A TV2 showmanje ismét rossz helyre állt, ezúttal saját feleségére sikerült parkolnia, de ezen kívül is számtalan izgalmas esemény történt a héten. Hírek röviden.

 

A Facebookon adja ki új lemezét Lajkó Félix

Ismét újszerű együttműködésről tudunk beszámolni a zene világából, több előadó ugyanis a kedvelt közösségi oldalon, a Facebookon keresztül adja ki ezentúl lemezeit. Az elsők között magyar művészt is találunk, a különc hegedű virtuóz, az együttműködés miatt új művésznevet is választó Lájk Ó Félix friss albumához, a Like Poke Ripittyom-hoz már így juthatnak hozzá a rajongók, de a klasszikus R&B egyik legendás alakjának, Like Turnernek régóta várt válogatáslemeze is a Facebookon keresztül jelenik majd meg.

Nevet változtatott VV Gombi

A nevét Gombiról Gomby-ra változtató valóságshow-szereplő ezúttal új szponzorautója miatt cserélt le egy betűt, így mostantól VW Gomby néven lehet majd keresni őt. A chippendale fiúnak azonban lehet, hogy hamarosan újra váltania kell, ha ugyanis rajongói továbbra is rosszul írják be weboldalának címét, akkor kénytelen lesz felvenni a WWW Gombi nevet.

Híres filmek remake-jeivel pörgetné fel a magyar filmipart Vajna

Már bevált formulák felhasználásával adná meg a kezdőlökést a magyar filmgyártás felvirágoztatásával megbízott Andy Vajna, ráadásul az ország népszerűsítése is cél, így az utóbbi idők legnagyobb sikereinek magyarosított változatait forgatják le hamarosan állami támogatással. A Karib-tenger palócai állítólag már készül is Gesztesi Károllyal a főszerepben.

13 KOMMENT

  1. Pjotr Pjotroevics Hajdú a Kata-pultnál :

    –lőjek e még KATA a katapultnál ,

    vagy elszálltál már ?

    //Kata megvárja inkább a szőnyeg G bombázó rákhai filep kálmánt…