A Nemzeti Választási Bizottság elnöke, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, illetve az Államreform Bizottság vezetője válaszolt kérdéseinkre. Igen, tényleg ennyi pozíciója van.

patyi_geci_fereg.jpg

Patyi úr, mi az oka annak, hogy szinte lehetetlen ma Magyarországon politikust felelősségre vonni korrupció miatt?
– Magyarországon egyáltalán nem nehéz politikust felelősségre vonni, főleg azon országokhoz képest, ahol például ezt meg sem kérdezhetné…

Patyi úr, mi az oka annak, hogy szinte lehetetlen ma Magyarországon normálisan oktatni az iskolákban?
– Magyarországon egyáltalán nem nehéz normálisan oktatni az iskolákban, főleg azon országokhoz képest, ahol például nincs közoktatás…

Patyi úr, mi az oka annak, hogy ma Magyarországon szép lassan ellehetetlenítik a közpénzköltések átláthatóságát?
– Magyarországon egyáltalán nem nehéz átlátni a közpénzköltéseket, mi például nagyon szépen átlátjuk.

Patyi úr, mi az oka annak, hogy ma Magyarországon nem lehet Én kicsi pónim-os műfaszt kapni?
– Magyarországon egyáltalán nem nehéz Én kicsi pónim-os műfaszt kapni, nekem is van. Ööö…vagyis az egyik ismerősömnek van, és mesélt róla.

2 KOMMENT

  1. A tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:
    – Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek elmesélek nektek egy történetet:
    Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:
    – Tudjátok gyerekek, tegnap csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.
    És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket…

  2. Felháborító, hogy ma Magyarországon egyáltalán nem nehéz Én kicsi pónim-os műfaszt kapni! Hát hogy fogják így a fiatalok az illiberalizmust építeni? Be kéne tiltani az összes ilyen hülyeséget! Amikor a feleségemmel fiatalok voltunk, nekünk nem volt Én kicsi pónim-os műfaszunk, hanem sarló és kalapácsos párttagkönyvünk volt! Azok voltak a régi szép idők!

    #felháborító #ezekamaifiatalok #illiberalizmus #építjük #tilcsákbe #sarlóéskalapács #régiszépidők