Új szintre lépett a Magyar Úszó Szövetség és Hosszú Katinka vitája, a 2017-es, hazai rendezésű világbajnokságon lecserélhetik az úszónőt.

201601-katinka.jpg

„Nem tudjuk tovább tűrni a támadásokat, ezért eldöntöttük: visszavonjuk Hosszú Katinka versenyengedélyét, és mi magunk jelöljük ki, hogy ki ússzon helyette” – nyilatkozta a szövetség elnöke, Gyárfás Tamás. A 2017-es, budapesti és balatonfüredi vb-n így a kabalaállat Bol-dog úszhat majd, akinek Gyárfás egy közeli barátja úszódresszt is varr majd, természetesen olcsóért.

„Egyelőre még dolgozunk azon, hogy ne süllyedjen le két méter után az egész, dehát ha Katinka, akit egyébként nagyon tisztelek, meg tudta csinálni, akkor Bol-dognak is sikerül majd. Nézzék már, milyen cuki.” – zárta le a sajtótájékoztatót Gyárfás, majd hozzátette: a kabalaállat természetesen öt saját masszőrt, külön fűtött úszósávot és ötcsillagos ellátást kap a vb-ig.

Az üggyel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni a Nemzeti Sport szóviccekért felelős újságíróját is, de ő csak annyit mondott: hosszú botrányra számít, és bár Katinka valószínűleg megússza a dolgot, még nem vagyunk kint a vízből. 

37 KOMMENT

  1. Milyen snájdig kis huszárbajsza nőtt Katinkának. Biztos nem a koxtól, mert arról ő persze azt sem tudja, mi az. Gyárfásból hogy lett az úszószövetség elnöke? Úszni tud? Ki tanyája ez a gyárfás?

  2. Gyárfás a Napkelte volt tulajdonosa, egy szarházi pénzéhes ember. Hosszú meg becsületes. Mert kimondja amit gondol, Gyárfás meg hallgat mint szar a fűben. 22 -én megszólal Katinka, 28 -án küld egy sms -t Gyárfás neki, no meg másnap 12 milliós szerződést, azzal, hogy havonta a vezetés remdelkezéásére kell álljon, akár amerikából is. Mert a férje jóvoltából van lehetpősége amerikában medence sávot kapni – ingyen. És öltőzöt. Amit itt nem kap, azt mondja Kis a másik szarházi, hogy a orvosi rendelőben átöltözhet – megengedtük neki. Lesz ott neki öltöző szekrénye vasból. A nagyságos Urak ! Akik lopnak mint szarka, mert ahol egy Gyárfás talajt fog, ott pénzek nagy része eltűnik. Azt mondja Katinka kéne egy mozgás ellemző rendszer. Visszakérdeznek a nagy vezetés !, tessék mondani milyen tipusú kamerát vegyünk ? katinka mondja meg milyen kamerát kell venni ! Akkor Ők mire vannak ?, hogy lopni tudjanak !
    Babati Lajos a MOB volt titkára azt mondta, az egész sport a hozzá nem értő – élősködőkkel van tele. hát ez van, élöskődök állnak a vezetési helyeken, egymásnak falaznak, egymást éltetik. Nem az éremszerző a jó, hanem Ők akik benevezik a versenyre, ha mégsem nyer, az a versenyző hibája, ha nyer a mi érdemünk, elvégre mi neveztük be. Na ez is egyik rákfenéje a sportnak, de mit várhatunk, ha elismerten zsidó származású miniszterelnökünk adja a pénzt a vele 90% -ban egyszármazású sportvezetőknek. és sokat ad, nagyon sokat.

  3. Csak annyit erről az egész témáról hogy ezt miért így kell elintézni?
    Miért kell mindenbe belekeverni a sajtót és a politikát?
    Miért most?
    Miért nem lehet egy ilyen ügyet megoldani a háttérben a nyilvánosság nélkül ahogy azt nagyon sok helyen teszik és még fogják is sokáig?
    Mi szükség van nekünk olimpiára ezek után?
    Majd az lesz a szép ha tényleg bol-dog fog úszni minden számban, kicsit se fognak hülyének nézni minket.
    De megindulnak itt mindjárt a pénzek, elhallgat szép lassan mindenki és megy minden tovább mintha mise történt volna.

  4. @dare: “Csak annyit erről az egész témáról hogy ezt miért így kell elintézni?”
    Ezt Gyárfástól kell megkérdezni. Katinka első sajtótájéktoztatójából megtudhatod, h az már az utolsó csepp után volt, mivel a javaslatait, kéréseit évek óta figyelmen kívül hagyták.

  5. Breaking!
    Katinka a sajtótájékoztató után vette észre, hogy véletlenül a házassági anyakönyvi kivonatát tépte össze a szerződés helyett. Informátorunk szerint Katinka úgy döntött, hogy ha már így alakult, akkor mégis megtartja magának a 12 milliót, a férjét pedig hazazavarja Amerikába hamburgert zabálni.

  6. @jogalany: Bocsi, de te melyik országban élsz?:-)) Vagy melyikről beszélsz?:-)))
    Magyarország miniszterelnöke még nem elismerten zsidó származású!
    Bár lehet, hogy csak álcaként tömte magába a sertésből készült kolbászt, de a hottentotta származás nekem inkább tűnik valószínűnek!:-)))

  7. SZTEM EZ A KATALÁNY IGEN PÉNZHAJHÁSZ PERSZÓNA ! FÉRJE PEDIG EBBEN BAROMIRA ÖSZTÖNZI !!!!!

    GYÁRFÁS PEDIG EGY EGY NAGY TAPASZNYALATTAL RENDELKEZŐ MULTIMILLIÁRDOS MAFFIAVEZÉR ! …Ő…FOG…GYŐZNI ! 🙂

  8. @félázsiai nagymagyar: Ha valóban minden úgy történt ahogy állítják akkor Gyárfás a legnagyobb vétkes mert hagyta hogy ez bekövetkezzen.
    Ha ő a vétkes akkor le is kell mondania (így szokták) de ez még mindig nem teljesen tiszta.
    Ha már évek óta tart akkor remek volt az időzítés, most tuti hogy mindenki odafigyel és várja hogy mi lesz az egészből.
    Na majd kiderül hogy egy üdvözítő szabadságharcost látunk aki kiáll mindenkiért és akár saját magát is feláldozza a szent cél érdekében, aki mögé fel lehet sorakozni és elindulni egy jobb és szebb úton ami a jövőképünk szempontjából igencsak fontos…..vagy nem.
    Reméljük az előbbi.

  9. 200 ezer közalkalmazottat építhetnek le 2018-ig
    DSz
    DSz követés
    2016.01.05. 12:28

    Az állami bürokráciacsökkentésről nyilatkozott az ATV Start című műsorában Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese. Csepreghy szerint a kormány mindenképp csökkentené a közalkalmazottak létszámát, és még ebben a ciklusban, vagyis 2018-ig 200 ezer embert küldhetnek el.

    Csepreghy megfogalmazásában ez egész pontosan úgy hangzott, hogy

    át lehet terelni 100-200 ezer embert még ebben a kormányzati ciklusban a versenyszférába.

    CSEPIKE ! TE MEG TERELGESSÉL INKÁBB HEGYIKECSKÉKET HEGYRE FÖL JÓÓÓ ?!!!!!

    EZEK A SZEREMCSÉTLEN KÖZALKALMAZOTTAK MUN KANÉLKÜLIVÉ VÁLNAK MAJD, OCCT SENKI SEM FOGJA ŐKET FÖLKAROLNI, MERT MINDEN KIRÚGÁSNÁL CSAK MÉZESMADZAGGAL HÜLYÍTIK ŐKET ! NŐNI FOG MEGINT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA VELÜK ! ŐRÜLT VIKTOR MEGENT ÉHHALÁLRA ÍTÉL TÖBBSZÁZEZER MAGYAR EMBERT !
    MEG FOGJÁK SKALPOLNI EZÉRT A MAGYAR EMBEREK !!!

  10. @kvadrillio: Dehogy is, várni fogja őket az úszószövetség, ők meg közmunkásként fognak úszni!:-))) A magyarokra úgyis rájuk fér némi diéta, és a két hegyikecske mellé már elég 47000 ft is, nem kell 12 millióval kiszúrni a szemüket!

  11. A város, ahol lassított felvételben halnak meg az emberek

    Szíriában két várost éheztet halálra az Aszad-rezsim. A blokádban tízezrek élnek macskákon és leveleken, egy kiló rizs ára 70 ezer forint. Sikerült elérnünk az egyik éhezőt a városban, aki elárulta, a rémhírekből mi az igaz. Minden.

    HMMM….ÉS MINDEZ AZÉRT TÖRTÉNIK, MERT MEG KELL VALÓSÍTANI A DEMOKRATIKUSSS TÖBBPÁRTRENDSZERT !!! VESZETT EGY VILÁG ÉPÜL, AHOL LASSAN HITLER VOLT ANNO A LEGMELEGSZÍVŰBB EMBER …..

  12. Nem léphet munkába, aki nem tudja bizonyítani a végzettségét
    Index
    2016.01.07. 14:48

    Nem léphet munkába, aki nem tudja, bizonyítani a végzettségét, képzettségét, hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete (MKOE).

    2016-tól ugyanis a munkavállalók bejelentésébe négy új adat került: meg kell adni a dolgozó végzettségét, szakképzettségét, szakképesítését, továbbá az ezt igazoló okiratot kibocsátó intézmény nevét és az okiratszámát is.

    HMMM…..DE HŰBÉRES KORMÁNYUNK, VILLÁMGYORSAN HOZOTT EGY RENDELETET ARRÓL, HOGY AZ ÉLELMISZERKERESKEDELEMBEN TEVÉKENYKEDFŐ CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK MINDENFÉLE KÉPESÍTÉS NÉLKÜL IS A PULT MÖGÉ ÁLLHATNAK DOLGOZNI ! HMMM…. TALÁN AZÉRT, MERT FŐLEG ZSIDÓ CSALÁDOK A VÁLLALKOZÓK ????? MINT A TRAFIKOKNÁL ????? KETTŐSMÉRCE ????? NEMTECCIKEZ !!!!!

  13. Szerda délután megjelent egy Facebook-esemény az Ifjú Keresztény Demokraták I. kerületi szervezetének rendezésében, amely a szingliadóról folytatott volna párbeszédet.
    Szingliadó???

    Az elképesztő megnevezés a Fb-esemény szerint arra utal, hogy a 20-39 évesek 52 százalékának nincs gyere, az ebbe a korosztályba tartozó nők 88 százaléka pedig nem él házasságban. A szingliadóval ezeket az embereket büntetnék, amiért ők büntetik a nemzetet azzal, hogy nem vállalnak gyereket.

    A FB-esemény szerint Dr. Benda József könyve adta az inspirációt a vitaesthez, ebben többek között arról ír, hogyan lehetne megállítani a népességfogyást. Néhány órával az esemény meghirdetése után a KDNP ifjúsági tagozata behúzta a kéziféket, törölték a szingliadóról szóló vitaestet, és azt írták az MTI-nek, hogy a szervezetük

    semmiféle ilyet nem tervez, nem tárgyal és a nem is támogat (…) az ezzel ellentétes tartalmat közlő sajtóorgánumokkal szemben jogi úton fognak fellépni

    MEGALÓNAK A FASZÁT !!!!! 1,5-2 MILLIÓ MUNKAHELYET SZÜNTETTEK MEG, JÁTSZOTTAK ÁT A MULTI OLIGARCHÁKNAK A RENDSZERVÁLTÓK !!!+ DOLGOZÓK MIND AZ UTCÁRA KERÜLTEK ! EZEK A MUNKAHELYEK MA IS HIÁNYOZNAK ! GYÁRAK, VÁLLALATOK SORA SZŰNT MEG, ZÁRTÁK BE !!!
    EZÉRT NINCS ELÉG MUNKAHELY MA SEM !!! EZÉRT MENT KI KÜLFÖLDRE DOLGOZNI KÖZEL, 1 MILLIÓ EMBER ! MOST EZEK A RENDSZERVÁLTÓK AZ ILYEN MUNKANÉLKÜLI EMBERKÉKET, AZ ITTHON MARADT CSALÁDOT ALAPÍTANI MUNKABEVÉTEL NÉLKÜL NEM TUDÓ EMBEREKET AKARJA MEGADÓZTATNI EZ A RENDSZERVÁLTÓ SÖPREDÉK ????????? AZ ÉLETÜKET EZEK A KORMÁNYOK TETTÉK TÖNKRE !!!
    NU, AKKOR ÉN IS KIVONULOK MAJD TÜNTETNI EGY FÉLTÉGLÁVAL !!!!!
    BASSZAMEG ! (egybeírva, mert mérges lettem !!!)

  14. ..HMMM…. A KORMÁNYOK MIATT KIHALT FALVAINKBAN MIKOR LESZ ÚJRA ÉLET ??? MIKOR LESZ ÚJRA TSZ, HOGY NE CSELÉDKÉNT DOLGOZZANAK A MÉG ÉLŐK ??? MIKNEK A LELKÉN SZÁRAD A 26 ÉV ALATT KIHALTAK HALÁLA ??????? MIÉRT ROSKADOZNAK A PUSZTULÁSTÓL A KIHALT FALVAK KIHALT VALAHA GYÖNYÖRŰ HÁZACSKÁI ??? KI ADOTT ERRE BÁRMELYIK EDDIG REGNÁLÓ MAGYAR ????? KORMÁNYNAK, HOGY EZ A NÉPÍRTÁS ELKÖVESSE A MAGYAR EMBEREK ELLEN ????? MIKOR MENNEK EL MÁR INNEN, MIKOR MONDANAK LE…, MEDDIG AKARJÁK MÉG GYILKOLNI A MAGYAR EMBEREKET ?????

  15. @kvadrillio: KI ADOTT ERRE FELHATALMAZÁST BÁRMELYIK EDDIG REGNÁLÓ KORMÁNYNAK, HOGY EZEKET A GYILKOSSÁGOKAT ELKÖVESSE A MAGYAR EMBEREKEN ????? ! SOKEZER FIATAL LETT ÖNGYILKOS A MUNKANÉLKÜLISÉG MIATT !!! SOKEZER FIATALT TETTEK DROGOSSÁ A DROGBVEVÉTELI MILLIÁRDOK MIATT !!! MIKOR LESZ MÁR VÉGE EZEKNEK A GYILKOSSÁGOKNAK EBBEN A MEGNYOMORÍTOTT ORSZÁGBAN m???????
    KI A FRANCNAK KELL EZ A KAPITALIZMUS, AMI ENNYI NYOMORT GERJESZT ?????
    AZ AZ 1Q,5 MILLIÓ MAGAS ÉLETSZÍNVONALON ÉLŐ KÖLTÖZZÖN EL EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL ÉS MAJD A MARADÓK KIALAKÍTANAK EGY NORMÁLIS RENDSZERT MAGUKNAK !!!

    AHOL NEM 5-6 MILLIÓS FIZETÉSEKET KAPNAK A SZART SEM CSINÁLÓ VEZETŐK A KORMÁNYTÓL, AMIKOR BUSZOK ÉGNEK LE, METRÓK ROHADNAK A KORRÓZIÓTÓL…..FASZOKJ !

  16. @Dinkainka: NEMTECCIK MI ??????? PEDIG EZ A HELYZET A MAGYAR TÁRSADALOMBAN MA, A 21. SZÁZADBAN, A III. ÉVEZREDBEN, ORBÁNORSZÁGBAN !
    ÉS EZ A ROHADT HELYZET NEM A VÁLASZTÓKTÓL, A VÁLASZTÁSTÓL LETT, HANEM A MAI ROHADT, JELLEMTELEN, KAPZSI, HARÁCSOLÓ, CSALÓ POLITIKUSOKTÓL !!!

  17. Ilyen még nem volt, megszámolják a postaládákat!

    Idén lezárul a nagy projekt.

    jahhhh…. EZÉRT EMELTÉK A POSTA VEZÉRIGAZGATÓJÁNAK A BÉRÉT 2 MILLIÓRÓL 5 MILLIÓRA ????????? :O)))))
    és ezért rúgnak ki 600 ezer közalkalmazottat, hogy ezeknek a tetveknek emeljék 5-6 millióra a bérét ???

  18. @kvadrillio: ÉS EZEKNEK AZ 5-6 MILLIÓS FIZETÉSEKET BENYELŐ VEZETŐKNEK A 3 MILLIÓS NYUGDÍJÁT KIJAFASZ FOGJA MEGTERMELNI ??? A RABSZOLGSABÉREN TARTOTT MAGYAR RABSZOLGÁK ???????????????????????????????????????? BUGGYANAGYÚ VIKTORKA !

  19. A miniszterelnök vejének családja is alaposan bevásárolt az állami földekből

    Több száz millió forintért vásároltak állami földet a miniszterelnök vejének családtagjai – írja a hirtv.hu.

    Tiborcz amúgy egy tipikus magyar gazdaember, ez már messziről látszik rajta. Bizonyára minden nap hajnalban kel, ránéz a jószágra, ősszel és tavasszal vet, nyáron pedig arat. Szabadidejében az átlag húszas éveik végén járó magyar fiatalok életét éli. Néha yacht kikötőt vesz, rosszabb hétvégéken festményekre ruház be néhány millióért, utána pedig levezetésként vesz magának, vagy kedves feleségének valamit az Andrássy úton található Louis Vuitton boltban. Tudják, ez az a hely, ahol egy szebb táska annyiba kerül, mint egy éves magyar átlagfizetés.

    A hirtv.hu információi szerint

    több száz millió forintért vásároltak állami földet a miniszterelnök vejének családtagjai az árveréseken a Fejér megyei Mányon. Az egyik parcella 166 hektáros, a másik pedig 133 hektáros – a két területért több mint 330 millió forintot fizetnek Tiborczék.

    Na erre behúzok egy felest

    A 444.hu közben kiderítette, hogy Orbán Viktor veje egy kastélyszálló megvásárlásában is közreműködött. Tiborcz István augusztusban szerepet vállalt annak a részvénytársaságnak az alapításában, amelynek leánycége év végén hozzájutott a turai kastélyhoz. A miniszterelnök veje állta a 100 ezer forintos cégbejegyzési illetéket.

    A 200 millióért megvásárolt kastély a Pest megyei Turán található. 1883-ban épült Ybl Miklós tervei alapján a gabonakereskedéssel és bankügyletekkel foglalkozó Schossberger család megrendelésére. Az épületet az Operaház kistestvéreként is szokás emlegetni.

    Egy biztos, Tiborcznak nem sok oka van mostanában panaszkodni…

    namost….télleg.., .ezért kellett a rendszerváltoszás ???????

  20. @kvadrillio: és a hsz-ek…:)))
    Farkas Zoltán
    A belem kihányom, ehez képest rótmanó bárzongorista volt.
    Tetszik · Válasz · 2 · 2 órája
    Németh Zoltán
    Bár mennyit harácsolnak a gerinctelenek el nem viszik magukkal MINDENT ITT KELL HAGYNOTOK!!!!!!!!!!!!
    Tetszik · Válasz · 2 · 2 órája
    László Hentes · Baross Gábor Debrecen
    2 négyzetméter és batyu nélkül !
    Tetszik · Válasz · 1 órája
    László Noszlopy · Budapest
    A birka nép mégis rájuk szavazot jó tudom a bolsevikoknál minden jobb de végülis ezek is onnét jöttek .
    Tetszik · Válasz · 2 · 2 órája
    Pál Kis · Szentgotthárd
    Harácsbagázs!
    Tetszik · Válasz · 43 perce
    Pál Kis · Szentgotthárd
    Harácsbagázs!
    Tetszik · Válasz · 43 perce

  21. Szoci korszakból vissza maradt vég geci gárda, hát épp itt az ideje a leváltásnak, az igazságot a pofájukba vágni. Ne felejtsük el Hosszú Katinka letett valamit az asztalra, nem az a tipikus magyar, aki a nulla munka után kéri a jussát, nem magának kérte, az úszó sportnak. Persze a köcsög magyar fajta fel sem fog ebből semmit a balkán parasztja, mert másra nem tud gondolni, mint a saját zsebére.

  22. Ezt az ostoba ribancot Sorosek lefizettek amerikaban, hogy botranyozon itt egyet, mert akkor majd jol megbukik a fasiszta orbanrezsim.
    A gudfrend akcio folytatasa.
    Es ha netan nem valik be, akkor majd kijatsza a szokasos nemieroszak kartyat, hogy 30 eve mindenki megeroszakolta. Nem lepodnek meg, ha haterben, mar ezzel zsarolna.

  23. Gyárfás is egy sunyi őskövület, de Katinka is kezdi kicsit túl feszíteni az ijját. Nem tudni mit akar! Illetve tudni. Pénzt, sok pénzt…. mondja már meg nyilvánosság elött, hogy mennyiért venne részt egy VB.- népszerűsítő reklámanyagban? Milyen technikai igényei vannak? Gondolom a felajánlott pénz 4x vagy 5x már elég lenne. Vagy 10x?

  24. @jogalany: A mostani vízilabdázóink tényleg olyanok, mintha víz helyett inkább a pénzben úsznának… 🙂
    Amúgy sokat gondolkodtam, milyen értelmetlen így a játék. A bíró kint a parton, a szabálytalanságok bent a víz alatt, így ő nem lát semmit. Hat emberpár öli egymást, ő meg az egyidejű tizenkét életveszélyes szabálytalanságból találomra lefúj egyet. Hol ide, hol oda, hogy igazságosnak látsszon… Miért nem megy inkább búvárruhában a vízbe, ráadásul síp helyett szigonnyal? A szabálytalankodókat gyorsan kilövi és egy-két meccs alatt megtisztul a vízilabda a durva vadállatoktól… 🙂

  25. @Frady Endre: A fociban is AK47-esekkel kellene végezni a góllövést! Így egyszerre akár 30 gólt is lehet lőni, plusz egy kapust. A tizenegyest egyszerre tizenegy lövész kellene, hogy lője, egymás mellé felsorakozva. A szabadrúgás pedig azt jelentené, hogy egyszer bele szabad rúgni a megmurdelt kapusba.

  26. @Dinkainka:
    Az angol hírtudósítónak adott interjúban Orbán szó szerint elismerte származását: “zsidó származásom nem gátol abban, hogy magyarországot képviseljem” Ez meg is jelent egy francia gazdasági hetilap egykolumnás cikkében, és senkinek nem adtak helyreígazítást.
    Egy magyar eseményen azt mondta: ” édesapám egy református zsidó ember”, Édesanyja Sipos Erzsébet, a lányáról Rachelről lerí az egyházközség.
    Én örülök hogy ilyen eredetű, mert -az nem lenne jó ha …., és az sem jó, hogy cigánynak állítják be.

  27. @jogalany: Sajnos én erről nem tudok nyilatkozni, de azt elmondanám, az apa származása nem számít annál a népcsoportnál! Más kérdés, én azt sem hinném el neki, ha hallgatna, mert több kérdésben a szélkakas sem tudja már követni az álláspontját! A franciák pedig zsugoriak, még egy eurót sem adnak szívesen, nem hogy “helyreígazítást”!