Még pózoltak is a kemény fiatalok

Ukrán lapértesülések szerint az Anti Fitness Club tagjai éppen a debreceni csapat tagjaival sétáltak, amikor hirtelen törni-zúzni kezdtek.

Bár az első információk még arról szóltak, hogy a Debrecen futballistái rongálták meg a harkivi lengyel főkonzulátus előtti őrbódét, az igazság ennél sokkal meglepőbb. „Az AFC a meccsre jött ki velünk, miután az X-Faktoros balhéjuk után majdnem börtönbe kerültek, fellépésük sincs, ezért most meccsekre járnak keménykedni” – mesélte egy ukrán napilapnak Kabát Péter, a Loki futballistája. Elmondása szerint a vesztes meccs után a zenekar tagjai csalódottak voltak, ráadásul az énekest, Tomit melegnek is nézték és megverték a Metaliszt Harkiv ultrái.

„Ezért a többiek azt gondolták, a náluk lévő gitárokat szétverik az őrbódén, ami szerintük a zsarnokság megtestesítője” – mesélte Kabát, aki szerint nagyon durván viselkedtek a zenekar tagjai, nem is érti, hogyan lehet, hogy ilyen kemény külső ennyire érzékeny, tehetséges és szerény srácokat takar.

A zenekar tagjai állítólag a Lokinak otthont adó szállodában is botrányt okoztak, amikor mobiltelefonjaikról gerjedéshangot játszottak le többször egymás után. Az esetről szerettük volna megkérdezni Damu Rolandot is, de állítása szerint csak barátok az őrbódéval és a hotelszobával.

6 KOMMENT

  1. Bameg ki az az elvetemült hülye bunkó elítélő ÁLLAT aki ijen baromságokat ír??? AM. MEG EZ A KÉP ELÉG RÉGI MÁR BOCS HA MÁSRÓL NEM, A HAJUKRÓL BIZTOSAN TUDOM… *-* UGYHOGY BAZDMEG NEIROGASSÁL IJEN SZARSÁGOKAT LÉGYIVES!! :S Ha annyi szabadidőd van menyél inkább futni vagy mittugyamén … bameg kituggya ha eggyes embereknek van arra idejük h. ijen szarságokat irogassanak… na mindegy… *-* … szal.: Neharagugyál már meg, mijen elvetemült hülye bunkó állat vagy?? ha erre van időd, miért nem mész inkább el a csajodhot vagy nemtom *-* … mindegy még dolgom wan nem érek rá… tudod én nem ülök egésznap a gép elött azon gondolkozva, hogy hogyan csesszek ki a másikkal… de ha ezt te szereted…neharagudj ez már beteges!! NASZÓVAL CSAK ENNYI ÉS KÉRLEK NE GYERTEK ITT NEKEM A HELYESÍRÁSAL MEG AZ EGYÉB BESZÓLÁSAITOKKAL ÉN ELMONDTAM A VÉLEMÉNYEM ÉS A TÖBBIT MEG NAGYÍVBŐL LESZAROM… nemistudom miért irok még mindíg erre a fos oldalra … :S na mindegy … am. meg csak hogy tudd: [Azok az emberek, akik neten keresztül /valamilyen közösségi portálon/ sértő, jogtalan esetleg másik nemhez való vonzódással kapcsolatos rossz megjegyzéseket tesz, és ez a másik félnek sértően hat az az ember beteges: vagy nem tudja eltölteni valamivel a szabadidejét és ezzel “untatja” magát, vagy egyszerűen örömöt lel abban ha másoknak fájdalmat okoz vagy felidegesíti illetve felbosszantja a másik felet…] ENNYI TEHÁT TE NEM VAGY NORMÁLIS KÖSZI CSAK ENNYIT AKARTAM ui: az e-mail nem az enyém nenézz hülyének hogy megadom neked hátha még engem is elkezdenél cseszegetni… :S na léptem pás lúzerek:D