Hasonló ahhoz, ami 2010 áprilisában történt

A debreceni TEVA gyógyszergyár raktárában mondott beszédében Orbán Viktor elmondta, hogy 1956 őszén hasonló forradalom volt, mint 2010 tavaszán az urnáknál.

A miniszterelnök beszédében kitért arra, hogy bár két forradalom is volt az utóbbi 60 éven belül, súlyozni nem lehet melyik volt a fontosabb. Ugyanis 1956-ban a pesti srácoknak ott volt az egész főváros, hogy forradalmat vigyenek véghez, míg 2010 tavaszán egy 1,5 x 1,5 x 2,10 méteres fülkében kellett elindítani a forradalmat, külön-külön minden választópolgárnak. Ami sokkal nehezebb feladat, mint amilyennek elsőre hallatszik.

Csakúgy, mint 2010-ben, 1956. októberében is forradalom tört ki, és nem felejthetjük el a hősöket” – hangsúlyozta Orbán Viktor a beszéde végén, majd megkoszorúzta az Ismeretlen Áprilisi Bátor szobrát.

12 KOMMENT

  1. Aha! lelpleztem a HATASVADASZ aljas trukkoket.

    Cimoldalon: “A győri AUDI-gyár egyik raktárában”
    Hajtas utan: “A debreceni TEVA gyógyszergyár raktárában”

    Ugyhogy szorul a hurok, betyarok! Egyebkent nekem nehez volt fulkeforradalmarkent, mert egyreszt nem rajuk szavaztam, masreszt, amikor kezdtem a magyar zaszlokat bicskaval lyuggatni, akkor elzavartak, hogy ne rongaljak 🙁 De akkor most az milyen, ha en a fulkevel egyutt kimegyek ’56-ban forrongani? Akkor megtestesitem egymagam a 2 nagyivu forradalom kozos hoset? 🙂

  2. Csodálatos lehetett, ahogyan a szavazók kilyukasztott fülkéket lengetve, a lehetséges sortűzzel mit sem törődve vonultak az utcákon, és ledöntötték… mit is? És jöttek vagy mentek a megszálló… kik is? No és persze a forradalom vezéralakját most nem vitték el, hogy kivégezzék…

  3. Most komolyan! A kis embernek muszáj forradalmat csinálnia, mert ő a Minden Áron…. Le kell mosnia a 2002-es gyalázatot; az nem lehet, hogy a Zemberek úgy rakják őt a történelemkönyvekbe, mint vesztest… V. király a “fülkeforradalommal” meg az “alkotmányozó országgyűléssel” beleragadt a reformkorba. Vegye már el valaki a fluxuskondenzátorát!

  4. Én is szoktam forradalmat csinálni, a múltkor is csináltam kettőt a lépcsőházban, egyet pedig az IKEA pelenkázójában. Besenyő Pista bácsi szerint nagyon jól sikerültek, szép formájuk lett.