Ugyanannyira károsítják a környezetüket, mint a műanyag szatyrok, sokuknak az IQ-ja is összemérhető velük.

hulladek celeb copy

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és hobbi Free Tibet hívő, törvényt nyújtott be az Országgyűlésnek a “Egyes celebek környezetvédelmi termékdíjának szabályozásáról” címmel.

A törvény hatálya eső celebeket a műanyag zacskókkal és petpalackokkal együtt kezelnék környezetvédelmi szempontból, mivel ugyanannyira károsítják környezetüket, mint a nehezen lebomló polietilének.

A törvény vonatkozna minden olyan csupán a létezéséből élő közszereplőre, aki mögött semmilyen tényleges hasznos tudás vagy teremtett érték nem áll, vagy ha lopott mémekből és indokolatlan szmájlikból tartja el a Facebook-oldalát.

Megtudtuk azt is, hogy a törvény bevezetésekor EU-s pénzből celebfeldolgozó és -újrahasznosító üzem nyílik, ahol a tévében és újságban megjelenő celebeket közmunkássá képzik át, hogy így váljanak a társadalom hasznos tagjaivá.

Több celeb pedig máris azzal védekezik, hogy ő már újrahasznosított. Ez igaz is lehet, elég csak abba belegondolni, hogy Mága Zoltán lényegében egy hegedülni tudó Fásy Ádám.