A Hajdúsítóval Ön is tudná a választ

A tévézés után új kihívásokat kereső Hajdú Péter egy saját nevével, és sajnos arcával ellátott kozmetikumot dobott piacra, a „Hajdúsító zselét”. A név megtévesztő, mert a haj nem lesz tőle dúsabb, viszont csökkenti a magasságot és hizlal, a használója pedig tetszeni kezd Sarka Katának.

„Szerettem volna valami olyan egyedi termékkel kijönni a piacra, ami már csomagolásában is extravagáns, hatását tekintve pedig egyszerre okoz botox szájat, nagy melleket , csillogó hajat, vastag szemöldököt, miközben nem hízlal, jó szagú tőle az ember, és 1999 forintért megvásárolható” – lelkendezett a Frizbi sztárja sajátmárkás termékéről.

A szakma ugyanakkor kételyeit fejezte ki a készítménnyel kapcsolatban. Dr. Lovász László plasztikai sebész és hobbi vájár a „Hajdúsító zselé” lehetséges mellékhatásairól elmondta, hogy az több kísérleti patkányban is magasság vesztést okozott és meghíztak tőle, ráadásul nem lett nagyobb a mellük, hovatovább pedig 3999 forintba került a zselé. „De ez mind nem lenne baj, ha legalább jó szaga lenne, és nem papírzacskóban árulnák, és ha a kísérleti állatok nem akarnának állandóan Tornóczky Anitával barátkozni, és Blikk címlapra kerülni.” – sajnálkozott Dr. Lovász.

A Magyar Kozmetikusok és Vájárok Szövetsége egyelőre senkinek nem ajánlja a termék használatát, ugyanakkor beszámolók szerint a szer remekül használható fúgázáshoz.

5 KOMMENT

  1. Na de ha a sarkára(!) kenné, lehet, hogy még egy mejje nőne a sarkán(!) és lapos cipőben is egészen magasnak látszana a sarkán nőtt mejjekkel…..
    Természetesen férfisarokra is kenhető! Rögtön kijön peti a dugóhúzóból és nem veszít a magasságából már tovább

  2. asszongya mellékhatások: magasság vesztés, elhízás, terepjáróval rokkant parkolóhelyre KERESZTBEN parkolás – néhány kísérleti egyednél észrevehető volt a pereskedésre való hajlam – satöbbi satöbbi …

    szerintem semmivel sem veszélyesebb a cucc, mint egy szokásos kormány-propaganda.

  3. Mivel magam is mukedvelo hetvegi vajar vagyok, sokszor beszelunk Lovasz Laci baratommal, aki bevallotta nekem ket csakanycsapas kozben, hogy perben-haragban all hajdupetkoval, ugyanis a kiserleti egerek miatt eddig 4 idezest kapott tiltott parkolas miatt, illetve egyszer bekopogott a rendelesre baginacsa, hogy akkor 20 perces musorral torlesztenek az egereknek “azt”.

    Ugyhogy ehhez kepest, meg visszafogottan nyilatkozott.

  4. Hát én is röhögnék, de nagyon, ha nem jutott volna eszembe ez a poén még réges-régen. Mondjuk nekem könnyű, volt Hajdú nevű osztálytársam. 😀 De hálistennek nem ez a kócsag.