Pákó annyira ostoba, hogy már a saját országának sem kell. Fekete most olyan országot keres, aminek a történelmében nincsenek ékezetek.

Miután Fekete Pákónak nem sikerült megszereznie a magyar állampolgárságot, Nigéria magyarországi nagykövete jegyzékben közölte a magyar hatóságokkal, hogy Pákó kíméletlen butasága fölött érzett  szégyenükben megvonják Pákótól a nigériai állampolgárságot is.

Megkeresésünkre Fekete (aki egyébként „Sötétről” magyarosította nevét) azt mondta, hogy „Natyon szomoru vatyok mer én orok eletemben aztat akartam, hogy magyanak lenni, mint az aradi vertanuk, mert én tanút amám a magyar tortenelem, csak biztos jobbikos volt a vizsagazsagatato. És en tolem nem vehetik el nigér állampogárság, mert már nem emlekszem, hogy hova tetem”.

Ha Fekete állampolgárság nélkül marad, akkor keresnie kell egy új hazát magának. Riporterünknek elmondta, hogy főleg olyan országok érdeklik, amiknek vagy nincsen történelmük, vagy nem használnak ékezetet. De Pákó reménykedik, hogy második nekifutásra sikerülni fog az állampolgársági vizsgája, ezért most még jobban megtanulja a Himnuszt is, aminek a refrénjét már remekül tudja, idézzük: „Eskuszunk, eskuszunk, hogy habot tovabb nem eszunk.”

Egyelőre tehát bizonytalan Fekete Pákó sorsa, a köztársasági elnök hivatala mindenesetre cáfolta azt az egyes sajtóorgánumokban megjelent állítást, hogy Schmitt Pál örökbefogadná Fekete Pákót.
 

58 KOMMENT

  1. Nagyoooon duuurva h lehetek enyire buták meg irigyek?? 😀
    Am ne báncsátók már a pákót majd ha letetetk anyit az asztalra mint ő malyd akk. beszólogathattok neki ok? Addig meg inkáb foglalkozatook magatokal meg a pici kis farkatokal mer azt irigylitek pákótol ezt gondolom….

  2. .
    Pákó azért zsírbuta, mert nem tudja, hogy működik egy számára új ország Számvevőszéke. Hmm. Hallatlan, még ennyit sem tudni.

    De azért azt megnézném, hogy hány okos-magyar tudja ugyanezt… ráadásul a saját hazájában?
    Tipp van? Mondjuk úgy 100 járókelőből hány vágná az ÁSZ működését?
    Nem a nigériait – hanem a saját országáét.
    .

  3. Küldjük Szlovákiába. Ott egy sms áráért meg tudja tanulni a történelmüket (az ő nívóján mondjuk kb. 2 óra alatt), és nincs sok ékezetes betű.
    Igaz, magánhangzó is alig.

  4. Vették volna el a magyart, és küldték volna vissza makogni a törzsi társai közé

    huje kocsog…

    csakhogy idézzem ezt az értelmileg a zöld szemes ostoros és a papucsállatka közötti lény intelligensebb megynilvánulásianka egyikét.

    Vele küldeném azokat a szarháziakat is, akik éllampolgárságot megadták neki.

  5. @Monsanto: Miből gondolod, hogy Pákó Nigériában bármi egyéb lehetne, mint egy nagy pöcsű buta fajankónál? Nekem volt nigériai évfolyamtársam az egyetemen. Néha Jókait olvasgatott a derék Ajigu N’Daule (bár, a magyar történelem egyik-másik részletére időnként rákérdezett), de a végén még a klasszikus pödrős magyar káromkodásban is feljött mellénk, mellesleg majdnem mindenből legalább hármas-négyes volt. Bár ha rájött a dili, bírt agresszív is lenni, a nyolcvanas évek közepén kereste a bulikban a “négerezőket”, de általában sikerült leállítani. Hogy azóta mit csinál, fogalmam sincs, de hogy nem volt egy Pákó, az tuti.

  6. @Öreg Sam:

    Nem Pako a pocs, hanem azok, akik ot piedesztalra emeltek. Es ehhez a legtobb (?) magyar ember asszisztalt azzal, hogy mulatnak rajta es nezik a musorokat, amelyekben szerepel. A nigeriai fiu nagyon is okos, mert ugy tudta meglovagolni ezt a gagyi hullamot, hogy talpon is maradt. Sok magyar celebnek ez nem sikerult, pedig mennyire akartak! Pako rajott, hogy a “huje fekete mazsom” szerepet meglovagolva, benne maradhat a koztudatban (mediaban).
    Nigeriaban nagyon nehez a megelhetes, nem csodalkozom azon, hogy nem vagyik vissza minden rasszista beszolas es minden kulturalis kulonbseg ellenere sem. Pedig a haza mindenkinek hianyzik, csak neha nem elheto vagy eppen nem elerheto.
    Mielott meg elaztatnam az osszes papirzsepit a Pakon valo sajnalkozasom kozepette, elmondom, hogy szerintem is szegyene a magyar kulturalis eletnek. En nem abba a taborba tartozom, amelyik kedveli ot, de muszaj elismernem, hogy jol lavirozik a srac.
    Csak mellekesen mondom, hogy nem biztos, hogy Pakot a “pocs” szoval degradalnam. Talan a f…. szo jobban illene ra. Mind az afrikai peniszmeretek atlaga, mind a tevekenysege miatt :o)

  7. @Attilajukkaja:
    Nagyjából egyről beszélünk,csak én nem akartam ennyi karaktert pocsékolni 🙂
    Természetesen nem ő a jelenség oka,ő csak következménye,haszonélvezője.
    Hát itt tart a magyar IQ,meg a szines ujságoknál,meg a tököm tudja mlyen valóságsónál.
    Igy jártam…
    Ja! Egyszercsak minden nagy f@sznál lesz egy nagyobb! :))

  8. páko szegény ráfaragott,hogy csigapali a példaképe,és tőle leste el a szép magyar beszéd, és helyesírás fortélyait.most a rovásírással fog próbálkozni,emőke felkínálta segitségét,állítólag az egyszerűbb.ha a gárdistáknak megy neki is sikerül

  9. Bátor tettek!

    2009. 04. 06., 9:28
    A német kancellár, Angel Merkel váratlanul Afganisztánba látogatott, hogy meglátogassa a Kunduzban szolgáló német katonákat. Németország várhatóan 4400 főre növeli katonái számát a nyári afgán elnökválasztás előtt.

    2010.12.18. 09:33
    Váratlanul Afganisztánba érkezett szombat reggel Angela Merkel német kancellár.

    2011.02.19.
    Orbán Viktor már Siófokon van, veszélyes utazást követően!

    2011. 03.28.
    Pákónak nem példaképe Orbán, na ez a bátorság!

  10. @Dour (the sociopathic):

    Pákó veszélyes helyekre utazott!

    Bátor tettek!

    2009. 04. 06., 9:28
    A német kancellár, Angel Merkel váratlanul Afganisztánba látogatott, hogy meglátogassa a Kunduzban szolgáló német katonákat. Németország várhatóan 4400 főre növeli katonái számát a nyári afgán elnökválasztás előtt.

    2010.12.18. 09:33
    Váratlanul Afganisztánba érkezett szombat reggel Angela Merkel német kancellár.

    2011.02.19.
    Orbán Viktor már Siófokon van, veszélyes utazást követően!

    2011. 03.28.
    Pákónak nem példaképe Orbán, na ez a bátorság!

  11. @Ronald: Én megmondom neked. Sehogy! De ettől függetlenül sajnálom Pákót, igazán de mint Jobbikos kikérem magamnak, hogy azért bukott meg.Talán nem jól helyezkedik be kellett volna lépni a Fideszbe akkor még képviselő is lehetne. Azt ,hogy hogyan beszél magyarul nem kéne cikizni ,mert Angliában miránk is nézhetnek ugyanolyan furcsán , bár Pákó már ( és csak egy fekete ember aki régóta él itt, a művészete teljesítménye számomra nem értékelhető.

  12. Ezek a rabszolgatartás idején nem voltak úgy megalázva, mint ahogy most önként dalolva alázzák meg saját magukat csekélyke baksisért.
    Elég visszataszító, hogy így lemegy kutyába (elnézést a kutyáktól), ahelyett, hogy büszke lenne a származására, tanulna és hazamenne a megszerzett tudással segíteni a népét. Köpnivaló.

  13. @bastian: “Elég visszataszító, hogy így lemegy kutyába (elnézést a kutyáktól), ahelyett, hogy büszke lenne a származására, tanulna és hazamenne a megszerzett tudással segíteni a népét. Köpnivaló.”

    Hogyan menjen segíteni? A repülőgépre nem engedik fel a hidrogénbombát!

  14. Hello!

    nem tudom mennyi a valóságalapja annak, hogy pákótól megvonták az eredeti Nigéirai állampolgárságát – De nem látom be, hogy egy ilyen emberrel milyen alapon tenne a mi országunk bármiféle kivételt is.
    Ez az ember a Magyar kultúrának és főleg a “napi kultúrának” egy nagy pofon.
    Egészen egyszerűen nem lehetne itt, nem csinálhatná azt amit.
    Egyáltalán, hogy a fenében lehet itt már lassan 10 éve?!
    Adózik egyáltalán?
    Nemrégen volt az indexen egy cikk, ami arról szólt, hogy egy teljesen átlagos családot szétválasztottak mert a férj hangsúlyozottan formai okok miatt nem kaphatta meg az állampolgárságot – kiutasították.
    A Magyar felesége gyerekekkel hegyeket próbált megmozgatni, de elakadt a többszörös bürokráciában. El nem tudom képzelni, hogy Ők mit érezhettek akkor – erre itt egy igazi szardarab aki Magyarországhoz nemhogy hozzá nem tett semmit, inkább a maradék kultúránkat alázza nap mint nap – vele pedig gyakorlatilag kivételeznek.
    Gyomrom felfordul.

  15. Megtaláltam a cikket ami az említett párról szól.

    index.hu/belfold/2011/02/19/nigeriai_ferj_magyar_feleseg_sikertelen_vizumbeszerzes/

    Csak, hogy nagyobb legyen a kontraszt – A pár akik mellesleg férj, és feleség – A férfi pedig Nigériai.
    Ők elcsúsztak a Magyar bürokrácián.
    Erre ez a féreg itt ül a nyakunkon.
    (Ja az előbb nem figyeltem arra, hogy a Hírcsárda poén híreket közöl és vérkomolyan vettem az eredeti állampolgárság elvesztését – Sorry:) )

    “Frigyes”

  16. Pákó fogyatékos, de legalább tanult a vizsgára! Én sok olyan magyart ismerek, aki erre nem hajlandó. Példának okáért ott a kormány. Na, úgy tűnik, ők sem tanulnak semmiből…

  17. Mer az Orban vagy a Gyucsany tobbet tud magyarizmusbol, tobbet tettek a hazaert? Megis magyar allampolgarok, hogy a rossebb vinne el oket…

  18. Pákó okos fiú, valóban a buta, műveletlen, primitív magyar közönség igényeinek tesz eleget. S mindezért remek jövedelmet, jó nőket, luxus életmódot szerez magának.

  19. @basa1: “Pákó okos fiú, valóban a buta, műveletlen, primitív magyar közönség igényeinek tesz eleget. S mindezért remek jövedelmet, jó nőket, luxus életmódot szerez magának.”

    Ez azért nem ilyen egyszerű dolog. Még fiatal koromban Bravo/Popcorn olvasó voltam, aztán ahogy teltek az évek ugye az igényeim is, meg ezek a bulvár újságok is változtak. Egy napon arra ébredtem hogy már X ideje totál szar, olvashatatlan mindkettő. Akkor jöttem rá, hogy csak azért vettem mert bíztam benne hogy lesz még olyan jó mint régebben.

    Na ugyanezt a jelenséget figyeltem meg a mai bulvárújságokkal és közönségükkel kapcsolatban. Egy csomó nő az ismerőseim közül akik női lapokat vettek, már nem veszik, mert nem akarnak Pákóról, Hajdú Péterről, Való Világról meg ilyenekről olvasni. Az újságok továbbra is ezeket a “témákat” nyomatják, mert a “szakembereik” tudják hogy az emberek miről akarnak olvasni, közben meg arról panaszkodnak hogy egyre kevesebb fogy belőle, biztosan az internetes média öli meg a piacot.

    De hasonló a helyzet a TV műsorral. Tegyük fel, valaki nézi valamelyik celebműsort, aztán 10 perc után beleun, mert azt tolják elé, amiről a “művelt tanult szakemberek” azt gondolják hogy kell a népnek. 10 perc után megunja, átkapcsol, vagy kikapcsolja a TV-t. Ha felhívják valamelyik cégtől, amelyik azt vizsgálja hogy X műsort hányan nézték és megkérdezik, hogy “Nézte?” akkor azt fogja mondani hogy igen, de azt már nem hogy csak az első pár percet látta, mert ilyenre már nincsen külön kérdés. Ezzel elkönyvelik, hogy a magyaroknak tényleg ez kell.

    Ha meg műsorban látsz valakit tapsolni pl. Fekete Pákónak, akkor ne feltétlenül gondolj arra hogy a rajongója, ugyanis a TV-ben tapsoló embereket ezért fizetik. Mint ahogy a filmekben a színészeket sem lövik le, csak jó pénzért eljátsszák :))))

    Ennek az egésznek egyértelműen Pákó és társai a nyertesei. Akik még többet nyernek rajta, az a bulvár média. Akik se nem nyernek, se nem vesztenek, az a közönség. Akik meg nagyot veszítenek rajta, azok a hirdetők, mert rengeteg pénzt kifizetnek a reklámidőért, miközben olyan állítólag nagyon nézett műsorokba teszik be a hirdetéseiket, amiket egyébként jóval kesebben látnak.

  20. @Öreg Sam:
    “Hát itt tart a magyar IQ,meg a szines ujságoknál”
    En ugy vagyok ezzel, hogy nem banom, ha ilyen is van addig, amig megmarad az embereknek pl. a Tuzrakter. En is megnezem neha a VV adasait, de kozben szinhazba is jarok. Mikor mihez van kedvem, idom, lehetosegem. A Blikknek is van helye az ujsagosnal es az ES-nek is. Igy szinesebb a paletta. En ebben nem latok semmi rosszat. A baj nem itt kezdodik…;o)

  21. @fedkvas:
    “el tudom képzelni, hogy Pakesz bement bekokszolva gajdolni kicsit a honfiaknak serényen tellegetve, hevesen gesztikulálva, aztán kapott egy örök bant”

    Ilyen nincs :o)
    A Nigeriai Nagykovetsegen persze lehet, hogy ilyen is van. Nem ismerem kozelrol a nigeriaiakat, de el tudom kepzelni, hogy a gajdolaszas es a heves gesztikulacio naluk olyan nepszokas fe’leseg lehet :o)))))

  22. @KanadaiMagyar:
    “senkinek sem tunt fel hogy az idezet nem a Himnuszbol valo? Megkerdojelezi a cikkiro ismeretit is. “
    Es neked nem tunt fel, hogy nem ez az egyetlen kamu a cikkben? Megkerdojelezi a realitas- es a humorerzekedet is :o)

  23. @KanadaiMagyar: “Erdekes, sokan leszoljak Pakot az allampolgari ismerete miatt, de senkinek sem tunt fel hogy az idezet nem a Himnuszbol valo? Megkerdojelezi a cikkiro ismeretit is.”

    A Hírcsárda mindig is kamu, de nagyon vicces híreket gyártott (mondjuk az elmúlt időszakban eléggé erőltetett volt, lehet hogy rossz hatással volt rájuk hogy az Index-hez kerültek 🙂 ). Mivel az egész “cikk” kamu, csak poénból íródott, ezért ez most megkérdőjelezi a humorérzékedet.

    @Attilajukkaja: “Nem ismerem kozelrol a nigeriaiakat, de el tudom kepzelni, hogy a gajdolaszas es a heves gesztikulacio naluk olyan nepszokas fe’leseg lehet :o)))))”

    Én ismerek pár nigériait. Egyet kivéve mindegyik tök nyugodt, laza ember, a kivétel pedig általában hevesen gesztikulál meg vannak agresszív megnyilvánulásai.

    “A Blikknek is van helye az ujsagosnal es az ES-nek is.”

    A munkám miatt évekig kellett olvasnom mindkettőt, szerintem mindkettő egy színvonal :)))

  24. @fourgee:

    KanadaiMagyar-nak ugyanazt irtuk ;o)

    Nekem egyszer volt munkakapcsolatom egy nigeriaival par napig. Az is tok nyugis es nagyon muvelt emberke volt. Na mindegy, nem tudom miert orrolhattak meg Pakora a hivatali honfitarsai, de olyan nincs, hogy valakit kitiltsanak a sajat orszaga nagykovetsegerol.

    “szerintem mindkettő egy színvonal”
    Annyira mas mufaj, hogy egyaltalan nem banom, ha a sajat teruleten mindegyik jo. Blikket meg sosem vettem, de termeszetesen volt mar a kezemben. Bulvarnak bulvar volt, de hogy a mufajon belul milyen a szinvonala, azt nem tudom megmondani. Ha viszont a mondatodat ugy ertetted, hogy az ES is kamu, akkor nem tudom, mire gondoltal. Azt sem vasarolom hetente, de ha egy hosszabb kulfoldi utra megyek, akkor altalaban egy HVG-t es egy ES-t viszek megammal. Azzal elvagyok egy par hetig is. A Blikk, gondolom, csak egy napra lenne eleg vagyis nem eleg koltseghatekony :o)