Mivel a déli kerítés jól működik, a kormány fizetett bevándorlókkal teremtene káoszt a népszavazás előtt – jelentette be aktuális Kormányinfóján Lázár János.

201606-zavargo

„A határzár olyan hatékony, hogy a menekültek ma már más útvonalat választanak, ezért nem lenne hiteles egy betelepítés elleni népszavazás” – indokolta a lépést a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár szerint a sikeres népszavazáshoz hatékony sátrazások, késelések, ideális esetben megerőszakolások kellenek, ezt pedig kizárólag profikkal lehet elérni.

„A bedobott körmendi ablak is nagy fiaskó volt, ott döntöttük el, hogy fizetett embereket kell hozni” – mondta Lázár, majd a részletekre is kitért: júniustól augusztusig a Kormány Boszniában és Szerbiában felállított kormányablakok segítségével toborozza majd a zavargókat.

A készpénz mellett a fizetett bevándorlók további jutalmakra is számíthatnak: egy esetleges kvóta-elutasító végeredmény után nem kell Magyarországon letelepedniük.

 

3 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok a Miniszterelnök Úrnak a zseniális ötlethez, és sok sikert kívánok a megvalósításhoz! Örömömre szolgál, hogy bevált német technológiát alkalmaz Hazánk, amely olyan jeles történelmi események során bizonyított, mint a Reichstag felgyújtása, a Gleiwitzi incidens, valamint Kassa bombázása!

    #grat #aführernekbevált

  2. Szíria, Eritrea és Dél-Szudán bejelentette, hogy napi 10 ezerben korlátozza a magyar bevándorlók számát. A magyarokat a tudásvágy hajtja ezekbe az országokba: kíváncsiak arra, milyen az, amikor az embereknek tényleg van mire panaszkodniuk.