Tegnap este megremegett a magyar Larry King. Az ATV-nek adott exkluzív interjúból kiderül például, hogy a Kétfarkú Kutya Párt jelöltje gangokat nyitna össze az édesanyjának, valamint tényleg irányítani akarja Erzsébetvárost. De vajon kié a stúdióban maradt rágó?

18 KOMMENT

  1. Jól van Mogácskám, látom jó színben vagy a feltámadásod óta, sajnálattal állapítottam meg viszont hogy a vizet borrá változtatásra még gyúrnod kell életem, mert csak nyelted a vizet mint az a bizonyos kacsa a nokit. Azt is nagyon sajnálom, hogy gangon rohangászó kedves mama mellett nem említetted meg a csárdás kisgalambodat azaz engem legfőbb vezérszurkolódat aki itten a csárdából egyengeti a Te utadat ama bizonyos szék felé. hát ez nem esett jól mogácskaédes!
    Menj vissza Kálmánkához, hogy ezet még belemondhassad a kamrába, hogy jaj a béla nénémet nem említettem!!!! Rosszra fordul a sorsod Mogácsám ha nem teljesíted öregnénéd egyetlen kívánságát !
    Na előre a lenini úton, tudod egy lépés előre, kettő hátra, ahogy a szellemi atya is mondotta volt…..

  2. Gyerekek, ez nem vicces, hanem már szánalmas.
    Ennyi volt a lendület? Itt elfogyott a párt?
    Olyan jókat röhögtem eddig a plakátokon és a megszólalásokon.
    Ez rémes. Nem szavazok rátok!

  3. Szalacsi Annamaria, miert is kormanyellenes?
    Csak a fityesznek szabad fut fat igernie a valasztoknak?
    Szerintem teljesen normalis ez a hozzaallas, ha mar a orbanka is meg merte csinalni (sot az embereknek tetszik), akkor ok miert ne tehetnek meg? Csak az MKKP-nek van annyi esze, hogy ha megvalasztjak oket, akkor nem fogjak 60 nap alatt 3. bedonteni a forintot (es sok csaladot a csod szelere juttatni a devizahitelek miatt), csak hogy ingyenes legyen a sor. Ebben biztos lehetsz.

  4. Mindenki arra tippel (aki epeszu), hogy a sok devizahiteles, vallalkozo, es egyeb nem szavazna semmi penzert (az mar nincs nekik) a jobb oldalra, a bal ugye szegyent hozott magara durvan (nokiadoboz – szep szobor lett!, stb…), lmp ugye elvbol nem (budosek es a labuk is kacska) igy maradna a ketfarku, ugyhogy tolok rajuk szavazatot, ha felbukkannak a lapomon. Es akkor mar farkat sem kell rajzolni 🙂

    Najo, tulkomolykodtam, pedig nem erdemli meg ez az orszag perpill.

    Jah, egyebkent en is tanakodtam, hogy Olga (akit komalok nagyon) most akkor hogy jart. De ugy latom, kb. annyira lett kellemetlen helyzetbe hozva, mint mondjuk pintersanya a riporteri kerdesekkel barmikor :> Jo csaj, veszi a lapot, Mogacs fiam meg remelem fotozott az asztal alatt, mertakkor TUDJA A DOLGAT! :>>>

  5. T. “csárdisták”
    Rendezzünk ötletelést, amivel feldobhatjuk a párt programját!
    Rögtön egy:
    alakítsák meg a kerületben KORRUPCIÓ-VII RT-t, melynek minden kerületi lakó részvényese, osztalék a begyűjtött korrupciós és parkolási pénzek alapján. Ezzel a nyugdíjasokon és munkanélkülieken is segítünk, hiszen őrködni fognak, nehogy az illegális pénzek máshova kerüljenek.
    vagy:
    a kutyák kizárólag államilag fémzárolt mikrocsipes kaját ehetnek, így azonosíthatóvá válnak a szar gazdák