Kökény-Szalai Vivien kinevezése után új pletykák kaptak szárnyra a Tv2-hez igazoló új szakemberekről.

image.jpeg

Keleti Györgyi PR-osként, Rogán Cecília stylistként, az ibizai Heart klub üzletvezetője pedig kreatív igazgatóként csatlakozik a céghez. Pápa Marianne ismét cáfolta, hogy valaha is élettársi kapcsolatban állt volna Portik Tamással, ám a felkérést valószínűleg el fogja fogadni.

Már elkezdődtek a tárgyalások Hajdú Péterrel, aki a Névshowr és a Frizbi kombinációjával jelentkezik majd, Konzultáció címmel, amelyben születésnapjuk ünneplő kormánypárti politikusoknak tesznek fel pikáns kérdéseket, előre egyeztetett válaszokkal. Új elem lesz a Jin-jang című betelefonálós műsor is, ahol kínai szerencsejáték-függők veszíthetnek nagyobb összegeket élőben a Las Vegas kaszinóban.

A csatorna kommunikációs vezetője, Habony Klarissza, nyolcadik osztályos tanuló ugyanakkor cáfolta, hogy Rogán Antal állandó szerepet kapna a Jóban Rosszban című sorozatban.

17 KOMMENT

  1. Hol lehet erre a teljesen magán, politikamentes, polgári konzervatív értékeket sugárzó, tisztán kereskedelmi tévécsatornára előfizetni?
    Óriási siker lesz, mert már most lehet érezni a kisugárzását.
    Sok jó magyar embernek lesz nagy élmény nézni, akik már alig szomjazzák a magas, jobboldali kultúrát, életmód minták bemutatását.
    Remélem hozzájárul az ország tudati, szellemi felemelkedéséhez, amiben talán a legjobban teljesít a fülkeforradalom utáni Magyarország, és vezető ereje, a párt, és annak fénylő, betlehemi csillagvezére.
    Elnézést, de már megint fuldokolnom kell a zokogástól…..

  2. Remélem be van építve egy megfelelő biztonsági rendszer a projektbe, az esetleges elsimicskanizálódás ellen. Nem mintha nem bíznék a mi drágajó Andrew G.-énkben, de ugye a soros nem alszik.

  3. @kittrabi: Tessék, itt egy zsebkendő, fiatalember. Én is mindig elsírom magam, ha arra gondolok, mekkora szerencséje van Magyarországnak, hogy a Jó Isten megáldotta ilyen derék, jóságos, népükért csodákra képes hazafiakkal, mint a Miniszterelnök Úr, meg Habony Árpád Tanácsadó Úr! Azt nem tudom, hol lehet majd előfizetni a csatornára, én szívesen előfizetnék ha lenne rá pénzem, de sajnos az elmúlt nyolc év szégyenteljes neokereskedelmi nyugdíjpolitikája végett nem is álmodhatok ilyenekről!

    #megáldotta #hazafi #énis #elmúltnyolcév #nemtelik

  4. @Nemzeti Orbántroll: Nemzetes ecsém-bátyámuram Árpád vérében, ki Isten segedelmével átélted a szélsőbalkommunista rémuralmat, de most már más a kása Mása! Teljesen más. Ne csüggeggyél, mert mostani jóbecsületes, jóigazmondó jóvezérünk téged sem hagy a csatornák szélén. Alkotmányos jogod ingyen nézni ezt az amúgy igen drágaság magán tévét, na persze, ha a kurva, nemzetpusztító ellenzék is megszavazza a terrorveszély módosítással együtt. Szabadon nézheted a 18 db állami mellett, értékrend kiegészítőként, az immáron olcsó villannyal működtetett készülékeden. Paks II. után a villan is ingyen lesz, és a fű is ingyen nő. De azt már te nem éred meg.

  5. média 2.0

    Sehol nincs a média­oktatás, tanárok sincsenek rá

    Friss ombudsmani jelentés készült a hazai állapotokról.

    :o))))))))) MINEK MÉDIAOKTATÁS, AMIKOR SZALAIVIVIENKÉK SZÉTTESZIK A LÁBUKAT, OCCT MÉDIATUDÁS NÉLKÜL BEÜLHETNEK A ZSIDÓTÉVÉBE HÍRIGAZGATÓNAK ?!!!!!!!!! :o))))))))))))))
    CSÓRÓ EZREK pedig, AKIK ELVÉGEZTÉK A HAVASHENRIK MEG EGYÉB FÓSZEREK MÉDIAISKOLÁIT MILLIÓKÉRT, AZÓTA A METRÓALULJÁRÓKBAN KÉREGETNEK !

  6. Keresési eredmények

    Megszűnik a Havas Henrik által alapított médiaiskola | 24.hu
    24.hu/belfold/2011/06/30/megszunik-havas-henrik-mediaiskolaja/

    2011. jún. 30. – Megszűnik a Budapest Média Intézet (BMI) – értesült az Index. A hírportál információi szerint a Havas Henrik által alapított oktatási intézmény …
    Befuccsolt Havas Henrik médiaiskolája? – Bors Online
    http://www.borsonline.hu/20141228_befuccsolt_havas_henrik_mediaiskolaja
    2014. dec. 28. – Havas Henrik közel két évtizede működő vállalkozása illetve az abba tartozó médiaiskola tehát a jelek szerint az utóbbi időben már koránt sem …
    Kalapács alá kerül Havas médiaiskolája – Blikk.hu
    http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/kalapacs-ala…havas-mediaiskolaja/7g164ss
    2014. dec. 27. – Budapest — Végleg befuccsolt Havas Henrik (65) szép reményekkel indult vállalkozása – tudta meg a Vasárnapi Blikk.
    Miért szűnik meg Havas Henrik egykori médiaiskolája …
    http://www.mohaonline.hu/…/budapesti_media_intezet_havas_megszunik_bez...
    2011. okt. 10. – Szeretnénk a végére járni, miért zárt be a Budapesti Média Intézet (BMI, közismertebb nevén Havas Henrik egykori médiaiskolája), így …

    :O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  7. Soros szerint összeesküvés áll a bevándorlás mögött

    A hírhedt pénzügyi spekuláns, Soros György egyre durvább konteókkal áll elő az Európát sújtó bevándorlással kapcsolatban. A spekuláns vagy tudatosan akarja manipulálni a közvéleményt, erősítve az oroszellenes hangulatot, vagy csak a szenilitás kezd rajta elhatalmasodni.

    A pénzügyi spekuláns a brit Guardianben megjelent cikkében azt írja, hogy Putyin és Oroszország nagyobb veszélyt jelent Európára, mint a szélsőséges dzsihadista terrorszervezet, az ISIS.

    Soros szerint „Putyin szándéka az EU széthullásának felgyorsítása, és ezt úgy tudja a legjobban elérni, ha elárasztja szíriai menekültekkel”.

    Azt is hozzáteszi: az Egyesült Államok és az EU vezetői súlyos hibát követnek el, ha azt gondolják, hogy a putyini Oroszország potenciális szövetségesük az Iszlám Állam elleni harcban. Soros konteószagú elméletében kifejti: 2017-ben csődbe mehet Putyin rendszere a szankciók és az olajár bezuhanása miatt, ami tönkreteszi az orosz költségvetést. Oroszország ezért arra játszhat, hogy az EU összeomlasztásával szabaduljon meg a szankcióktól. A pénzügyi spekuláns azzal vádolja Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy Európa megosztására törekszik az általa támogatott Európa-ellenes pártok segítségével, na meg persze a bevándorlók tömegei mögött is Oroszország áll.

    Csakhogy van egy kis probléma Soros György összeesküvés-elméletével…

    Méghozzá az, hogy a közelmúltig éppen Soros György beszélt arról, hogy Európa összeomlik, ha nem fogad be minden bevándorlót.

    Tavaly azt is többször kijelentette és megírta más lapok hasábjain, hogy még több bevándorló Európába érkezését kellene segíteni. Az már csak hab a tortán, hogy a bevándorlók mögött orosz stratégiát sejtető milliárdos érdekeltségébe tartozó Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) Welcome to Europe (Üdvözlünk Európában) címmel működtet információs portált az Európába tartó migránsoknak. De a Welcome to Europe készíttette azokat a kézikönyveket is, amelyek ötleteket, térképeket, telefonszámokat és az Európán keresztülhaladással kapcsolatos tanácsokat tartalmazott a bevándorlók számára.

    Hogy is van akkor ez most? Ki áll a bevándorlás mögött, ki segíti a bevándorlókat? A bevándorlók új munkaerőt jelentenek Európa számára, vagy éppen ők hozzák el az Európai Unió végzetét?

    ÉN…:)…HMMM….SOROSGYÖRGY ? …ENNÉL ÓCSKÁBB USZÍTÓ-DERVIS-ZSIDÓ SZENNY-GENNYLÁDA NINCS JELENLEG A FÖLDÖN !!!!! :o)))))

    soros-trotli…most Putyinra spekulál ! :O)))))

  8. A Fővárosi Törvényszék tavaly februárban kihirdetett elsőfokú ítéletében felbujtóként elkövetett emberölés miatt 11 év fegyházra ítélte Portikot. A vád szerint Portik és Prisztás elszámolási vitába keveredett, ez vezetett a gyilkossághoz 1996-ban. A másodrendű vádlott, aki a vád szerint fejbe lőtte Prisztást, akkor 10 évet kapott. A harmadrendűt pedig, aki a vád szerint a helyszínre csalta az áldozatot, bizonyítottság hiányában felmentették. Az ügy fellebbezés után került a Fővárosi Ítélőtáblához, ahol tavaly októberben hatályon kívül helyezték az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasították a törvényszéket.

    A több mint másfél évtizeddel ezelőtti gyilkosságra az ügyészség szerint Portik adott utasítást, ismerőse, F. Ferenc, a harmadrendű vádlott csalta a helyszínre az áldozatot, a tettes pedig, aki fejbe lőtte Prisztást, Portik testőre, H. István másodrendű vádlott volt.

    A vádirat szerint Portik Tamás, aki 1994 és 2000 között az – olajügyletekkel kapcsolatba hozott – Energol Rt. igazgatója volt, a cég tevékenysége révén jelentős vagyont szerzett, és nagy befolyásra tett szert az alvilágban. Portik Tamás egy időben a legkeresettebb magyar bűnözők listáját vezette. A hatóságok őt gyanúsítják a Prisztás-gyilkosság mellett a négy halálos áldozatot követelő 1998-as Aranykéz utcai robbantással, valamint Seres Zoltánnak és testőrének a meggyilkolásával.

    ha szalaivivienke hírigazgató lehet a tv2-nél, az c sakis azt jelentheti, hogy andyvajna bácsinak szoros kapcsolatai vannak az AL-V ILÁGGAL !!!

  9. Értékelve (ne nem kedvelve) a fentebb helyenként észrevehető iróniát kijelentem, hogy amíg a meteorológia Szánsájnossy Hepilia, az Első Nemzeti Napernyő, Fürdőruha és Strandmatrac Kft tulajdonosa felügyelete alatt lesz, én teljesen elégedett leszek a csatornával, ha beledöglök is.

  10. Nyugi, hamarosan pénzt kérhetnek majd a kábelszolgáltatóktól, ami mindenkinek áremelést jelent majd. Tehát ezt a TV2 mókát is duplán fizettetik meg a néppel, mert egyszer az adóforintjaikat töltik Vajna zsebébe, másszor a sugárzási díjban veszik el tőlünk a pénzt, hogy az urak nyugodtabban dőzsölhessenek.

  11. @kittrabi: Sajnos valóban nem érem meg, mert siralmas állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben, az elmúlt nyolc év nemzetgyilkos liberálortodox kórházpolitikája végett! De vigasztal, hogy legalább a kisonokámra szép jövő vár, a mi drága Miniszterelnök Urunk jóvoltából!

    #jajmeghalok #siralmas #elmúltnyolcév #nemzetgyilkos #onoka #drága