„Az árpádsáv nagyon szexi. A vöröst bársonyból, a fehéret ezüst flitterből álmodtam meg” – mondta el lapunknak Lakatos Márk stylist, akit a Jobbik kért fel egy olyan egyenruha megtervezésére.

Az új egyenruhában Vona Gábor úgy jelenhet meg a parlamentben, hogy nem követ el szabálysértést, de botrányt azért okozhat. A stylist a legújabb olasz trendnek megfelelően a kötényt óriási vörös boával vagy fehér prémmel szegné be, középre pedig egy arany oroszlánt varrna, és aláírná: BITCH.

Vona Gábor elmondta: „A Magyar Gárda egykori tagjai egyelőre még fanyalognak, de be fogják nyelni. Nem ez lesz az első dolog, amit Lakatos Márk lenyom a torkunkon.” Az új egyenruha, a Jobbkötény egy új korszakot is jelent: kifejezi a családcentrikusságot, a gondoskodást és a haza iránti szeretetet: azt, hogy viselői a nyilvánosság helyett inkább sietnek benne haza, és otthon is maradnak.

Persze aki szégyelli hordani az új egyenruhát, annak nem kell elbújnia: elég, ha egyszerűen hátat fordít, hiszen hátulról csak a kötény fűzői látszanak – mindaddig, amíg be nem vezetik a Makány Márta nevével fémjelzett gárdatangát.

3 KOMMENT

  1. Csak üdvözölni tudom, hogy a Jobbik egyre nyitottabb, és már nem ugyanaz az elvakult nacionalista párt, mint régen Ezt Weisz Dzsenifer, a Jobbik kínai származású, Afrikában született szóvivője is megerősítette.