egész csak átverés.

Heller Ágnesnek csak vasárnap este mondják meg, hogy vicc volt, addig előzetes letartóztatásban marad. A neves filozófus letartóztatása ellen tréfából szolidaritási tüntetést szervezett a Jobbik Gyöngyöspatán, de az ottani demonstráció is parókás pezsgőzésbe torkollt.

Az MSZP-ben is fordított napot tartottak, az elnökség dr. Papcsák Ferenc elleni feljelentések fogalmazásával ütötte agyon az időt, míg Lendvai Ildikó Twitteren osztotta meg az országot.

4 KOMMENT

  1. Pedig Budai Gyula lassan már sort keríthetne saját ügyének kivizsgálására:

    “Elmarasztalta a MAGOSZ-t a Fővárosi Ítélőtábla
    … a Jakab István elnök és dr. Budai Gyula igazgató tudtával és szervezésével 2007. december elsején Orosházán botrányos körülmények között megrendezett rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésen törvénytelenségek sorozatát követték el.”

    nol.hu/gazdasag/20090808-szakadas_elott_all_a_magosz_

    Csak vicc, volt hiszen minek is tenné.

  2. Budai Gyula bejelentette azt is, hogy mivel az “elmúlt nyolc év törvénytelenségeit” vizsgálja ezért természetesen utánajár a Meggyes Tamás regnálása alatt történt esztergomi törvénysértéseknek is. (április 1.)