Olvasóink nőket kértek illusztrációként

Nemcsak a nyugdíjpénztárakat, de a bankokat is államosítani fogja Svájc, a nemzeti vagyont pedig forintba menti az alpesi ország.

„Itt az idő, hogy belássuk: Magyarország a térség legjózanabb állama, és minden, amit csinál, példaértékű és követendő” – hangsúlyozta Moritz Leuenberger svájci államfő, mikor aláírta azt a törvényjavaslatot, amely a svájci pénzintézetek államosításáról szól.

A többi intézkedés mellett svájc eztán csak magyar forint alapú lakáshitelt ad állampolgárainak, és jelentős elbocsátások is várhatók, hogy a svájci munkanélküliségi ráta is megközelítse a magyart. Az államfő emellett szorgalmazta, hogy a Vatikán védelmét is biztosító svájci gárdisták vegyenek példát a Magyar Gárdáról hazaszeretetben és ruházati ízlésben, és felejtsék már el ezt a középkori tiri-tarka maskarát.

Emellett Svájc drasztikusan emelni fogja az üzemanyag árát is, igaz, azzal a kedvezménnyel, hogy a tankolások után pontgyűjtőkártyára gyűjtött pontokkal két fős, egyhétvégés wellness-hétvégét lehet nyerni Mátraderecskére. A svájci tejüzemekbe és óragyárakba is tárt karokkal várják a magyar munkaerőt, hogy dolgozóink átadhassák tapasztalataikat az ebédszünet többnaposra duzzasztása és különböző táppénzcsalási fortélyok tárgyában.

10 KOMMENT

  1. Hogy higgyek így nektek, amikor vagy nem tudjátok ki a svájci államfő (most egy jó csaj, őt is kirakhattátok volna):
    http://www.admin.ch/br/org/bp/index.html?lang=en
    vagy ez egy tavalyi hír, mert akkor még tényleg ez a csávó volt.
    Mellesleg ha mégsem valósulna meg a jelzett intézkedések többsége és nem oldódna meg frankhitelesek problémája, akkor még mindig összefoghatna a magyar nép és a svájci áruk bojkottjával gyengíthetné az alpesi devizát, pl. kevesebb svájci bicskát meg órát kellene venni, gondolom a Hírcsárda is tudna reklámozni a Xing Shoeshoz hasonló kínai manufaktúrát, akitől az ilyesmit be tudná szerezni a magyar nép.

  2. A Hírcsárda miatt szívnak a devizahitelesek!

    Erőteljes forintgyengülés kezdődött a frankkal szemben, miután a Hírcsárda Svájcot alázta egy álhírében. Az alpesi ország, élve az új magyar médiatörvényi rendelkezésekkel és jogokkal, azonnal helyére igazítási keresetet nyújtott be Hírcsárda nevű magyar álhírportállal szemben! “óriási baklövésnek” nevezte a megjelent cikket Doris Leuthard. “Egy álhírportál közöljön álhíreket, ezzel szemben a Hírcsárda dec 18-án egy olyan hírt közölt ami szórul szóra igaz” – mondta a svájci államfő, aki péda nélküli diplomáciai tragédiaként éli meg az esetet.

    A Hírcsárda már nem az első esetben fogott a súlyosan mellé. Mint ismeretes korábban a Hofman(n) ügy kapcsán kapott kormányzati figyelmeztetést a médium, miután úgy közölt álhírt, hogy nem figyelmeztette olvasóit előre, hogy most ők márpedig viccelnek, és idézőjelek közé tették ami pedig el sem hangzott a politikus hölgy szájából. A hírcsárdát ezek után elmarasztalta a médiahatóság, és a 8 napos léböjtkúra mellett a 2 hónapon át tartó, a NEFMI munkáját méltató fórumhozzászólások írására kötelezték. Ezen felül utasították a szerkesztőket, hogy a valóságban el nem hangzott idézetek idézésénél nem használhatnak egyszerű idézőjelet, hanem: Idézőjeles ” következik: “………..” idézőjeles idézőjel vége – megkülönböztetéssel kell ellátni az ilyen típusú bejegyzéseket.

    Valószínűsítjük, hogy a mostani botrány kapcsán újabb szankciók lépnek életbe. Miután sok olvasót megtévesztett az, hogy Svájcról álhírt olvasnak – pedig nem – a fel és elmeháborodott médiafogyasztók reklamációjára a hírportálnak sürgősen ki kell dolgoznia a “Parasztkezelési Szabályzat”-ot. Nagyon úgy tűnik a Hírcsárdában az utóbbi időben már nem főznek valami jól, ez pedig odavezethet, hogy a Köjál véglegesen bevonja az engedélyüket.

  3. moralisa: Amilyen züllött erkölcsű országok vannak Nyugaton, simán lehet, hogy tavaly még csávó volt az államfő, idén már csaj, és mégis ugyanarról a személyről van szó.

    Dorist mindenesetre bevállalnám, szép és okos szeme van.

  4. Amanda Portman: Bennem is fölmerült, de eddig még nem hallottam születési dátum plasztikáról, amellyel valakinek 18 évvel későbbre tudnák operálni a születését.

  5. @bUrn:

    Én is hallottam az átigazolási hírt, de azt is, hogy meghiúsult. Ugyanis csak úgy adtuk volna oda Schmitt anemzettöltőtolla Pált, ha viszik Szijjártó egybites Pétert is ráadásként. Úgy viszont nem kellett nekijek.

  6. @bUrn: Én is hallottam az átigazolási hírt, de azt is, hogy meghiúsult. Ugyanis csak úgy adtuk volna oda Schmitt anemzettöltőtolla Pált, ha viszik Szijjártó egybites Pétert is ráadásként. Úgy viszont nem kellett nekijek.