Új korongot legutóbb 5 éve adott ki a magyar alternatív sztárzenekar. Most kijött a várva várt új szerzemény a “Keszke, nő.”

A lemez érdekessége, hogy a dalokat Kiss Tibor meztelenül írta, általában egy kád brikettben. Néhány vendégművészt is felkért a zenekar, így az albumon hallható lesz Harcsa Veronika, Bunyós Pityu és Kalapács Józsi. Egy dalt pedig Zorán írt. Júliús végén, a fesztiválszezon kellős közepén megjelenő albumról természetesen kritikával is jelentkezünk majd.

Keszke, nő (53 perc)

1. Beton puha, pudingos peremmel
2. Elektromos húsleves
3. Szívem a szádon
4. Kedden a lemúr is szerda
5. Amikor kisétáltál a szendvicsből
6. Kétkedő éjféli szemrehányás
7. A sarló segge
8. Kormorán, baszka nélkül
9. Hol vagy Lepőc?
10. A bagoly mögötti igazság

9 KOMMENT

  1. Megnéztem az együttes honlapját és szó sincs új albumról. Ti honnan szedtétek ezt a baromságot? hulyititek a népet, szégyeljétek magatokat. Egy fanatikus Quimby rajongó.

  2. Kedves András!
    Én is fanatikus Quimby-rajongó vagyok, pont úgy, ahogyan fanatikus Hírcsárda-rajongó is…nézz itt körül egy kicsit jobban, lehet hogy meg fogsz lepődni. 🙂

    (Új albumról egyébként tényleg szó van, legalábbis a hivatalos weboldal egy röpke híre szerint…)

  3. Kedves répa (és a többi kétségbeesett Quimby rajongó)..
    Aki ezt komolyan veszi, annak vajon van humorérzéke? Elég feltűnő, h nem komoly, de pont ettől vicces… Egyébként én is szeretem a Quimbyt, mégis nevettem a cikken. Kicsit gondolkodni kéne kommentelés előtt 🙂 vagy körülnézni az oldalon.