Hamarosan narancsos változatban is kapható lesz

Bár a kísérletsorozat első fázisa még tart a kabuli gibbonkomplexumban, a kutatók bizakodnak. Hamarosan elkészülhet a tiszta, karcmentes és, ami a legfontosabb, sárga energiaforrás.

Bárcsak annyi őrlőfogam lenne, ahányszor megpróbáltam 100 méter alatt a hármasugrást!” – válaszolt kérdésünkre a szabad asszociáció segítségével Gustave de Santiago, a kutatócsoport vezetőjének egyik közeli rokona. A kísérlet során létrejövő melléktermékről ráadásul kiderült, hogy nagyon egyszerűen, de pozitív eredmény nélkül alkalmazható a könnyűbúvárkodás legnagyobb problémájának megoldásánál.

A kutatás egyelőre azonosítatlan, félőrült vezetője elmondta: ők sem számítottak ekkora, pávarengető félsikerre. “De csúnya angol szótár!” – mutatott a vadállati ösztöneivel küzdő kalapácshangolóra a kutató, egy benzinkutas lelkiismeretére támaszkodva. Az Európai Unió eközben indentitászavart utalt ki segélyként a tudományos vizsgálat kontrollcsoportjának, a lavinakárosult arisztokratáknak. A kutatás eredményeinek színpadi változatában pedig minden szerepet folyamatábrák játszanak.

4 KOMMENT

  1. pista ha ezt tudatmódosító nélkül, tisztán írtad, vagy nem úgy h szavakat kicseréltél más szavakra random válogatva innenonnan, akkor gyorsan ajánld fel az agyad a tudmány céljaira, mert ez nagyon betyáros. de ne a brit tudománynak, mert a cikkedből kiderül, h ők már tudnak ilyet, de nekem nem mondják meg