Tényleg bejön nekik

Az MSZP Balogh András bangkoki nagykövetet ajánlotta köztársasági elnöknek, és úgy néz ki, hogy a Fidesz frakcióból több képviselőnek is elnyerte a tetszését a vonzó diplomata.

Lázár János Fidesz-frakcióvezető szerint Balogh több mint alkalmas jelölt, nem csak makulátlan szakmai előmenetele, kirívó emberiessége miatt, hanem mert kora ellenére sokkal fiatalabbnak néz ki, rendkívül sportos teste és vadító hangja van. A frakcióból még Cser-Palkovics András, Kósa Lajos és Kövér László fejezte ki minap tetszését az új jelöltet illetően.

Baloghtól egyébként nem idegen ez a rajongás, fiatalkorában bolgár és albán kalandfilmekben játszott szívtipró hősöket, és több balatonparti szépségversenyt is megnyert. Török Gábor politológus szerint nagyon jó húzás az MSZP részéről, hogy egy dekoratív diplomatát jelöl, így pártérdekek felett, pusztán esztétikummal tudnak egységet teremteni. A Jobbik és az LMP egyelőre nem adott ki közleményt az ügyben, de többen elégedett füttyögést, és félhangos “Szúrnám” bekiabálásokat véltek hallani az ellenzék sorai közül.

5 KOMMENT