Fusiba is vállal munkát.

Navracsics Tibor a kormány  megalakulása után szuperminiszterként folytatja tevékenységét, derült ki egy tegnapi sajtótájékoztatón. Navracsics sebessége elérheti repülés közben az 1500 kilométer per órát, lézerszemei pedig lehetővé teszik egy akár 30 cm vastagságú acéllap átvágását is.

A Fidesz titkos háttérkutatói csapata, a titokzatos DZS vezetésével már évek óta dolgozik azon, hogy egy esetleges alkotmánymódosítással szuperminisztereket hozzon létre. Rosszindulatú, Népszava közeli forrásaink szerint ennek a programnak az egyik mellékterméke volt Vona Gábor, aki egy félresikerült genetikai manipuláció miatt túl radikális lett az eredeti szándékhoz képest, ezért a kísérletek után magára hagyták egy csepeli panelház előtt, ahol nemzeti radikálisok bukkantak rá, magukhoz vették és felnevelték.

A Fidesz kormánya nagy valószínűséggel a Fantasztikus Négyes mintájára fog összeállni, de az sem kizárt, hogy Captain Planethez hasonlóan a kormányüléseken erőik egyesítésével a kormánytagok fogják életre kelteni a Bolygó Kapitányát, Orbán Viktort, amennyiben szükség van rá.

A kiszivárgott protokoll szerint ilyenkor a megjelenő miniszterelnök annyit fog mondani: “Egyesített erőtökből én vagyok a bolygó kapitánya.” Mira a planétások csak annyit válaszolnak “Hajrá, planétások, hajrá!

Más források szerint Navracsics egyedül rendelkezik majd a kormányban olyan köztisztviselő feletti képességekkel, mint az éleslátás, valóságérzék és a napi nyolc órás munka tisztelete. Egyes források szerint Navracsics úgy jött létre, hogy egy radioaktív főosztályvezető megharapta, amikor nem számított erre, más források szerint azonban a már korábban említett program terméke ő is. Abban mindenesetre megegyeznek, hogy a szuperminiszter kriptonitja, amelytől elveszti képességeit, hasonlóan a Szuperzsaruhoz, a vörös szín.

Korábbi tervek szerint Varga Mihály olyan transzformersz lett volna, aki bármikor át tud alakulni iratmegsemmisítővé, így rá a bürokrácia elleni harcban számítanak, ám nem kapta meg a forgalmi engedélyt, mivel nem tudták haszongépjárműre vizsgáztatni, szlovák rendszámmal pedig kínos lett volna a Parlamentben.

A kormány legvalószínűbb felállása azonban, amennyiben a Marvel és a többi jogtulajdonos is hozzájárul, a következő lesz: A Csodálatos Munkaadó, Pénzember, Pókember (mezőgazdaság), Robotzsaru, Jézus (mint vendég, ha gazdasági csodára van szükség) és Martonyi János.

Martonyi biztos pont az új csapatban.

Az ellenzéki pártok is reagáltak. Az MSZP szerint luxusberuházás a lézerszem, mivel egy miniszternek a legritkább esetben van szüksége arra, hogy acéllapokat vágjon át, míg az LMP arra kíváncsi, hogy megfelel-e az EURO-5-ös szabványnak Varga Mihály, illetve végeztek-e környezetvédelmi hatástanulmányt, főleg a zajhatások miatt, az alacsony magasságban, nagy sebességgel repülő Navracsicson.

Forrásaink szerint Navracsics már tud saját lézerszemével tükörben borotválkozni és jelenleg annak bizonyításán dolgozik, hogy ha ötvenezerszer körberepüli a Földet, akkor valóban megáll az idő, sőt vissza is fordul.

12 KOMMENT

  1. horn gyulának annak idején fordított terminátor-nyakizma volt (fém váz az élő szöveten)
    a kövérlaciról meg semmit sem tudni. az egyetlen bajuszos szuperhős a BetmenésRobin, de azok meg buzik.