Amerikai lapértesülések szerint egy újabb nagyágyú bukhat bele az abúzusba, az utóbbi napokban több hölgy is azt állította, hogy a neves elméleti fizikus szexuálisan zaklatta őket.

hawking pimp

A The Guardiannak megszólalt az egyik áldozat, aki műszaki karbantartóként dolgozott abban a szállodában, ahol Hawking rendszeresen megfordult. Elmondása szerint a fizikus azzal az ígérettel csalta a szobájába, hogy megmutatja neki a kvantum-színdinamika kvark-gluon plazmafázis színtöltésének ernyőződését a relativisztikus energiájú nehézion-ütközések konfrontációjában, ám a hölgynek csalódnia kellett.

„Ígéretekkel tele volt a padlás, aztán a szállodai szobába érve szembesültem a ténnyel, mire is gondolt a részecskék gyorsítása alatt. Mondtam, hogy köszönöm, de ez már nekem sok!” – nyilatkozta könnyeit nyeldesve az egyelőre neve elhallgatását kérő áldozat, aki hozzátette: Hawking hanghordozása és testbeszéde sem azt mutatta, hogy félni kelljen, pont ezért volt sokkoló a neves elméleti fizikus közeledése.

Hawking állítólag nem egyedül, hanem egy bűnszövetkezet tagjaként követte el az abúzusokat, ezért a kutató felelősségre vonásával valódi dominó-effektus indult el. Régóta pletykálnak társáról, a neves szónok és motivációs tréner, Nick Vujicic-ról is, aki egyes hírek szerint előadásai előtt, után és alatt is megkörnyékezett több gyanútlan nőt, akiknek állítólag kampóshárfás és kontrabasszustubás posztot ajánlott fel a Nem adom fel! zenekarban.

Szintén nehéz napok várhatnak Hawkingék másik tettestársára, a nők ezreit behálózó Blush Novelties művésznevű tapadókorongos dildóra is.

1 KOMMENT

  1. Hillary Clinton a #MeToo-n! A volt elnökjelöltet is szexuális támadás érte! Állítása szerint jobb keze mutató- és középső ujja hosszú éveken keresztül molesztálta, majd amikor ezek végre abbahagyták a zaklatást, Hillary king size méretű vibrátora lépett az aljas támadók helyébe. Hillary Trumpot vádolja ujjai és vibrátora bevadításával. Trump tagadja a vádakat, de – mint tudjuk – nem zörög a haraszt, hazudik a paraszt!

    Trump egy twitter üzenetben közölte, hogy a hamis vádak ellenére felebarátilag továbbra is szereti Hillaryt és esténként imádkozik a rohadék kanca lelki üdvéért.