Századvég: egyre több minden lesz jobb

2
4 092

A dolgok jelentős százalékban javulni fognak a jövőben, akár külön, akár együtt nézzük őket – áll a Századvég Gazdaságkutató Zrt. prognózisában.

Businesspeople having a business meeting

A kormányközeli think tank előrejelzése szerint a dolgok jobbá válásának legfőbb oka az, hogy a változás előjele nem negatív hanem pozitív lesz. “Egy egy egyértelmű folyamat, az előjelváltozás még sosem hazudott” – áll a közleményben.

Hozzátették: az infláció meg a makrogazdaság is bőven az elfogadható szint fölött, vagy éppen alatt lesz, attól függően, hogy melyik az ideális. De a fogyasztás alakulása is pozitív hatással lesz a növekedési kilátásokra, valamint a több uniós forrás és a gazdaságnövekedés is emelheti a várakozásokat, amely a kormány gazdaságpolitikájából magától értetődően következik. Bizakodásra ad okot az is, hogy a nemzetközi pénzügyi helyzet egyensúlya is jelentősen alakult az elmúlt napokban, akar több bázisponttal is. A Századvég adatokkal is alátámasztotta a prognózist.

“Elég ha kinézünk az ablakon, látható a GDP növekedése” – szellemeskedett a közleménnyel kapcsolatban G. Fodor Gábor.

2 KOMMENT

  1. Bocsánatot kérek, hogy minden csapon, de elkötelezett kormánypártiságom nem tudja bennem tartani a tényeket. A budapesti lakásépítés speciel 1 milliárd bázisponttal több, mint a mérvadónak számító, 1945 januári, februári adat. Akkor ugyanis, a rohadt, nemzetpusztító baloldal hazaáruló politikája miatt, a felhergelt, orosz, bolsevista vendégmunkások bevonásával, éppen a lakások számának erőteljes csökkentése folyt. Remélem ez mindenkit meggyőz a mi Drágajónk igazáról.
    Mondjuk, a március 15.-én beígért, “Brüsszel megállítása” program keretében azért nem kellene ilyen véres módszereket bevetnie. A felismert terrorista testvéreket, akik a Ganz Mávagban dolgoztak, többen látták Habony Árpáddal kocsikázni a Fő utcában, Ibiza, mint elterelő célpont felé véve az irányt.

  2. Kortes beszéd a hordóról!

    Az elmúlt nyóc évhez képest mindennap melegebb van! A hőmérő is jobban teljesít! A statisztika, és a hazugság vélt eredményei mindennap jobbak! Minden ki derül! Jobblétre, vagy napfényre, mikor itt van az ideje! A gondokat, felhőket elűzzük, ma tolcsy eltolja még ma! A gondok felhője nem tűrhető meg! Vár építéssel kívül rekesztjük a munkahelyet, ostromló tömegeket! Hazánktól távol tartjuk őket!
    Kenyeret még nem tudunk adni, de futballcirkusz arénákat építünk, népünk és vezérünk igényei szerint! A kórházak pusztuljanak! Éhen! Csak fogyasztják, a stadionépítéshez szükséges pénzt, akadályozzák a nyugdíjkifizetések csökkenését! Legjobban az öndicséret bűze növekszik! Ebben mindenkit meg kell előznünk, hogy a választáson mi győzzünk! A tét a kőtségvetés! Nehogy már más arassa le, az általunk elvetett sulykot! Mi termésünket, mi akarjuk megenni! A népnek meg a kínai „nép termését” intézzük! Holmi levitézlett proletárhitűek mellettünk nem rúgnak labdába, Hát narancsba rúgnának mindennap! A mi narancsunk ezt is kibírja polgártársak! A rágalmazás penésze támadja csak, ami belülről támadja, de mi kiállunk saját kórokozóink mellett! Egy FIDESZES nem tolvaj, csak firneszes! Ellentétben (pop)simon elvtárssal mester(házy) nagyérdemű helyettese és tanítványával! Egyszóval senki a nyomunkba se léphet! A tévhite szerint jobbik, a balfácánok gyülekezete! Lehet Minden Paraszt polgár errűl álmodoznak a máshonnan kiszorult alkalmatlanok, miskárolt kanok! A mi eredményeink mindenben meghaladják elődeinkét!

    Beköszönt a jóravaló világ! Ígéret cunami! Aki nagyobbat mer, az nyer? Esélytelenek bátorsága! Beváltani úgyse kellesz, de jól hangzik! Potyalesők „beetetése” hátha horogra akad, mint a hal! Jövő vizionálás, (vízébe fulladáskésőbb! Kártyavetés! Cinkelt kártyákkal! Varázsgömb! Elvarázsolódik, aki hisz benne! Tenyérjóslás! Melyik tenyérben, mennyi tűnhet el? Új kiválasztás! Kiválasztási eredmények fogyasztása később! Befutó verseny! Ellen felek, építette akadályokkal! Mez rángatása, leleplezés, idegen anyagi támogatás dopping vádakkal! Egymást szurkolók, (kormozás, bélsározás, és ellendrukkerek! Gáncsvetés, keresztbe tevés! Részt vesz benne minden tévés! Távolra ugrás, valóságtól elrugaszkodással! Zuhanás után felrándulás bambi jampink módjára! Távoli célok, egész a súlytalanság állapotának eléréséig! Beválthatatlan ígéretek zálogjegyeinek kibocsátása! Fogd a pénzt és fuss vidám, felelőtlen játék! Felelősségre vonás követelése, kizárólag az ellenfelek részére!