Felháborító összefonódásokra bukkant a 888.hu.

201704-orbsor

Külföldi támogatások, tanulmányutak és genderelmélet – nagyon súlyos összefüggéseket tárt fel a kormánypárti politikusokról a 888 portál. „A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon” – idézik a fiatal Orbán Viktort, aki egyébként Soros pénzén tengette napjait Oxfordban.

A genderelmélettől majdnem meleggé vált Orbán még szerencsére hatalmas akaraterővel fel tudta magát küzdeni a miniszterelnöki pozícióba, a szintén Soros-kitartott Kovács Zoltán kormányszóvivő viszont már nem volt ilyen szerencsés: hosszú évekre kommunista lett belőle, sőt, egy időben még angolul is megpróbált megtanulni.

„Ráadásul ki tudja, mivel tömték Schmidt Mária, Kövér László és Szájer József fejét” – ír a hátborzongató összefüggésekről a 888. A tényfeltáró anyagban arra is kitérnek: Deutsch Tamás hosszú haja is valószínűleg a Soros-befolyás következménye, azé az időszaké, amikor az angliai „menedzseriskolában” megpróbálták leszbikus nővé átoperálni.

Az összefonódásokról szerettük volna megkérdezni G. Fodor Gábort is, ám a 888 főszerkesztője épp karácsonyi ajándékokat gyártott az Északi-sarkon.

1 KOMMENT

  1. Hírek a 10. dimenzióból:
    Orbán Viktor továbbképzésen vesz részt. A címe: Mit kezdjünk a hatalommal, ha az emberek többségének elege lett belőlünk. Túlélési technikák minidiktátoroknak.