A Miniszterelnökség közleménye szerint a szabadságolások alatti nagyobb forgalom indokolja, hogy az összes hazai autópályán irányonként egy-egy sávot lezárva tartsanak őszig.

fuckyeahlazar.jpg

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János szerint a szakmai és civil szervezettekel történt hosszas egyeztetés eredeményeképpen született meg a rendelet, amely június 1-jén lép életbe. “Ha beválik, akkor jövő nyáron is hasonló intézkedést vezetünk be” – tette hozzá Lázár.

Újdonság még, hogy év végéig a szociális ellátásban dolgozó összes ember ellen eljárást indítanak és legalább egyszer arcon fújják őket azbesztporral. Az ezt lehetővé tevő nagy nagynyomású permetezőkre már ki is írtak egy 2 milliárdos közbeszerzést.

2 KOMMENT

  1. A körzeti orvosokat pedig 55 éves korhatártól felfelé Skandináviába száműzik, hogy ne legyen már az, hogy Magyarországon egyre kevesebb dolgozó tart el egyre több vén trotyost. 40 év felett minden keresett szakmával rendelkező felsőfokú végzettségű embernek kötelezően előírják egy skandináv nyelv elsajátítását, hogy ne itthon rontsák a levegőt. A tartós munkanélkülieket hővédő bevonattal látjuk el és Szomáliába exportáljuk.

  2. Lazán János továbbgondolta a közmunka programot és hajléktalan programot indít. Aki a középosztályból 2 év alatt a nullára tudja redukálni a vagyonát ő lesz a 2017-es év hajléktalan programjának a nyertese. Alkoholisták, volt devizahitelesek, korábbi kaszinó tulajdonosok, régi trafikosok, kirúgott bankárok előnyben.