Zárásként, a Két Zsivány egyikeként

Egy édes-bús slágerrel lepte meg a Fásy mulató sokat látott közönségét a főpolgármester.

A Hosszú a babám, de legalább óbudai című slágerrel lépett a döbbent nagyérdemű elé Tarlós István, majd pillanatok alatt felpörgette a nézőket. Csak egy számmal jött, hogy kipróbálja magát, de a siker alapján úgy tűnik, hogy számíthat a magyar slágerpop hercegének, Fásy Ádám további meghívásaira is. A vastaps miatt még beugrott pár strófa erejéig a Két Zsivány duóba is.

Példaképem Schmuck Andor és Bunyós Pityu ilyen téren, követem az általuk kijelölt utat.” – nyilatkozta első fellépése után a polgármester, majd leállíttatott egy fővárosi uniós projektet.

5 KOMMENT

  1. Ő aztán tud élni, tudja, mitől döglik a légy, és merre van az előre.
    Nem véletlen, hogy az utóbbi időben a személyiségem átalakuláson megy át, és az Al Bundy-Ford Fairlane-Szivacs, a Kismackó presszóból triumvirátust, mint eddigi példaképeimet, lassan felváltja a Schmitt-Semjén-Szíjjártó hármas, de Tarlóst, Kós Alajost, Lázár Johnny-t is figyelem egy ideje. Igazából nagy a választék, és tanulni sosem késő.
    Mindenesetre leszögezhetjük: ŐK a mai kor messiásai.

  2. béla néném köszönöm a gyöngyöket, beosztom őket és további munkásságommal igyekszem meghálálni az irányomba tanúsított bizodalmat.
    Ugyanakkor nem feledkezhetek meg róla, hogy megköszönjem szüleimnek, tanáraimnak, Jézus Krisztusnak, a Télapónak, a húsvéti nyuszinak és végül, de nem utolsó sorban, Schmitt Pálnak.
    Erről eszembe jut egy történet, amit most nem mesélek el, de ha elmesélném, akkor kiderülne, hogy pont ide passzol.
    Remélem azonban, hogy mostantól mindenki számára világossá vált, hogy személyem az írói tehetség, a nyelvi leleményesség, a szikrázó, ugyanekkor cizellált humor olvasztótégelye.
    Javasolom, hogy a punnyadt betyár helyett, az én képem szerepeljen a nyitóoldalon.