Ugyanarról szólnak a dalaik

A méltán népszerű tinisztár szerint most, hogy a klipjeiben szereplő legtöbb lány már elmúlt 16 éves, ideje átértékelni a művészetét.

“A következő lemezem címe valószínűleg >>Mutasd a pinád!<< vagy valami ehhez nagyon hasonló lesz” nyilatkozta Justin, majd keményen letapizott két, autogramért sorban álló tinilányt. Bieber szerint pont jókor jön a váltás: a legújabb albuma óta ugyanis megnőtt iránta a tinilányok érdeklődése, amit azonban ő a lemezszerződésében foglaltak miatt egyáltalán nem használhatott ki.

“Bugyikat küldtek nekem, érted? Bugyikat!” – akadt ki a tinisztár, aki már június elején elhatározta, következő lemeze a gangsta-rap jegyében fogan majd meg. Justin szerint nem is lesz olyan nehéz a váltás: a dalaiban szereplő összes “girl” szót át kell írni “bitch”-re, a “homework” szavakat pedig “pussy”-ra. Bieber fontosnak tartja emellett, hogy továbbra is inspirációként szolgáljon a fiatal lányoknak ahhoz, hogy a hőn áhított sikereket elérjék az életükben, de sokkal inkább arra koncentrál a jövőben, hogy a sliccét elérjék.

A lemez egyetlen hibája, hogy egyetlen neves rapelőadót sem mozgat a tény, hogy Justin Bieberrel dolgozhat – információink szerint Lil’ Fame, az MOP egyik tagja egyenesen “kis fehér gyökérnek” nevezte a tinisztárt. Az eset nagyban hasonlít a Miley Cyrus legújabb lemeze körüli botrányra, amikoris Lady Gaga utasította vissza a fiatalkorú popdívával való együttműködést, mondván, annak háta túl keskeny ahhoz, hogy egy rendes csík kokaint fel tudjon szívni róla.

10 KOMMENT

  1. basszus, mi a francért ismeretlenekről posztoltok? Legközelebb má az lesz, hogy Józsibá’ a kocsmába csak inni járt, de beáll csaposnak szombatonként…
    Ki a rák aza dzsasztin bábel? -a többi ismeretlen névre nem is reagálok-
    Aki nem nézi a megaszart, az ezeket nem ismeri B+
    CELEBEKET és politikai szennyest a népnek!
    🙂