A képen látható összes munkás már idegösszeomlást kapott

Az építést vezető kivitelező szerint nem kell decemberig várni, akár szeptembertől átadhatják a felújítás alatt álló Margit hidat.

Tóth Kata, a felújítást végző Mh 2009 konzorcium szóvivője a hídon tartott sajtótájékoztatón elmondta: „kurvára unják már” a felújítást, igazán csinálhatná más is. A szóvivő szerint „rohadtul zavaró a sok biciklis”, akik nem szállnak le a nyeregből és miattuk nem lehet hegeszteni, valamint az, ahogy a hídon átkelő gyalogosok azt kérdezgetik, mikor lesz kész a híd.

Az egyik munkás szerint ráadásul a feladatok is kezdenek kifogyni. „Először délre pakoltuk a síneket, majd átraktuk északra. Állványoztunk, aztán festettünk, aztán leszedtük megint az egészet. De most már mi sem tudunk mit kitalálni” – összegezte a markolókezelő. A konzorcium szóvivője szerint az időjárás sem kegyes hozzájuk: a januári hideg és a nagy nyári hőhullámok miatt sok munkás inkább otthon maradt, mert nem bírják a hídépítéssel járó stresszt.

„Nem várhatjuk el ezektől az emberektől, hogy tönkremenjenek. Csinálja a Híd Alapítvány, nekik úgyis az a nevük, minket meg hagyjanak békén a hülye kérdéseikkel. Ja, és az átadás plusz 10 milliárdba fog kerülni” – szögezte le a szóvivő, majd biciklijét tolva elhagyta a sajtótájékoztató helyszínét.

8 KOMMENT

  1. Az igazi baj, hogy egyaltalan nem tudja megmondani Margit, hogy mit szeretne.
    Kovacs Margit es Szabone Margitka is egyarant azt nyilatkozta, hogy semmi kozuk a hidhoz, azon kivul, hogy 1961-ben, es 1977-ben megvasaroltak 100-100 Ft-ert. Szerintuk jo volt ugy, ahogy volt, elvegre egyikuk zalaszentgroti, masikuk muzsalypusztavacsi, igy csak keprol lattak eddig is. De ezek a kepek nem tetszetosek, mert a Janos nevu munkasember boltozatos tomporan a nadragja a sin emelese kozben kicsit lecsuszott, igy Szabone pl. elajult 2 percre, amikor szembesitettek a felvetellel.

  2. Pedig lenne még mit csinálni. Pl. útburkolati jelek felfestése, majd eltüntetése, ideiglenes közvilágítás kihelyezése, majd visszabontása, sínek közé betonelemek lefektetése, majd elbontása-elszállítása, helyére fű telepítése, majd megvárni, hogy elszáradjon, és helyére betonelemeket helyezhessenek (ez kétszer, háromszor is ismételhető).

  3. tökigazat mondott a csaj !
    ..szom tele a sok médiákokkal !
    A híd késsszen van, la ! Mit kell már állandóan cikizgetni, egyik híd olyan, mint a másik, van még Pesten egy csomó, ott van mingyá a budakeszi hídember hídja, ami a garázsához vezet az Adrián körösztül, tessék inkább asztat fótózgatni !!!