Exkluzív interjú Magyárjaország miniszterelnökével, 2020. június 5.

vizsla.jpg

HCs: Kezdjük talán azzal, hogy ön pár éve még azt mondta, hogy “Aki náci romantikára vágyik, (…) annak nincs helye ebben a pártban, az eltévesztette a házszámot”. Most mégis itt beszélgetünk az Adolf Hitler balett- és árjaképzőben. Hogy van ez, Miniszterelnök Úr?
VG: Szerintem nincs ebben semmi ellentmondás. A náci romantikát mindig is utáltam, mert az buzeráns, ezért mi csak szimpla, konszolidált nácizmust építünk, egy új Magyárjaországot.

HCs: És miben áll ez a konszolidáció?
VG: Hát, hogy nem csak a zsidókat utáljuk, hanem mindenkit, de közben ott van velünk egy csomó cica és kiskutya, én pedig mosolygok.

HCs: De lehet, hogy ez a konszolidáció túl jól sikerült. Egyre több felháborodott emailt kapunk mi is, hogy egyes cikkek alatt alig van zsidózás. Ide jutottunk…
VG: Igen, illetve mindent elleptek a nyelvtan-brittek, akik mindent jobban tudnak. Ezt meg kell érteni a magyárja lakosságnak, hogy a konszolidáció nem jelenti azt, hogy el kell felejteni alapértékeinket a zsidógyűlöletet, a xenofóbiát, a bankár- és buziellenességet és a kilátástalan butaságot.

HCs: Mostanában mintha egyre ritkábbak lennének a pogromok is, ennek mi az oka?
VG: Sajnos egyre kevesebb az idegen az országban, az előző kormány ugyanis túl jó munkát végzett a konzultációval meg a plakátokkal, és mind elmenekültek innen. De mi már úgyis csak hagyományőrzési céllal írtunk ki népeket, mint mondtam, mi egy konszolidált államot akarunk építeni.

HCs: Mégis, Kocsis Mátét megtámadták a minap a feltételezett származása miatt…
VG: Igen, mire gyorsan kiírta a Gesichtsbuchra, hogy “Nem vagyok zsidrák!”.

HCs: És még egy képet is közölt a nem körülmetélt péniszéről…
VG: Azzal meg az egyetlen probléma az, hogy az egy négeré. Szóval most akkor ő vagy zsidó, vagy néger, vagy mindkettő, választhat. De mondom, nekünk nem célünk senki kiírtása, csak ha megérdemli.

HCs: Ha már Gesichtsbuchnál, az egykori Facebooknál tartunk. Azért ott is más már az élet…
VG: Én ezt sem bánom. Egyre többen használnak hashtaghez kettőskereszt helyett horogkeresztet. Én is kiposztoltam egy bankárgyilkolós poént, rögtön jött rá, hogy horogkeresztlol, meg hogy 750 Heil this.

HCs: Ha megengedi, egy kicsit személyesebb vizekre eveznék. Milyen zenéket szokott hallgatni, Miniszterelnök Úr?
VG: Hűű, hát sok mindent. Mostanában a kedvencem a HeilHello zenekar Zyklon Tomival, meg az új számuk az “Apu írtsd ki nekem a várost”. Azt nagyon bírom. De én ügyelek a részletekre, nálam a telefonon a csengőhangom is a Führer Lise.

HCs: Ha már a kultúránál tartunk: Andy Vajna eltűnése után jelentősen megváltozott a filmfinanszírozás is. Milyen művekre számíthatunk a jövőben?
VG: Ha minden igaz – márpedig biztos igaz, különben valakit nagyon kivégeztetünk -, akkor hamarosan a mozikba kerül a Csillagok háborúja egy magyar feldolgozása A Harmadik Birodalom visszavág címmel. Az egészet rovásírással mondják el a színészek, és a filmet lóról hátrafelé vette fel a rendező.

HCs: Végül még egy aktuális kérdés: az EU-ból történt kilépésünk Ön szerint hogyan befolyásolja az emberek életét?
VG: Szerintem csakis pozitív irányba. Végre senki nem szól bele a dolgainkba, és nem erőlteti ránk a szaros pénzét. Szerintem ez a jó irány. Egyelőre mondjuk még csak EU-s zászlókat égetünk, de hamarosan remélhetőleg sor kerül az EU-s állampolgárokra is. Persze mindez nagyon konszolidált formában kiscicák és szmájlik között.

11 KOMMENT