Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves!

 

A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt vissza, az egyetlen kérdés már csak az maradt, kinek állt érdekében most kiszivárogtatni ezt a kéziratot. A dokumentumot változtatás nélkül, szöveghűen adjuk közre, kommentár nélkül.

Pöcsömök! A Jókai utcában kummantó ratyi Ati! Kommerek!

Szopatva vagyunk, mint egy Guinness rekord bukkakepartyn a szájtátóművész. A narancssárga gecihuszárok ott köpölyöznek, ahol vérzünk, a pesti csapat sitten van, Juhász Ferkónak is ráléptek a pöcsére, de olyan erővel, hogy bandzsizni tudna vele a turulmadárról, Zuschlag Janó is meg lett nyitva alulról, mint egy vörd doksi.

Rijen növáplü, mondhatnám, ha lenne kaszinó Sukorón, de ott is szopórulett van, nem
pókerfesztivál. Tátrai Mikire már rárohadt a műanyag lakat, azt megint bevitték, mert kicsit hamarabb adott el valami Moszkvában. Hol a retkes faszban van itt alkotmányosság? Ki a villámmal ujjazott Máriamagdaléna gondolja, hogy ha nem tartjuk fel a fejünket, nem folyik a szánkba a szarlé? Lépni kell, mert ha a fasisztákon múlik, akkor égő nyugdíjasokat fognak keresztrefeszíteni a nyanyatalicskákon és a végén még ártatlan párttársak is sittre kerülnek.

Mi az irány? A libsik kifingásával, csak a Facebook-dzsentri, sunyiszadeszes, grinpísz jogvédők maradtak, a mi nyanyáink nagy része meg a következő választásra kifingik, vagy ha meg is éli, őt kell elvinni a mozgóurnával. Úgyhogy nekünk kell libsisedni, vadkender, ánuszhavaj, illetékterror, finánctőkéskedés.

Mert ha mi nem csináljuk meg, betontömbbel a lábunkon akadunk fent a csepeli szennyvíztisztítóban. Nyilván azt hazudom, hogy nem akarok másik pártot, de a faszomba, ez a lájkolós szánalom emeszpé sem tartható fent örökre, valamikor meghal az utolsó Sas József-rajongó is. Úgyhogy vagy lepattanunk innen, vagy a kommerek végeznek el egy geci gyors agykontroll tanfolyamot. Aki meg nem jön velünk, az menjen aloeverázni vagy emigráljon Edelénybe, és ismerje meg a jobber filinget.

Én beszéltem, Ferilizátor.

64 KOMMENT

  1. …valamikor meghal az utolsó Sas József-rajongó is, nagy része meg a következő választásra kifingik, vagy ha meg is éli, őt kell elvinni a mozgóurnával…

  2. A Jóisten legnagyobb áldása a kukoricagombóc, meg a Hír Csárda!
    Egyébként meg ez teljesen tiszta, és világos beszéd volt Gyurcsánytól.
    Nyilván fel sejlett benne a nagy példakép, és tanítómester Kádár János ars poetica-ja, mely szerint a KROMPLILEVES, AZ LEGYEN KROMPLILEVES.

  3. @pruntyike: Remélem a szélkakakas Orbánról jobbat írtok.
    Ebből 1000× többet ki lehetett volna hozni, olyan erőltetett, erőlködő, hogy már szánalmas. Lehet el is kéne küldeni a napiszar.hu-ra, vagy a szanalmas.hu-ra.

  4. Milfajt_Ferkó : Úgy-úgy csak ugrasd az embereket egymás ellen továbbra is, hasonló lökött szövegekkel. Nem volt itt rendszerváltás, és semmi különbség Gyurcsány és Orbán, valamint a Fidesz, és az Mszp között. Mindegyik az MSZMP szülöttje. Mindezek helyett inkább az igazságot kellene, hogy hirdesd, vagy fogd be a szád:
    http://www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

  5. Néha kicsit megül, de amúgy jókat röhögtem. Mindig is büszke voltam az odaszólongatós szókincsemre, de most találtam néhány meglepő fordulatot. 🙂
    Az a legszebb, hogy valójában pont hasonló lehet “odabent” a gondolatmenet, ha nem is ennyire cifra…

  6. itt sokkal több komment lenne, de sokan félnek az orbánista rezsim terrorjától :((

    csak akkor volt demokrácia, amikor ez a nemes államférfi volt hatalmon…
    előre fiatalok, tiétek a jövő, hozzátok vissza az mszp/szdsz kánaán országát!!!2

  7. Nagyon szomorú, hogy Orbánt így véded. Szükséges lenne feltenni néhány kérdést:
    1. Orbán Viktornak van egy apja, aki bizony elverte Orbán Viktort, mert tiszteletlen volt édesanyjával számtalan esetben.
    2. Viktor nem mutatkozik apjával sem Gáspárral, sem Áron testvérével.
    3. Viktor szükebb hazájában a Fidesz nem tudott nyerni vajon miért?

    Viktor a saját tágabb családjában is viszályt teremtett. Áron testvére nyíltan felvette a harcot vele szemben, vagy nem?

  8. @Népszavazást az alkotmányról, jönnek a tüntetések!: az elmúlt 8 év hasonló ügyeinek, a volt kormányra vetítve annyi ilyen van hogy megtöltene 36 komplett blogoldalt is! A nem csinálunk semmit 8 év miatt lelkiismeretesebb K-i kultúrákban már harakirit követett volna el az egész általad preferált oldal vezetősége. Én mindig azt mondom a büdös semmit nem csinálunk, és sodródunk helyett, még a néha kapkodás is jobb! Egyébként felőlem had pancsizzanak, nem nagy veszteség…

    Köszönjük Emese, amilyen pontosan idéztél, adatokkal ezért átveheted te is a párttitkárnál a kisdobos érdemérem mellé járó ezüst szegfűt, és a szokásos juttatásod…

  9. @butus: na ez jellemző… ha kapnak valamit az mszp-sek az arcukba, amire nem tudnak már mit hazudni, na akkor jön ez a duma, hogy de miért kell megosztani… miért kell változtatni… mert a fidesz sem jobb…
    Lehet, hogy a fidesz nem jobb, de az mszp már bebizonyította, hogy sokkal rosszabb. 20 évből 12 évig ők kormányoztak, MINDIG válság lett a vége. MINDIG!
    Na ezért kell változtatni. És ha csak 2 rossz választás van, akkor a kevésbé rosszat kell választani. Nézd úgy, hogy most a kevésbé rossz van. Nem növelik mértéktelenül az államadósságot, ezzel a Te adósságodat. Nem a kihalás szélére sodorják az országot, hanem a gyerekvállalást ösztönzik. Ezzel sajnos már nem a Te nyugdíjjadat teremtik meg, mert azt a horn-bokros-medgyesi-gyurcsány már elb@szta, hanem a gyereked nyugdíjját, hogy majd 20-30-40 év múlva is legyen dolgozó réteg, ne csak tanuló, meg nyugdíjas.

  10. Keblemre ecsém!Szomorú napokat élek,lehet hogy végleg kifingik a szeretett kommancs rendszerem,de ezen az íráson azért jókat nevettem. Amúgy ilyen lenne a mi Ferink?Pedig már kezdtem azt hinni,hogy Ő a spartai 300 egyik leszármazottja,az a görögös arcél,az a keményen a jövőbe néző tekintet….Azt szélhámos ez is ,mint Alekosz.

  11. B+! Mindjárt jön Hoffman Róza. Azaz bocs valamit keverek. 🙂 Remélem Ferenc olvasta.. 🙂 Kezdem úgy érezni, hogy rossz lóra ült (mszp). A másik oldalon sokkal nagyobb jövője lett volna! Ott nagyobb esélye lett volna Viktor ellen… De az a busz már elment… (?)

  12. Amit Ferkó megmond, az meg van mondva. Igazából egy dolgot nem értettem: hogyan nyitható meg alulról egy vörd doksi? Vagy csak úgy lett megnyitva, mint egy vörd doksi, ám alulról? Ezek fontos részletek, nehogy elsikkadjanak már!

  13. Éljen Gyurcsány Ferenc az egyetlen igaz miniszterelnök. Hajrá Feri, Hajrá Feri, Szeretünk Feri.
    A fenti szörnyszülött iromány, csak egy szörnyszülött, idióta embertől származhat. Ilyen szart leírni, csak 0,5 tudásu egyén képes. Neked még 20 éves korodban is általános iskolába kellenne járnod, hogy a koszon kivül más is ragadjon rád.

  14. … döbbenet, hogy ez a szint a “magyar jobb”, – ami természetesen nem létezik csak nyomokban a szélső jelző nélkül – ahol egy Csaba Lászlónak el kell határolódnia ettől a háttértől, támogatói körtől, a követett politikai-gazdaságpolitikai iránytól, ami ugye képtelenség

  15. Hát ez borzasztóan alpári, és a maga nemében is gyengécske fércmű! Sajnálom az időt, amit az olvasására fordítottam! Ha csak ennyit tudsz, inkább menj haza és zárd magadra az ajtót!

  16. kár volt átjönnötök bloghura, ez a közeg egyszerűen elképesztő retardált,
    amott a kommentek is jók voltak, sokszor nagyszerűen kiegészítették a cikkeket. itt csak nagypofájú, mindenbe beleokoskodó megmondóemberek vannak, akik munkaidőben 2 irodai térdelés között vezetik le a felgyülemlett frusztrációt, mások legnagyobb megrökönyödésére.

    feri bá’ csak nem beteg? olyan visszafogott volt ez a beszéd, a kurvaéletbe már