A baleset előtti pillanatok

Mindenki Évijét furcsa baleset érte: épp egy női magazin fotózásán tartózkodott, amikor egy erotikus fejrázás után agya kiesett a fejéből.

„Nem tudjuk, hogyan történhetett, valószínűleg túl kicsi volt, ezért eshetett ki a fülén keresztül” – nyilatkozott a balesetről Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője. Az orvosok szerint Évi azóta jobban van, és már a felsőjét is rajta tudják tartani.

„Amióta a Glamour Women Of The Year legszebb hajú nő kategóriájának nyertese lettem, folyamatosan hívnak fotózásokra, úgy érzem, ez az, amit mindig szerettem volna csinálni” – nyilatkozta kórházi ágyában fekve Horváth Évi a sajtónak. Arra a kérdésre, hogy tehetség nélkül hogyan lehet műsorvezető, a szépség nem válaszolt, mivel nem értette a “tehetség” kifejezést. Ezen a ponton a kórház főorvosa kitessékelte az újságírókat a kórteremből, mondván: felzaklatják a beteget, akinek pihenésre van szüksége.

Állandó szakértőnk, Lakatus Endre István, az egész ügyhöz csak annyit fűzött: „szúrnám”.

12 KOMMENT

  1. Bízunk benne, hogy álhírek…
    DE NEM. Sajnos ez a mai nagy valóság. Agyatlan műcelebek, terepjárós hobbitok, Kiszel klónok uralják a TV-t. Ez a kultúra ma. Ezek után szóljon rá vki a fiatalokra, h hogyan viselkednek…
    A TVben ezt látták, ez a tuti. Kevés munka, sok szilikon IQ-light+Tajgetosz-pozitív hobbitKiszelufók mind.

  2. Hát akár álhírek, akár igaziak, remélem, vissza tudták szuszakolni az agyát, és rögzíteni is sikerült valahogy, hiszen ilyen esetekben akár egy egyszerű nátha is végzetes lehet számára (orrfújás, tüsszentés).

  3. Visszarakták, és purhabbal rögzítették. Jelenleg a plasztikai sebészeten a fej nyílásaiból kitüremkedő purhab eltávolításán fáradoznak. Lábadozik, köszöni jól van, ezt onnan tudjuk, h a melleibe is kért purhabot…

  4. Én kórházi körökből úgy tudom, hogy a kiesett agyat – ami valóban inkább fülzsírhoz hasonlított -, olyan rugókhoz kapcsolták, amelyeknek a másik végét a koponyacsont belső pontjaihoz rögzítették.
    Így a hölgy fejében a dolog csak rugózni fog, ha megrázza a kobakját, de onnan soha nem esik ki. (Az igaz, hogy fejrázáskor a rugók zörgése hallható lesz, de ez a tény a műsorvezetőt nem zavarja.)