A NER-ből frissen kilépő arcszőrzetet a Parlament folyosóján sikerült elcsípnünk pár kérdés erejéig.

kover laca

Miért döntött a kilépés mellett?
– Hogy bírná, hogy 30 éven át, megállás nélkül, folyamatosan fröcsög magára a nyál? Még akkor is ömlött amikor álmában beszélt. Vagyis LMP-seket tiltott ki. De barátok maradunk, bár egy ideig el leszek most tűnve.

Mihez kezd ezután?
– Először is utazni fogok, a skót bajusz-szépségversenyre hívtak meg zsűrizni, és ha már ott vagyok kicsit bejárom a környéket. Utána valószínűleg munkát kell majd vállalnom, ha nem akarok éhen halni. De Thaiföldre mindenképp el szeretnék jutni úgy, hogy nem lihegnek a nyakamba, vagyis nem férfi liheg a nyakamba, ha érti, mire gondolok.

Miből tudna megélni? Mihez ért?
– Felajánlottak egy tiszteletbeli konzuli állást Mozambikban, de még nem döntöttem, bár minden ehhez szükséges tapasztalatot megszereztem az évtizedek alatt. A feleségem nevén van pár telkünk is, valószínű azokat fogom majd művelgetni. Ez-az, meg hát egy ilyen tehetséges asszony mellett igazából nem is kell megerőltetnem magam. Na viszlát, arra van az ajtó!

2 KOMMENT

  1. Szerintem csak megunták, hogy a ballibsik mindig be tudtak lógni a Parlamentbe egy álkövérbajusz ragasztással! Karácsonykor 200 burnuszos arab tevehajcsárt fogtak A Parlamentben a koronaőrök műbajusszal, de volt már 5 nigériai agysebész is akik csak állítólag egy konferenciatermet kerestek, de ajkukról még nem kopott le az álbajusz! Persze ez is 70 évre titkosítva van…