A csatorna szakemberei aktívan toborozzák a tehetségeket

Még több könnyet, szenvedést, összetört és reménytelen életek bemutatását ígéri a TV2, míg az X-Faktor inkább jobban megválogatná szereplőit. A tehetségkutatók közti verseny fokozódik.

„Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy csak hátrányos helyzetű szereplőink legyenek, mert az, hogy tudnak énekelni, édeskevés” – világított rá a váltás szükségességére a Megasztár 5 zsűritagja, Eszenyi Enikő, aki könnyezett a meghatottságtól.  Elmondása szerint amúgy is nagyon meghatóak az adások, de az, hogyha belegondol, hogy azzal az emberrel mi történt, és utána így ki tud állni mások elé, hát az valami fantasztikusan megindító.

„Így juthatott tovább Zoli is, aki ugyan nem tud énekelni, de a nemcserélő műtétje utáni kitagadása, kutyája elvesztése és kilakoltatása bőven kárpótol minket a dalokért”
– nyilatkozta a TV2 vezérigazgatója, Várdy Zoltán. A műsorban a jövőben több féllábú, gyógyíthatatlan betegségben szenvedő törpe is helyet kap majd, minden páros adásban pedig bemutatják a hajléktalan szereplők ipartelepek mellett lévő sátrait, amelyekbe amúgy is nemrég törtek be.

Az RTL Klub is változtatni készül: az X-Faktorban a jövőben ügyelni fognak arra, hogy csak bizonyított tehetségeket engedjenek be a műsorba. Így juthatott tovább az előző fordulóból a Tankcsapda, Lovasi András és Cher is – tájékoztatott Keresztes Nikolett, a tévé sajtósa.

6 KOMMENT

  1. továbbjuthattak volna a megrekedt csillei bányászok (illetve a berekedt bányászcsillék) is, kiszeltünde, bocskorgábor, hajdupeti, szargyártópéter, szalainészilágyieleonóra, illetve az a nagyfaszú törpe valamelyik izléses pornófimből.
    sajnos az első körben kiszórták őket, mint a szart, úgyhogy nem is nézem tovább ezt a két műsort.
    a hajléktalanok szerepeltetése viszont remek ötlet, nem kell őket a cégnek hazaszállítani ha mérhetetlenül bebasznak a döntő utáni megaivászaton.

    kovi apó amúgy már meghirdette XXX- Fucktor néven a saját tehetségkutatóját, kár, hogy egyik tévé sem közvetíti. műsorpolitika bazmeg!

  2. Ennek a hirnek orulok, mert szalaiannamarika is elegge iszekony, es bizony civilben sokszor a kocsmaban arulja a bojlertestet feldeci vegyesert vagy maradek borert. Igy aztan eselye van fellepni, sot nyerni is, ami viszont jo a tv2-nek, mert nem fogja oket bantani mar tovabb.

  3. Van erre egy régi mondás, megbolond…izé megboldogult nagyapám mindíg ezt mondta:
    “Kellett ez a megaszarba, mint lepratelepre a vérhas járvány!”

    És lám az öregnek milyen igaza volt! Szeretném, ha helyi szakértő ensz-ufó nagykövetünk Pista bá’ jellemezné az indulókat, és megjósolná ki lesz az idei megaszarX…