Lehet, hogy bizonyító erejű, a Blikk szerint

A Blikk Claudia másodfokú unokatestvérétől kapta azt az információt, hogy az egykori kormányszóvivővel a színész végezhetett, miután elvesztette uralmát gépkocsija felett az Andrássy úton.

L. Claudio János, aki mind Liptainak, mind a Choli családnak rokona, sőt közeli barátja volt, a Blikk kérdésére elmondta, őnála van Daróczi búcsúlevele, amiben arról ír, hogy egyre közeledik felé Stohl András Subaru Forrester típusú személygépkocsija. A levélben szó esik arról is, hogy mobiltelefonját Claudiának szánja, és nem bánt meg semmit, amit az életében tett, sőt még arra is ideje volt, hogy leírja bankkártyája PIN-kódját hitelezőinek.

A Blikket mi is megkerestük, mert nem hittünk a szemünknek, de tényleg ezt írták. Állításuk szerint azért volt a cikkre szükségük, mert elfogytak a Daróczi-képeik, Stohl-képekkel viszont jól álltak.

7 KOMMENT

  1. akkor a liptai is cigány?
    meg a stólbuci is.
    a hajdupeti nem. se drótót húzni nem tud, se teknyőt vájni, második osztályban kibukott a cigányképzőből és inkább híresember lett.

  2. Kedves Lendvai Ildiné ni, tévedni tetszik. Egyekük se kisebbségi, hanem ők és celebtársaik mindannyian egy új, szapora mutációhoz, a kaptcha fajhoz tartoznak: lehetetlen, de legalábbis igen nehéz bennük felismerni az értelmet. (A kapca szóhoz való hasonlóságban vétlen vagyok – az a véletlen remekműve.)

  3. Azért történt ez, mert a péter má’ megin’ elfoglalta a parkolókat, többet is. A Stól meg hirtelen felindulásból elrántotta a kormányt (nem a bajnait…), és elsodort egy drogdílert, akinek a portékája áthatolt a pollenszűrőn. Buci ártatlan tul. képpen. Az alkohol pedig azért volt a vérében, mert andrás cukros, és amikor a gépjármű összetört, felforrt a vére, így alkohol desztillálódott.
    Igen, tisztelt bíróság, így történt!!!